- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Dertli_serap
-
Canım öyle ilgili alakalı sevgi doluydu ki insan konduramıyor ama söylediklerinde haklısın. Ya kaç kere evlenelim artık derdi ayrılınca ağlardı yani hepsi mi yalan anlamıyorum
canım haklısın. bende bunu düşünmek için uğraşıyorum. Ama engel oalmıyorum hala bakıyorum sağdan soldan insan kendine de engel olamıyorDusunecek bir sey yok. Mesele kultur farki degil..siz sadece oyle oldugunu dusunmek istiyorsunuz belki de. Mesele bitirmek istemesi.
Facebook hesabinizi kullanim kismina takilmayin, siz size yaptiklarina bakin. Bu kadar lufur hakaret eden, onurunuzu zedeleyen biri icin artik gecmisi bile dusynmeyin. Ne mi yapacaksiniz? O hayatinizda yokken de yadiyorsunuz, yine aynen iyle. Yola devam edeceksiniz. Merak etmeyin unutulur. Hamgi aci unutulmamis ki.
affetme filan gibi br nyetim yok bahsi bile olamaz sadece kötü hissediyorum ve bunu anlatmak istedim hepsi buYalan değilse de bitmiş ddemek bi süredir ama o kadar küfrü nasıl affedeceksin ki?
affetme filan gibi br nyetim yok bahsi bile olamaz sadece kötü hissediyorum ve bunu anlatmak istedim hepsi bu
Canım aslında hayır. Sadece iyi ayrılalım dedin de ben bundan dolayı ayrılınır mı ya filan diyip ilişkiyi kurtarmaya çalıştım direttim o da küfretti. Diyorum ki acaba suç bende mş ben mi çok üsteledimAma başka bi sebepten yine ederdi belki böylece gördüm belki bilmiyorum
"çok yapışık ve vıcık vıcıksın" ?. Siz nasıl insanlarsınız inanın bilmiyorum. İnsan da biraz insaf olur ya. Bir insanı düşünüp ki bu erkek arkadaşım iyiliği için birşey söylemiş olmam yapışıklık ve vıcık vıcıklık mı ? Diyecek sözüm yok inanın ki. Keşke kötü yorumlarınızı kendinize saklasanız da canı acıyan şaşkın ve üzgün birini daha da üzmeseniz
yani utanmasınız adam haklı diyeceksiniz. Sbep ise onu düşünmüş olmam. Hergün de söylemedim o dile getirdi bende kendine ayakkabı al dedim hepsi bu. Gerçekten pes doğrusuacaba onlarki kotu yorum degilde siz gercekten vicik vicik olabilirmisin acaba ? bu ihtimali dusundunuzmu ? belki kendinizi duzeltmenize yardimci olur.
Karsimizdaki erkeklerin annesi var zaten, onlarin anneye degil bir sevgiliye ihtiyaclari var. Birakin cani yaniyorsa yansin ne diye kendinize bu kadar dert ediyorsunuz bunu ? ediyorsaniz onun basinin etini yicenize gidin kendiniz bi ayakkabi alin daha hos olurdu.
ben kendime öz eleştiri yapıyorum zaten belki de iyiliğini düşünüyorum diye yanlış anlaşıldım vs diye. Ama hiç biriyani utanmasınız adam haklı diyeceksiniz. Sbep ise onu düşünmüş olmam. Hergün de söylemedim o dile getirdi bende kendine ayakkabı al dedim hepsi bu. Gerçekten pes doğrusu
Ayrıca kendime öz eleştiri yapıyorum zaten. Belki de ilgimi yanlış anladı bunalttımı düşündü diyorum ve bunuda konumda belirtttim. haksız da olsam küfretmesi ne kadar doğru ya da başka türlü anlatabilirdiyani utanmasınız adam haklı diyeceksiniz. Sbep ise onu düşünmüş olmam. Hergün de söylemedim o dile getirdi bende kendine ayakkabı al dedim hepsi bu. Gerçekten pes doğrusu
AynenSucu kendinde ariyorsun hala ... adam sana guzel bi kufur edeyimde aklin basina gelsin demis hala belliki aklin basina gelmemis. Bu ne gurursuzluk ?
ben kendime öz eleştiri yapıyorum zaten belki de iyiliğini düşünüyorum diye yanlış anlaşıldım vs diye. Ama hiç biri
Ayrıca kendime öz eleştiri yapıyorum zaten. Belki de ilgimi yanlış anladı bunalttımı düşündü diyorum ve bunuda konumda belirtttim. haksız da olsam küfretmesi ne kadar doğru ya da başka türlü anlatabilirdi
barışma durumu nerden çıkıyor onu anlamadım. arkadaşlar barışmak filan niyetinde değilim ne barışması. adını bile anmıyoruma artık. sadece çok üzgünüm ve mantıklı düşünüemiyorum şuan herşeyi çünkü duygusalım hepsi buŞahsen benim aileme, sülaleme, bana küfür eden erkeğin aşkından ölsem yine dönmezdim,
Faceye yazmış vs vs bunları geçin bence, o yazdıkları gerçek olsa, zaten bunları sizin yüzünüze söylerdi, size çok kötü davranıp, size saygısız olup, facenizde alakasız takılması kadar saçma bir şey yok.
Ayrıca bir gün tekrar barışırsanız, emin olun o küfürleri her durumda tekrarlayacaktır size. Ve bir çok arkadaşa kızmışsınız, kırılmışsınız ama, eğer ki bu küfürler varken barışırsanız sizin için düşüneceği tek şey, "kusura bakmayın ama" gurursuz oluşunuz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?