Biliyorum ya şimdilik bir tedavi uyguluyoruz tek korkum bebegime bulaşması inş bulaşmaz yaarkadaşım zona ciddi olabilecek bir hastalık yalnız.. tedavi edilmesi gerek bütün vücudunuzu kaplayabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ya şimdilik bir tedavi uyguluyoruz tek korkum bebegime bulaşması inş bulaşmaz yaarkadaşım zona ciddi olabilecek bir hastalık yalnız.. tedavi edilmesi gerek bütün vücudunuzu kaplayabilir.
Ewt krem verdi sadece 1 hafta sora tekrar gidicem özellikle gece ağrı oluyor hemde fenaDoğrudur canım. Ben ilk kez duydum böyle dendiğini. Tedavi verdi mi doktor. Korkacak bişey değil. Benim de sırtımda çıkmıştı. Ağrısı çok olur ama.
Biliyorum ya şimdilik bir tedavi uyguluyoruz tek korkum bebegime bulaşması inş bulaşmaz ya
Uzak duruyorum zatenBebeğinin su çiçeği geçirmediğini varsayarak, kendinden korumanı tavsiye ediyorum.
Öpme Canım degdirme yarana bide elini sürüp bebeğe dokunma yanı yanığa elleme bulaşmaz içini karartmaYa o zaten bende sürekli çıkıyor çok acıyo biliyorum sadece bebeğim e bulaşır diye çok korkuyorum
Annelik iç güdüsü herhalde ister istemez korkuyor insanbenim bildiğim bulaşıcı değildir zona..
İnş canım benimÖpme Canım degdirme yarana bide elini sürüp bebeğe dokunma yanı yanığa elleme bulaşmaz içini karartma
Ben de bulaşıcı değil diye biliyorum.benim bildiğim bulaşıcı değildir zona..
Uzak duruyorsan korkacak bir şeyin yok o halde.Uzak duruyorum zaten
Sephoraacığım, eğer su çiçeği hastalığı geçirildiyse zona bulaşıcı değildir çünkü zaten taşıyıcı olduğumuz için yerleşik halde sinsice bulunur bu virüs ve bağışıklık sistemimiz bir sebepten düştüğünde aktif hale gelir.Ama daha önce hiç su çiçeği geçirilmediyse, kişiye bulaştığında ve ilk etapta su çiçeği olarak görülür sonra bağışıklık kazanılır.Ben de bulaşıcı değil diye biliyorum.
Doğrudur canimcim. Bilgim yok duyduğum kadarı..Sephoraacığım, eğer su çiçeği hastalığı geçirildiyse zona bulaşıcı değildir çünkü zaten taşıyıcı olduğumuz için yerleşik halde sinsice bulunur bu virüs ve bağışıklık sistemimiz bir sebepten düştüğünde aktif hale gelir.Ama daha önce hiç su çiçeği geçirilmediyse, kişiye bulaştığında ve ilk etapta su çiçeği olarak görülür sonra bağışıklık kazanılır.
Aynen bende öyle yapıyorum gerçekten çok acılı valla allah düşmanımın başına vermesinGece yanığı antibiotikli merhem ile geçiyor önce baticon yapın kurusun üstüne merhem.eczaneden verirler.annem üç dört kere oldu öyle geçti.başınızdada ciddi bir problem olduğunu sanmam korkmayın.dört gün aralıksız ağlamıştım baş ağrısından uyku uyuyamadım ilaç saatlik kesiyordu.hareket ettirince zonklamada oluyordu.tam doktora gidecekken şak diye kesildi.zaman zaman oluyor...