kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

Önceden rezervasyon yapılması gereken bir mekandır herhalde?

bana da inandırıcı gelmedi malesef sen tedbiri bırakma elden...

kk değişti ya,nerde eski konular var hortlatılıyor
değişmek zorunda mıydın kk bee

ne kadar evhamlısın..
böyle çok üstüne düşersen boğarsın adamı..
bi de bahanesi çok saçma geldi bana..
ama çok sevdiğin için gözün o detayları çok görmüyo gibi..
ben güvenmedim o çocuğa..ama inşallah yanılıyorumdur..

dinle öncee adamı belki senin üzüleceğin bi durum var bilemnı istemiyor belki sana bişeyler hazırlıyor telaşın normal ama acar muhakkak telefonunu eger içini rahatlatmayan seyler söylerse güvenim kalmadı yalanla dolanla olmaz deyip öyle bitirirsni

Hiç de inandırıcı değil.cuma günü bir işler çevirmiş belli . Pazara da bir yerler ayarlayarak vicdan rahatlatıyor.metresinden şüphelenen karısına gidip mücevher alan adamın bir değişiği bu.zaten sen de niye telefonu kapattığını hala öğrenememişsin.bu olayı kafanda unutma ve takipte kal.her zamankinden daha şüpheci olmalısın bence çünkü daha cevaplanmayan sorular var.bikaç ay sonra aylardır aldatılıyormuşum meğer diye başlık açmaktan iyidir

kk değişti ya,nerde eski konular var hortlatılıyor
değişmek zorunda mıydın kk bee

bu konu için dediysen daha cuma günü açılmış bu konu

Taeyanga katiliyorum ,konu gecenlerde acildi. Konu sahibi ise pazar gunu gorusecegim , size sonucu yazarim dedi. O yuzden merak edip bu kadar kişi sorduk. Konuya vakif olmadan sirf yorum yapmak icin yazmayin.

ay canım inşallah öylediir

Yaslariniz kac canim?

seven insan önce acaba başına bişeymi geldi diye düşünür bence.

Konu baya eskiymiş, peki şimdiki durum nedir merak ettim... hala berabermisiniz, ayrıldınızmı? aldatmışmı? başka biri mi varmış? nolmuş?

buna mı elin ayağın titredi? az değil mi ya antidepresana başlamalıydın. hey allam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…