:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

canım haklısın. bende bunu düşünmek için uğraşıyorum. Ama engel oalmıyorum hala bakıyorum sağdan soldan insan kendine de engel olamıyor zamanla bunu da bırakıcam. Benimle alakalı bişiler paylaşıyor aldım hediyelri filan. attığı şirrleri aramızda özel olan herşeyi. bunları gördükce bu ne şimdi diyorum o yüzden bakmayıda bırakıcam zamanla. zaman ayırdın için tşkkrler

sonuna kadar sabırla okudum
cok iticisiniz eger bir ayakkabıda ah canim vah canim diyorsaniz erkekler öyle ikinci klasik anne tipleri asla sevmezler ay su ay bu ay canim vah canim bence siz gecr gündüz cok üstin e gittiniz ve ikincisi küfür etmesi cok iğrenç bir erkek tek mide bulandıran sey budur benim icin daha evlenmeden anaya babaya küfür ha bu arada sanmıyorum kurt türk meselesinden degil kişiliksiz olduğu icin küfür etmis ve bir süre sizden başka kimse ilgi göstermediği icin size yazmış emin olun yazin bir hafta yine ayni sizin peşinizden koşmasına meğilli ve seni hic sevmiyor cnm bunu kabullen

Bazı kızlar var... Duygu sömürüsü yaparak insanları etkilemeye veya onlara haklı olduğuna ikna etmeye çalışıyorlar... Ki erkekler bu tip kızlardan koşarak uzaklaşıyor.. Burda yorum yapan size gerçekleri söyleyen ama sonra pişman olan bazı üyelerin koşarak uzaklaşması gibi.

İnsanlar sizden uzaklaştığı zaman bırakın gitsinler.Kaderiniz asla onlara bağlı değildir sadece sizin hikayenizdeki rolleri sona ermiştir der ve çeker giderim Dertli serap bacim.

Seven insan sevdiginin sulalesine kufur etmez. Kendinizi kandirmayin lutfen, bu kadarmi kor oldu gozleriniz. Nasil mideniz kaldiriyor hala inanamiyorum.

Sucu kendinde ariyorsun hala ... adam sana guzel bi kufur edeyimde aklin basina gelsin demis hala belliki aklin basina gelmemis. Bu ne gurursuzluk ?

acaba onlarki kotu yorum degilde siz gercekten vicik vicik olabilirmisin acaba ? bu ihtimali dusundunuzmu ? belki kendinizi duzeltmenize yardimci olur.

Karsimizdaki erkeklerin annesi var zaten, onlarin anneye degil bir sevgiliye ihtiyaclari var. Birakin cani yaniyorsa yansin ne diye kendinize bu kadar dert ediyorsunuz bunu ? ediyorsaniz onun basinin etini yicenize gidin kendiniz bi ayakkabi alin daha hos olurdu.

yani utanmasınız adam haklı diyeceksiniz. Sbep ise onu düşünmüş olmam. Hergün de söylemedim o dile getirdi bende kendine ayakkabı al dedim hepsi bu. Gerçekten pes doğrusu

yani utanmasınız adam haklı diyeceksiniz. Sbep ise onu düşünmüş olmam. Hergün de söylemedim o dile getirdi bende kendine ayakkabı al dedim hepsi bu. Gerçekten pes doğrusu
ben kendime öz eleştiri yapıyorum zaten belki de iyiliğini düşünüyorum diye yanlış anlaşıldım vs diye. Ama hiç biri
Ayrıca kendime öz eleştiri yapıyorum zaten. Belki de ilgimi yanlış anladı bunalttımı düşündü diyorum ve bunuda konumda belirtttim. haksız da olsam küfretmesi ne kadar doğru ya da başka türlü anlatabilirdi

Sucu kendinde ariyorsun hala ... adam sana guzel bi kufur edeyimde aklin basina gelsin demis hala belliki aklin basina gelmemis. Bu ne gurursuzluk ?
Aynen
.adam defol git diyor resmen.. anlamiyorsan al sana kufur de diyor ama siz hala oyle mi boyle mi?

Istemiyor sizi..

Şahsen benim aileme, sülaleme, bana küfür eden erkeğin aşkından ölsem yine dönmezdim,
Faceye yazmış vs vs bunları geçin bence, o yazdıkları gerçek olsa, zaten bunları sizin yüzünüze söylerdi, size çok kötü davranıp, size saygısız olup, facenizde alakasız takılması kadar saçma bir şey yok.

Ayrıca bir gün tekrar barışırsanız, emin olun o küfürleri her durumda tekrarlayacaktır size. Ve bir çok arkadaşa kızmışsınız, kırılmışsınız ama, eğer ki bu küfürler varken barışırsanız sizin için düşüneceği tek şey, "kusura bakmayın ama" gurursuz oluşunuz olur.

Kafanız neden karışık ben anlamadım. Size ve ailenize küfretmiş, hakaret etmiş siz hala "ama beni seviooo, kültürel farktan böyle diooo" modundasınız nasıl mide var sizde ya. Allah akıl fikir versin size. Bu lafları duyup hala acaba deyip ailenizin suratına nasıl bakıyorsunuz?

Kufur etmesi kesinlikle dogru degil, hatta adamdan midem bulandi. Beni sinir eden sizin su an tavriniz. Yapmayin bunu kendinize...

barışma durumu nerden çıkıyor onu anlamadım. arkadaşlar barışmak filan niyetinde değilim ne barışması. adını bile anmıyoruma artık. sadece çok üzgünüm ve mantıklı düşünüemiyorum şuan herşeyi çünkü duygusalım hepsi bu

Yalanlar üzerine kurulmuş bir ilişki zaten yürümez.
Adam saygısızın tekiymiş niye kafan karıştı ki!!!
Şu saatten sonra miden kaldıracak mı onunla devam etmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…