kızlar çok kötüyüm kardeşim gay mi :(((

Canim gecen sene bir film yayinlandi belgesel tarzinda. Ismi 'BENIM COCUGUM' Cocuklari transeksuel olan anne ve babalar durumdan bahsediyorlar. Beni cok etkileyen bir filmdi. Onu izlemeni isterim. Oncelikle bir psikolaga gitmenizi ve kesinlikle hormon testi yaptirmanizi tavsiye ederim. Sonrasinda, filmden ogrendigim bir dernek var nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama lambdaistanbul dernegin ismi. Destek, yardim almak istersen oradaki kisilerle gorusebilirsin. Cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun. Insallah dogustan degildir ve sadece sonradan gelisen psikolojik bir egilimdir. Uzman bir psikolog yardimci olur umarim.

LG G2 D802

Ne demek 19 yasinda Maganda tipli erkeklerle konuauyor.kardeşiniz kiz olsaydi görüşmesini yine istemezdiniz. Bunu ona aynen boyle söyle.

Tamam tercihlerin farklı olabilir ama cinsellik yasamak için çok erken 23 unu assin önce.
Ondan sonra kimle takilacak ne yapacaginadaha iyi karar vverir.

Cinselliğini 25 30 unda yasasin hatta bugün evlenmryip consellgini erteleyen normal insanlar var.

Bi de anlattiklarinizdan ortaokulda kotu bir olay yasamis gibi geldi.

kabullenmekten başka çareniz yok. kardeşinizin üzerine gitmeyin, değiştiremezsiniz. kabullenmekte zorlanacaksınız ama bence sizler yardım alın ve onu olduğu gibi kabul etmeye çalışın.

Bence bir psikiyatr a götürün kardeşinizi, ardından da hormonlarına baktırın.

İçerisinde bulunduğu durum yaşının gereği olabilir. Aşağılamayın, yadırgamayın.

Bu tip şeylerin olabileceğini, geçici duygular olduğunu, bu duygularının normal ancak bu duygularının gereğini yaşamasının anormal olduğunu, bu süreci atlatması için ona destek olacağınızı söyleyin.

Kesinlikle yalnız bırakmayın, yanlış yollara sapar mazallah.

İnsanın dünya hayatında bir çok imtihana tabi tutulduğunu, bununda bir çeşit imtihan olduğunu, bir müslüman olarak nefsine hakim olması gerektiğini söyleyin.

Ben olsam kesinlikle yalnız bırakmazdım. Asla dışlamazdım ama böyle bir hayatı yaşamasını da kesinlikle onaylamaz elimden geldiğince mani olmaya çalışırdım.

sonuna kadar size hak veriyorum... kabullenmek ileriki yaşamında karşılaşacakları yaşayacaklarını düşünürsek tedavisini araştırmak uygulatmak ve önüne geçmeye çalışmak veee inşallah başarmak en kolayı..

cevabınızı çok beğendiğim için ve aynı fikirde olduğum için alıntı yapmak istedim...

cevabınızı çok beğendiğim için ve aynı fikirde olduğum için alıntı yapmak istedim...

Teşekkür ederim.

Ben cinsiyet değiştirme operasyonlarını izledikten sonra böyle duygulara sahip insanlarla ilgili fikirlerim değişti. Öyle ağır, öyle yıkıcı operasyonlar geçiriyor ve hayatlarının kalan kısmında öyle sıkıntılar yaşıyorlar ki, sağlıklı bir insan yoktan yere böyle riskli işlere girmez. Bu insanların dışlanmaktan ziyade yardıma ihtiyaçları var ancak yaşamak istedikleri hayatın desteklenmesini kastetmiyorum kesinlikle.

Allah sabır versin, çok zor bir imtihan gerçekten...

Son düzenleme:

Hiç haberi olmadan arkadaşlarını araştırın okulda belliki birşey olmuş.taciz erkeklikle alay edilme cnsel organ küçüklügü vsbunlar aslnda normal oldugu halde hemcinsine yöneltebilir.

O sizin kardeşiniz, cinsel tercihi sizin ona olan sevgi ve bağlılığınızı etkilemez. Bence durumu normal karşılamalı oturup konuşabilmelisiniz. Kardeşinize, tercihini yapmadan hormon testleri yaptırıp bu konuda bir uzmanla konuşması konusunda ikna edin. Ve bence olayı büyütmeyin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ustune giderseniz kesinlikle ters teper ve inat eder simdilik anlayisla karsiliyomus gibi yapin,psikolojik danismana basvurun.Bazilari daha sonra pismanlik duyup eski haline donuyor siz zaman taniyin kardesinize.

Adamın resmini gördüm diyorsunuz hiç kolay değil.
Saygı duy, kabul et demekle olmaz eminim.
Hangimiz kardeşimizin bu durumuna kolaylıkla eyvallah deyip geçebilir.

Bu şekilde mutlu olacağından emin olsak daha kolay olurdu mutlaka.
Ama bu tercih kiminin dediği şekilde yönelim ona ne getirecek bilmiyoruz..

Sert tepki vermeyin, yakın arkadaşları durumu biraz biliyor olabilir.
Acaba onlarla konuşsanız diye düşündüm ben..

