kızlar çok kötüyüm kardeşim gay mi :(((

Evet bize sinirlendiginde onlara daha cok sarılıyor gibi hissediyorum Haklısın aslinda ama o kadar zor ki onu ikna etmek bi markete gidelim diyorum onu bile asla kabul etmiyor zaten 2 aylık bebeğim var var cokta oraya gidemiyorum ilgilenmiyorum annemde çalışıyor aklim hep orda.

Çok teşekkürler aynen öyle üzülüyorum diğer gençleri görünce neden benim erkek kardeşimde bi kızla el ele tutusmasin kesin olsa öyle zamanla mecbur kabulleicem benin umudum kendini öyle sanıyor olmasi

Teşekkür ederim hormon testini bende düşünüyorum bunu onunla enine boyuna konusup halletmeliyim buda çok zoorr istanbulda yaşıyorum Derneği bi arastirayim Sağol

Tabi ki etkilemez bağlı olmasam kardesime neden bu kadar takayim büyütülecek bişey var çünkü bize soylemedi bizimle paylaşsa daha kolay olacak görüştügü adamları gorseniz inanin sizde büyütürdunuz haklisiniz test ve yardım almak en iyisi

bi kere çocuk insanlıktan vazgeçmemiş sadece cinsel kimliğini tercih etmiş.18 yaşından buyuk bir birey ve erkek.kendi cinsel tercihini kimle birlikte olmak istediğini tabiki seçecek. lütfen onun yanında olun ve onun hayat ışığını söndürmeyin.bu durumu birlikte kabullenin.belki bir geçiş evresi belki de kalıcı bir tercih olacak.evi terkedip kötü alışkanlıklar edinmesi daha kötü olacaktır. kardeşinizi kaybedebilirsiniz. insanları rahat bırakalım, olduğu gibi sevelim, dürüstçe her yönüyle helede kardeşse yargılamadan yanında dimdik duralım.

Konumu tam okumadınız sanırım yanındayim tabiki de ama görüştügu insanlardan da bahsettim bi kaç mesajda

terapi başka çare yok. istanbuldaysanız dernekler var yardımcı olurlar. dediğiniz gibi görüştüğü o insanlar ona zarar verebilirer. endişelenmekte bu konuda haklısınız.

benim gördüğüm ne kadar dışlanırlarsa o kadar saldırgan ve tehlikeye o kadar yakın oluyor eşcinseller.

gay olup da normal işlerde çalışan bir çok insan var, bunun için sağlıklı bir psikoloji ile kendine destek olacak bir aileye ihtiyacı var kardeşinizin. özel hayatından çok günlük yaşamı daha önemli olmalı bence. nerede çalışacak kimlerle vakit geçirecek gün içinde bunlara dikkat etmek lazım.iri.

bu çocuk elbet bir gün iş aramaya başlayacak siz dışlarsanız yanlış yerlerde bulunabilir yanlış işler yapabilir allah korusun hiv'e kadar bir çok virüs ve hastalığı kapabilir. bilinçli olması, güçlü olması kendi ayakları üzerinde durabilmesi lazım. eminim siz ona destek olacaksınız bir abla olarak ben sizde onu gördüm, sizden saklanmasın korkmasın ki yanlış insanların eline düşmesin. yaşadığınız durum hiç kolay olmasa gerek ama dünyanın sonu değil. allah yardımcınız olsun.

Kötü bir durum
Allah yardımcınız olsun.
Oda onun tercihleri, hemcinslerinden farklı.
Türkiye'de hoş karşılanmayan bir durum olsada saygı duymak lazım.
Başka çaremiz yok çünkü ...

canım ben sana dinen cevap vericem en doğrusunun o olduğunu düşünüyorum.hoşgörülü davranıp ona yaptığının doğru olmadığını fıtrata aykırı olduğunu anlatmalısınız ve sunu söleyebilirim ki ne kadar üstüne giderseniz o kadar hırçın olur sölediklerinizi dikkate almaz.Allah yardımcınız olsun inşallah

