- 6 Haziran 2007
- 281
- 61
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Evet bize sinirlendiginde onlara daha cok sarılıyor gibi hissediyorumDestek olmayip ne yapsin peki, kardesini magandalarin kucagina mi itsin??
Konu sahibesi kardes, bence kardesinizin ice kapaniklik problemini cozmelisiniz once. Bir de surekli yaninda olun ki, kendiniz yalniz hissedip yanlis kisilerin eline dusmesin. O yazistigi adamlar, kardesinizin yalniz ve mutsuz oldugunu anlamislar, durumdan faydalanmaya calisiyorlar, igrenc herifler. Siz yaninda olmazsaniz, yaninda olma vaadi veren bu igrenc heriflere itilir, dikkat edin. Burdaki en onemli mesele escinsel olmasi degil bence, 1 numarali probleminiz bu herifler. Cocugu bu adamlardan uzaklastirmalisiniz. Arkadas cevresine sokun, yaz geldi, 2 kardes gezin, disari cikin, beraber dondurma yiyin, ne bileyim.......yalniz birakmayin onu.
Yani erkeklerle flort etmek istiyorsa bile, bu kendi yas grubundan insanlarla, 19 yasindaki genclerin yapacagi turden flortler olmali. 19 yasinda bir genc escinsel veya degil kesinlikle otel odasi gibi igrenc bir muhabbetlere girmemeli. Genclik flortleri saf, temiz olur benim bildigim, ne bileyim konusmak, gulusmek, el ele tutusmak, bakismak vs.....Ustune dusmeden, asagilamadan, elestirmeden, bunu ona anlatmalisiniz bence.
ne kadar da kolay konu sahibine kızmak, kardeşine gösterdiğiniz hoşgörüyü ona da gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.
ben de eşcinsellere saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum sonuçta onlar da insan ve toplumdan dışlanmalarına da karşıyım kim bilir psikolojileri ne hale geliyor...
ama konu sahibinin üzülmesi de normal; tabiki de o onun kardeşi, canı ciğeri ve destek olmalı...ama siz üzülmezsiniz diye herkesin de sizin gibi olmasını beklemeyin, her insan aynı olamaz ki.
Canim gecen sene bir film yayinlandi belgesel tarzinda. Ismi 'BENIM COCUGUM' Cocuklari transeksuel olan anne ve babalar durumdan bahsediyorlar. Beni cok etkileyen bir filmdi. Onu izlemeni isterim. Oncelikle bir psikolaga gitmenizi ve kesinlikle hormon testi yaptirmanizi tavsiye ederim. Sonrasinda, filmden ogrendigim bir dernek var nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama lambdaistanbul dernegin ismi. Destek, yardim almak istersen oradaki kisilerle gorusebilirsin. Cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun. Insallah dogustan degildir ve sadece sonradan gelisen psikolojik bir egilimdir. Uzman bir psikolog yardimci olur umarim.
LG G2 D802
O sizin kardeşiniz, cinsel tercihi sizin ona olan sevgi ve bağlılığınızı etkilemez. Bence durumu normal karşılamalı oturup konuşabilmelisiniz. Kardeşinize, tercihini yapmadan hormon testleri yaptırıp bu konuda bir uzmanla konuşması konusunda ikna edin. Ve bence olayı büyütmeyin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi kere çocuk insanlıktan vazgeçmemiş sadece cinsel kimliğini tercih etmiş.18 yaşından buyuk bir birey ve erkek.kendi cinsel tercihini kimle birlikte olmak istediğini tabiki seçecek. lütfen onun yanında olun ve onun hayat ışığını söndürmeyin.bu durumu birlikte kabullenin.belki bir geçiş evresi belki de kalıcı bir tercih olacak.evi terkedip kötü alışkanlıklar edinmesi daha kötü olacaktır. kardeşinizi kaybedebilirsiniz. insanları rahat bırakalım, olduğu gibi sevelim, dürüstçe her yönüyle helede kardeşse yargılamadan yanında dimdik duralım.
Allahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
canım ben sana dinen cevap vericem en doğrusunun o olduğunu düşünüyorum.hoşgörülü davranıp ona yaptığının doğru olmadığını fıtrata aykırı olduğunu anlatmalısınız ve sunu söleyebilirim ki ne kadar üstüne giderseniz o kadar hırçın olur sölediklerinizi dikkate almaz.Allah yardımcınız olsun inşallahAllahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
canım bence kardeşinin tepkisi belki okul yıllarında arkadasları tarafından anlaşıldıysa ve dalga geçildiyse bundan dolayı hırçınlaşmış olabilir özünde mutlu değildir yani elbetteki bu onun içinde zordur içiyle çelişmiştir,üzülmüştür bi başka sebep olarakta sunu söleyebilirim aileniz öğrendiği zaman vereceği tepkiyi kendince düşündüğü zaman ürkmüşte olabilir.bence ona bi adım atmalısınız hoşgörülü davranmalısınız ve en önemlisi bi psikolog yardımı almalı.kızlardan da hoslanıyorsa eğer ortada iki durum vardır tamamen gaydır denilemeyebilir.eğer inancı kuvvetliyse kurandan ayetleri falanda okumalı yada en iyisi sizin okuyup ona aktarmanız olacaktır bunu mutlaka yapın bence yapmanız gerekli diye düşünüyorum.bide aklıma su geldi acaba hoş bi bayanla tanışsa ve bu bayan biraz olgun davransa yani kapris naz yapmasa belki kardeşiniz fikir değiştirebilecektir.belki kızacaklar bana ama neden fake bi hesap açıp bu dediğimi denemiyorsun.en azından kadınlar hakkında fikrini öğrenmiş olmazmısın.evet gerçekten ilgi duyar ve fake olduğunu öğrenirse üzüledebilir yani kararı size bırakıyorum ben.Allah yardımcınız olsunAllahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
Allahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
islam ı ne güzel de alet ediyorsunuz her şey e... islam insanları korkutan sınıflayan ailesine aman allahım!!!!mazallah!!!!allah korusun!!!lar ve içten içe iyi ki benim yakınım değil....ler le vesvese veren insanların dini dimi evet.. imtihan ne biliyor musunu? imtihan olan asıl bizleriz..ne olursan ol gel diyen mevlana kadar hoşgörülü olabilecek miyiz her renkten insana...bu insanlar işte bu yüzden var..sınanan onlar değil bizleriz.. ve asıl dua rabbim hepimizin kalbine ışık versin versin ki görelim artık.Sizin yapabileceğiniz tek sey dostu gibi gorunup ona yakin olmak yanliz kalırsa bir hata yapabilir.dinen rabbimin böyle kullar yarattigini duydum buda bir imtahan ama ne olursa olsun duygularına gem vurmaliymis bunu yasamak gunahmis.siz bir psikolaga goturu ve dinen yanlis oldgunu anlatin.hayatta hic bir iliski yasamayanlarda var.dine yonelttin iyi gelecektir.o özgür yasasin duygusunu diyen arkadaslarda burasi Türkiye bir islam ülkesi kanunende dinende yeri yok.allahim kimseye yasatmasin ama yaradilisndan böyleyse bu onun imtahani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?