Çok zor bir durum yaa çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun umarım geçicidir duyguları.

Bu hafta LGBTİ onur haftası,bugün de her şehirde hatta her ülkede onur yürüyüşleri var.
Biraz hastayım da düzelirsem ben de katılıcam sevgilimle.
Bi bak bakalım bugün öyle bir kutlamaya yürüyüşe gittiyse şüphelerin haklı gibi görünüyo-istanbuldaki taksimde mesela

Destek olmayip ne yapsin peki, kardesini magandalarin kucagina mi itsin??

Konu sahibesi kardes, bence kardesinizin ice kapaniklik problemini cozmelisiniz once. Bir de surekli yaninda olun ki, kendiniz yalniz hissedip yanlis kisilerin eline dusmesin. O yazistigi adamlar, kardesinizin yalniz ve mutsuz oldugunu anlamislar, durumdan faydalanmaya calisiyorlar, igrenc herifler. Siz yaninda olmazsaniz, yaninda olma vaadi veren bu igrenc heriflere itilir, dikkat edin. Burdaki en onemli mesele escinsel olmasi degil bence, 1 numarali probleminiz bu herifler. Cocugu bu adamlardan uzaklastirmalisiniz. Arkadas cevresine sokun, yaz geldi, 2 kardes gezin, disari cikin, beraber dondurma yiyin, ne bileyim.......yalniz birakmayin onu.

Yani erkeklerle flort etmek istiyorsa bile, bu kendi yas grubundan insanlarla, 19 yasindaki genclerin yapacagi turden flortler olmali. 19 yasinda bir genc escinsel veya degil kesinlikle otel odasi gibi igrenc bir muhabbetlere girmemeli. Genclik flortleri saf, temiz olur benim bildigim, ne bileyim konusmak, gulusmek, el ele tutusmak, bakismak vs.....Ustune dusmeden, asagilamadan, elestirmeden, bunu ona anlatmalisiniz bence.

Son düzenleme:
Yorumlara inanamiyorum gercekten bu olay nasil normal karsilanabilir.bu kisi bu isi tek basinami yasicak ayni kendi gibi dusunen biriyle birlikte olucak.bu demek erkeklerin bir kadinla degil hemcinsiyle iliski kurmasi demek bunun devami aile kavraminin yok olmasina yol acar.yuva bir kadin ve bir erkekten olusur.erkek kendi cinsini tercih ederse ortada yuva olmaz.yasi daha kucuk insallah dogruyu bulur.bu durum insan psikolojisine ters bir durum kendi icinde bile kabullrnememisken toplumdan anlayis beklemek cok zordur...

Ailece psikolojik destek alıp beraber gitmelisiniz, ikna etmelisiniz, bu kabullenilemez bi durum.
düzelmiş numarası da yapabilir, Allah kimsenin başına vermesin. Ne günlere kaldık.
Hadi biz normaliz şükür ama doğacak çocuklarımızın sapıtmayacağı ne malum.
Dinen de öbür dünyasını mahvedecek. Bu tür sapıklıklardan Allah bir kavmi yok etti.
Ağlasada sızlasada bence tedavi olmalı.

Son düzenleme:
Bu durumun zihinsel mi hormonel mi oldugu da onemli...Bazi erkeklerde karinlik hormonu agir basiyorsa bunu dengelemek icin erkeklik hormonu veriliyor..Şayet zihinsel ise yapacak bir sey yok.Destek cikmaniz,,yaninda olmaniz gerekir.O zaten kendi icinde savaş veriyor zor gunler geciriyordur.Yargilamadan yapıcı bir sekilde davranin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kadar da kolay konu sahibine kızmak, kardeşine gösterdiğiniz hoşgörüyü ona da gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.
ben de eşcinsellere saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum sonuçta onlar da insan ve toplumdan dışlanmalarına da karşıyım kim bilir psikolojileri ne hale geliyor...
ama konu sahibinin üzülmesi de normal; tabiki de o onun kardeşi, canı ciğeri ve destek olmalı...ama siz üzülmezsiniz diye herkesin de sizin gibi olmasını beklemeyin, her insan aynı olamaz ki.

Son düzenleme:
İnançlarım gereği normal karşılamıyorum, kınamıyorum da.
İnşallah geçici bi hevestir zamanla cinsiyetinin gerektirdiği kimliğe bürünür.
Ölümcül hastalık mı diyen olmuş, aynen öyle
Çünkü normal bi hayatı olamayacak, tek eşli olamayacak.
Son yılların Hiv istatistiklerini inceleyin, her yıl neredeyse 2 ye katlanıyor.
Bunun sebebi de bu normal bahsedilen durumun sayısındaki artıştan kaynaklanıyor.
Varsa intaniye uzmanı doktor sorup doğrulatabilirsiniz
veya derneğe giderek kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kizlar sagolun bu konuda ne yapcam bilmiyordum birden olayin şokuyla buraya yazdım diger erkek kardesimle takip ettik biraz olsun fikrimiz oldu yol yöntem tavır bunun hakkında bilgim oldu herkesin yorumu bakış açısı benim için çok önemliydi bazilariniz o kadar açıklayıcı yazmış ki cok tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…