:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

4 yıllık sevgilim, herkese evleneceğim kız diye beni tanıştırırken -ağırı hafifi olmaz ama- seninkilerden çok daha kabul edilebilir bir küfür etti diye tek kalemde ilişkimi silip attım.

yazını okurken hep şunu düşündüm:

ya ben çok gururluyum, ya sen AŞIRI gurursuzsun..

Allah aşkına.... Baban höt dese kalbin kırılır, elin herifi sövmedik birşeyini bırakmamış, beni hala seviyor mu diyorsun...

Yazık....

Sonuna kadar okumadım.
Nedeni, okuduklarım "ayrılın" demek için yeterli olması.

Sizin bu adamla mutluluğa dair bir beklentiniz var mı? Olmamalı...

Keske 26 yasina kadar flört filan etseydiniz. Önünüze ilk cikana bu kadar yapişmazdiniz belki. Iliskilerin ilk zamanlari herkes cok iyi, cok ilgili, cok sevgilidir zaten sana özel bir şey değil. Önemli olan sonrası...

dedim ki al bak aklım sende kalıyor canın acıyor boşlama al içim rahat etsin benim de filan dedim. Kavga çıkardı bıktım yeter

Ayrica şu yaptiginiz harekette cidden itici, abartmayin birseyide. O kadar aklin kaliyorsa kendin alsaydin ayakkabi.
Bir ayakkabi vuruyor diye yok aklim kaliyor, yok canin aciyor bilmem ne cidden cok yapisik ve vicik viciksin.

ya anlayamıyorum

"çok yapışık ve vıcık vıcıksın" ?. Siz nasıl insanlarsınız inanın bilmiyorum. İnsan da biraz insaf olur ya. Bir insanı düşünüp ki bu erkek arkadaşım iyiliği için birşey söylemiş olmam yapışıklık ve vıcık vıcıklık mı ? Diyecek sözüm yok inanın ki. Keşke kötü yorumlarınızı kendinize saklasanız da canı acıyan şaşkın ve üzgün birini daha da üzmeseniz

Ayni hareketleri yarin oburgun baskasina da yapsan bi sure sonra " yeter" tepkisi alacaksin. Evet tamda yapişiklik vicik viciklik. Sevgilinde demiş zaten yapiştin kaldin diye...
Bu kadar saçmalamayın cidden. Kendinizi rezil ediyorsunuz.

O kadar sövmüş ana bacı sende def et ona birdaha şans verme zamanla unutursun

Ben 6yıl sevgili kaldim eşimle hiç küfür ettigini bilmem. Karaktersiz biri demek ki ağza alinmicak küfürler etmiş. Seni evlenince döverde bu yol yakınken bitir ilişkinin derim net.

Sonuna kadar okudum. Sülalenize kadar küfreden birinden bahsetmişsiniz sanirim.
Tekrar ayni küfürleri duymayı özlediyseniz ve içinizde sevgi kelebekleri uçuşacaksa barışabilirsiniz
Ek olarak; evlenince küfür arşivini daha da genişletip , dayak-kötek eşliğinde hizmetinize sunacaktır.

bitirdim zaten cnm ilişki filan yok. sadece yaşadıklarımı nasıl unutucm onu bilmiyorum çok ağır geliyor bu yzden knuyu açtım

En büyük hata ailesinin. İnsan evladının ne olduğunu bilmez mi sizin başınızı yakmışlar şimdi de dönüp bakmıyorlar bile. Evlensin belki adam olur ye diye kadınların başını yakıyorlar bunlar nasıl bu kadar büyük bir vebala giriyorlar aklım almıyor. Allah ıslah eylesin. Siz kendinizi daha fazla düşürmeyin bu duruma. Allah kimsenin rızkını kesmez son nefese kadar. Elbet size de yardımcı olacaktır.

ya bu durumda birine ( yeterince incindim ve kırgınım) hala bu yorumları yazabiliyorsanız ( başkası da aynısını yapar) diye size diyecek söz bulamıyorum. daha çok ağlamama sebep oldunuz teşekkür ederim. Lütfen daha fazla yazmayın kötü niyetiniz de sizin olsun

fazla ustune dusmussunuz simarmis.Boylece kendinizi onun gozunde degersizlestirmissiniz.Size hic cekinmeden boyle hakaretler eden biri ilerde dayakta atar ,aldatirda bence kurtuldugunuza sevinin.

teşekkrü ederim cnm. ailesine bişey diyemem iyi insanlardı ama tabi aslımı bilseler nasıl olurlardı bilemem. yorumun için sagol cnm

İyiliğin için ayrılmak istese bile ettiği küfürleri haklı çıkarmaz. Pis yüzünü göstermiş şimdiden.

Sakın geri dönmeyin, her yerden engelleyip hayatınızdan çıkarın. Aksi taktirde çok pişman olursunuz.

Doğrulari soyluyorum. Bu kadar annesi gibi davranip, bu kadar ustune düşersen başka ilişkinde de aynisini yaşama ihtimalin cok yuksek. Yaptigin normal degil cunku. Bi kere söyler geçersin. Bi ayakkabi vurmasinda bile aklim kaliyor muhabbetlerine giriyorsan iliskinin geneli nasil bogucudur tahmin edebiliyorum.
Üzmek icin soylemiyorum kendine gel diye soyluyorum ama dahada cok duygusala bagliyorsunuz Hey Allahm

yok cnm dönmek filan diye bişey yok. sadece yaşadıklarımdan nasıl kurtulucm bilmiyorum buna üzlüyorum

Dusunecek bir sey yok. Mesele kultur farki degil..siz sadece oyle oldugunu dusunmek istiyorsunuz belki de. Mesele bitirmek istemesi.
Facebook hesabinizi kullanim kismina takilmayin, siz size yaptiklarina bakin. Bu kadar lufur hakaret eden, onurunuzu zedeleyen biri icin artik gecmisi bile dusynmeyin. Ne mi yapacaksiniz? O hayatinizda yokken de yadiyorsunuz, yine aynen iyle. Yola devam edeceksiniz. Merak etmeyin unutulur. Hamgi aci unutulmamis ki.

saol çok kendime geldim. Olay daha çok taze de neyse insan yaşadığını bilir. Birşey demenize gerek yok. Lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…