Öncelikle bu bir hastalık değil ölümcül bir yanı da yok. Kısaca üzülmene gerek yok. Yadırgamakta haklısın herkese tuhaf gelebilir bu doğal. Ama o senin kardeşin. Esas olan onun mutluluğu. Farzet ki sevmediğin biriyle nişanlandı. Engel olabilir misin. Yok üstüne soğuk bir bardak su içer napalım dersin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sasirmaniz normal fakat dunyanin sonu degil bu herkesin cinsel tercihi farklidir erkekler kendi cinslerinden hoslanabilirler alin karsiniza konusun anlayisla karsilayin psikyatr destegide alabilirsiniz.... her tercihe saygili bir toplum olmamiz dilegiyle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence kardeşinin tepkisi belki okul yıllarında arkadasları tarafından anlaşıldıysa ve dalga geçildiyse bundan dolayı hırçınlaşmış olabilir özünde mutlu değildir yani elbetteki bu onun içinde zordur içiyle çelişmiştir,üzülmüştür bi başka sebep olarakta sunu söleyebilirim aileniz öğrendiği zaman vereceği tepkiyi kendince düşündüğü zaman ürkmüşte olabilir.bence ona bi adım atmalısınız hoşgörülü davranmalısınız ve en önemlisi bi psikolog yardımı almalı.kızlardan da hoslanıyorsa eğer ortada iki durum vardır tamamen gaydır denilemeyebilir.eğer inancı kuvvetliyse kurandan ayetleri falanda okumalı yada en iyisi sizin okuyup ona aktarmanız olacaktır bunu mutlaka yapın bence yapmanız gerekli diye düşünüyorum.bide aklıma su geldi acaba hoş bi bayanla tanışsa ve bu bayan biraz olgun davransa yani kapris naz yapmasa belki kardeşiniz fikir değiştirebilecektir.belki kızacaklar bana ama neden fake bi hesap açıp bu dediğimi denemiyorsun.en azından kadınlar hakkında fikrini öğrenmiş olmazmısın.evet gerçekten ilgi duyar ve fake olduğunu öğrenirse üzüledebilir yani kararı size bırakıyorum ben.Allah yardımcınız olsun

Sizin yapabileceğiniz tek sey dostu gibi gorunup ona yakin olmak yanliz kalırsa bir hata yapabilir.dinen rabbimin böyle kullar yarattigini duydum buda bir imtahan ama ne olursa olsun duygularına gem vurmaliymis bunu yasamak gunahmis.siz bir psikolaga goturu ve dinen yanlis oldgunu anlatin.hayatta hic bir iliski yasamayanlarda var.dine yonelttin iyi gelecektir.o özgür yasasin duygusunu diyen arkadaslarda burasi Türkiye bir islam ülkesi kanunende dinende yeri yok.allahim kimseye yasatmasin ama yaradilisndan böyleyse bu onun imtahani

bence sizin tek hatanız ortaokulda aniden okuldan soğumasının üzerine yeterince gitmemeniz olmuş ortaokul çocuğu sonuçta bir şekilde kendiniz başaramadıysanız psikolog yardımıyla asıl nedeni öğrenmeliydiniz.belki travmatik bir şey yaşadı ve bu onu hemcinslerine itti yada belki başından beri öyleydi bu nedenle hor görüldü başına kötü bir şey geldi.çevremde iki nedenlede buna yönelmiş insanlar var.ne olursa olsun öğrenmeliydiniz ne kadar inatcı olursa olsun.ne yazıkki bu tür bireyler bizimki gibi toplumlarda dışlandıkları için yanlış yollara itiliyorlar.sizin şimdi yapabileceğiniz en iyi şey yaşı küçük olduğu için bunun kalıcı mı yoksa geçici mi bir durum olduğunu anlamanız.bu yaşlarda meraktanda bu tarz geçici yönelimler olabiliyor.bunu yaparken lütfen ona hastaymış muamelesi yapmayın ve yargılamayın.kız erkek kim olsa 19 yaşında kardeşini maganda tipli adamlarla görmek kabullenmek istemez o konuda çok haklısınız ama eğer buna engel olmak istiyorsanız çok dikkatli adımlar atmalısınız.bence erkek kardeşinizide alıp üçünüz samimi bir konuşma yapmaya çalışın ve ne olduğu hakkında daha çok bilgi sahibi olun.ailenize şimdilik bir şey söylemeseniz daha iyi olur gibi sonra onlardan aşırı bir tepki görüp sizden iyice uzaklaşırsa onu tamamen kaybedebilirsiniz Allah korusun.çok zor ama eğer kalıcı bir durumsa kabullenip eğitimini tamamlayıp kendi ayakları üzerinde duracak seviyeye getirirseniz ona en büyük iyiliği yapmış olursunuz zaten yönelimi bu yöndeyse yetişkin bir insanı sonsuza kadar cinsellikten alıkoyamazsınız amacınız bunu doğru kararlar verebileceği daha olgun bir yaşa ertelemek olsun mümkün olduğu kadar tabi.19 yaş yetişkin sayılsada bence çok küçük hata yapmaya çok müsait bir yaş sonradan pişman olabileceği şeyler yapmasın.

