kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

Yapacaklarını sırayla anlatıyorum. O arayana kadar aramayacaksın. Arayınca işin nasıl geçtiğini sor iş yerinde olmadığını belli etme bakalım kendisi sana söyleyecek mi işe gitmediğini. Mantıklı bi açıklaması varsa bi daha sana haber vermeden telefon kapatmak ya da cevap vermemek gibi hareketlerden hoşlanmadığını yapmaması gerektiğini belirt..mantıklı açıklaması yoksabas tekmeyi bi tarafına kızım kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Sakın devam etme

hiç poliyanacılık oynama cnm bence aldatıldın alış bu fikre
sezgilerim çok kuvvetlidir ayrıca yaşanmışlıklarımda vardır bu konuda
kankam sevgilisini aldatır ve gelir bana anlatırdı
aynı tepkiler verirdi hep başta yalan söylerdi kontrol edilmesse o gün yırtardı
yakalanırsada baştan telefon açılmazdı ki karşı taraf sinirlensin,
sert çıksın hah av kıvama geldi işte
-kız neden telefonu açmıyosunnn sen nerdeydın kımleydın hıcmı telefonuna bakmadınn
kankam --hee bakmadım canım oyle istedi haklısın aldattım senı tamammı kızlarlaydım
ve telefon kapanır bana donulur -kanka bak gordunmu bak hem aldattım hem itiraf ettim hemde haklı çıktım
durmadan arıcak aklı başına gelince ben naptım özür dilerim sana güvenmedim demek için derdi.
biraz sert oldu ama yabana atma lütfen

sizinki de pek safmış hayır hem yalan söylüyorsun hem yalanın yakalanmasın diye ortamı hazırlamak gelmiyor aklına iş yerine söyle arayan olursa aaaa şuraya kadar gitti vs desinler bide şarjım bitmiiiiş falan diicektir muhakkak. cem yılmazın dediği gibi erkek kafası hiç basmıyor alengirli işlere don mu ne donu hani şu içimize giyilen mi olmuş resmen. bence alsatmıyor sizi aldatıyorsa da endişelenmeyin bu kadar bu salaklıkla (erkek arkadaşınızı kastediyorum)nasıl olsa yakında öğrenirsiniz.

Ay ewt de telefonu acmayinca isten arayacagini akil edememis midir?? Bir garip geldii.. Bi aciklama yapsin bence de ama artik sen arama...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumlarını okudum da, resmen adamı haklı cıkarma için sebepler arıyorsun. iş yerindekiler söylemiştir demişler -ki %90 öyle olmus- sanmıyorum demişsin, aldattığını iddia etmişler, yapacağını sanmıyorum öyle olsa üstüme düşerdi demişsin.

nasıl bu kadar eminsin çalıstığı yerdekilerin söylemeyeceğine? gayet normal, seni bi kız aradı demişlerse akla ilk sen gelmişsidir isim vermene gerek yok,adamı kaç kez aramıssın zaten tahmin etmiştir.

bi kere o yaptığı açıklama doğru blie olsa nasıl ikna olabildin o usluba karsı. adam resmen işine gelirse tavrı sergilemiş. seni rahatlatmak üzere en ufak cümlesi yok, ki bu da tamamen suclu psikolojisi, üste cıkarak bastırmaya calısmıs ve basarmıs.

neredeydi ne yaptı bilemeyiz ama sana çok net yalan söylemiş ve söyleyeme de devam ediyor bilesin.

Bütün gün dükkanda durucak hem de tek etrafa bakıcak ama telefona bakmayacak. İşte bu pek inandırıcı değil..

Yaa inanamıyorum gerçekten daha işin aslını bilmeden ne kolay harcadınız bir insanı. Evet yalan söylemiş!! Hangimiz söylemiyoruz ki? Adamın bi ailesi var onlarla sorunları olamaz mi ? Canı herhangi bisiden sıkkın olamazmi? Niye hep aldatma geliyor aklınıza?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefonu sessizde de olabilir benim telefonum yıllardır sessizde mesela aklıma gelirse bakarım onun dışında kimse bana ulasamiyor gerçekten duymamış olabilir hemen yargilayamayiz zaten aldatiyosa da illaki ortaya çıkar o yüzden simdi ortamı germeye gerek yok doğru souluyo gibi gorunuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuç nedir???

tatlım anla dınle oncee .. ama bıttı deme hemen ama takıp et gozun hep ustunde olsun ona hıssettırmeden

Bence ilk önce sakin olun.
Sonra kendinizi sorgulayin sevgilinizi çok sıkmış bunaltmış olabilirmisiniz belki yalana o yüzden mecbur kalmıştır
erkekler sıkıya gelemiyolar malesef..

Bir şey sakladığı kesin

İyide kizlar ustune gitsem itiraf mi edicek sanki. Bi dahakine daha guzel tedbier alcak. Ve tlfnda anlamiyorum. Yalanmi saka mi ciddi mi. Yuz yuzeyken oyle olmaz.

o gün size yalan söylediği kesin, bu konuda hepimiz hemfikiriz, sizin sevgiliniz de dahil, size yalan söylediğinin ortaya çıktığını biliyor.

peki neden yalan söyledi? ben olsam o gün neden yalan söylediğini ağzından çıkarmadan hiçbir şey olmamış gibi yaşayamazdım.

illa bir kadın olacak diye değil. yalan söylemesi çok çirkin. iyi bundan sonra siz de telefonu kapatın, anyaya gidecekken konyadayım diyin, ilişki iyice laçkalaşsın. hayır yani ne gerek var yalan söylemeye. canım eski bir dostla buluşacağım başka zaman buluşuruz senle deseydi, bitti. yani o gün biriyle buluştuğu kesin. ama size söylemek istemiyor. olabilir. yok işe gideceğim de izin günüm değişti de ohoooooo... amma senaryo yazmış..

Yok aradigimi ogrenemez. İsim vermedim. Ki ogrense zaten kavga ederiz. Bana guvenmiyo musun da orayi ariyosun diye.

''güvenmem mi gerekiyor sana? hem yalan söyle hem güvenmiyor musun diye üste çıkmaya çalış?'' diyemiyor musun? hala ona güvenmediğim için kızar diyorsun.ezdirme kendini!!! sen böyle olduğunuz sürece ohhooooo daha çok yalan söyler sonra sen de kendi kendini yer bitirirsin. burda haklı olan sensin unutma

Kizlar oncelikle pazar gunu yazamadigim icin kusura bakmayin :)
bulustuk o gun
vee sevdicegim pazar gunu icin bi yer ayarlamis.cok fazla tanidik olmayan gezip dolasip yemek yiyebilecegimiz :))
Ben cuma diye israr ederim diye calisiyorum demis.s hala telefonuna neden bakmadigini anlamadn ama olsun :) durum boyle..

Gelişme var mı konuştunuzmu pazar günü ?

Ee hani gelismeleri yazacaktin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…