iyi de bunda bu kadar kahrolucak bişi yok bence. erkek ya da bayan... sevmek güzel bişi.. sevginin cinsiyeti olmaz. artık yavaş da olsa aşsak bunları. kardeşinizi sevin ona sarılın ve destek olun. o kötü bişey yapmıyor seviyor.

islam ı ne güzel de alet ediyorsunuz her şey e... islam insanları korkutan sınıflayan ailesine aman allahım!!!!mazallah!!!!allah korusun!!!lar ve içten içe iyi ki benim yakınım değil....ler le vesvese veren insanların dini dimi evet.. imtihan ne biliyor musunu? imtihan olan asıl bizleriz..ne olursan ol gel diyen mevlana kadar hoşgörülü olabilecek miyiz her renkten insana...bu insanlar işte bu yüzden var..sınanan onlar değil bizleriz.. ve asıl dua rabbim hepimizin kalbine ışık versin versin ki görelim artık.

Bence asıl sorun kardeşinize liseyi bitirtememiş olmanız. Öncelikle bu konunun üzerine eğilin, sağlam bir eğitimi olan, kendi parasını kendi kazanabilen, kendi ayakları üzerinde duran bir çocuk olmasını sağlayın. Kendi hayatını yaşamak istiyorsa önce sorumluluk alması gerektiğini söyleyin. Eşcinsellik tedavisi diye bir olayı ne Türk Tabipler Birliği, ne Türk Psikologlar Derneği ne Türk Psikiyatri Derneği kabul etmiyor, eşcinselliğin hastalık değil yönelim olduğunu savunuyor. Aynı şekilde Dünya Sağlık örgütü ve Amerikan Psikoloji derneği de öyle. Tabi tercih sizin ama ben sizin yerinizde olsaydım ne paramı sokağa atar ne de kardeşime kendini anormal hissettirirdim, eşcinselliği tedavi edebileceğini iddia eden sözde psikologlarla muhattap edip. İran dahi transeksüelliği serbest bırakıyor, tedavi şansı olsaydı bunu yaparlar mıydı? Ya da ABD'li muhafazakarların tüm çabalarına ve akıttıkları paraya rağmen sonuç alınamayan dinsel içerikli terapiler dışında bilimsel bir tedavi bulunamaz mıydı?

Düşününce önemli olan kardeşinizin mutlu, başarılı, sosyal bir genç olması, cinsel yönelimlerinin pek önemi yok.

allah yardımcınız olsun erken anlaşıldığı zaman tedavi edilebiliyor çogu zaman hormonlarla alakalı zannedersem siz yinede doktorlarla konuşun elinizden geleni yapın bunu normal karşılamak bana zor geldi bu kadar rahat yorumları da gençler okuyor lütfen daha dikkatli olalım siz elinizden geleni yinede sonuna kadar yapın kabullenip bırakmak yerine doğru yolu bulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…