:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

ışık aradımı nerden çıkarıyorsunuz ben onu anlamıyorum. Yaşadığım çok ağır ve bunu paylaştım ilk günlerin etkisi bir türlü konduramıyorum hepsi bu
Belki ben yazdıklarınızın bütününden böyle anladım.
Yazdığım şey sizi eleştirmek değil aslında bir nevi yardımcı olmak
Adam sağlıklı değil ,kafanıza takmayın bu adamı kurtulun inşallah...

Ill haftalar ilk aylar cici cici biriymis sonra kavga hir gur aile olaylari olmus sanirim.
Eee iste birini tam tanimadan evlenmeyin iliskinizi uzun yasayin diyoruz ya bundan dolayi.
Sen simdi o ilk zamanlarda ki gibi olsun istersen cok uzulursun adam ole biri degil.seni tavlamak icin rol yapmis.kaldi ki yalanci.ne demek aileine seni kurt diye tanitmak.nicin yalana basvurmak.
Bosver gitsin

Merhaba , kürt türk meselesi değil bundan adın kadar emin olabilirsin ( eğer öyle olsaydı en başından bu adam bunu bilir ona göre hareket ederdi) . İlk zamanlar tek derdi seni kazanmak fethetmekti , sen bağlandıkça; sevgini, ilgini aşırı belli edip üzerine düşünce bir tarafları EVEREST oldu . Hepsi bu (Arkadaş köpek çekmekten hoşlanıyor) Şuan mantıklı gelmiyor bu durum ama olan bu. Ayrıca iş iyice ciddiye binince (sorumsuz biri olduğu için) topuklamış. Sen üstüne düştükçe senden kurtulmak için bol hakaretli bir film çekmiş vb.

Face olayına gelince : Senden bir süre ses çıkmadığı için ilaki bir gün bakarsın diye bol bol acite etmiş kendini...
Maalesef o kadar safsın tecrübesizsin ki olanları idrak edemiyorsun.

Yapman gereken ne biliyor musun ? Bu adamı her yerden engelleyip asla muhatap olmamak (kendine öz saygın olsun). Bu adam kim ki ailene sana hakaret ediyor! Bu adam kapıdan paspas olsa gerekirse üzerine bas git arkana bakma. Saygısız insana tahammül edilmemeli...

Sana gelince : Unutursun , kendine biraz zaman tanı inan unutacaksın ilerde kendine kızacaksın o küfürleri ederken neden sustum diye lafı ağzına tıkamadım diye (Ezik gibi davranmışsın)

Asıl güçlü olan insan masadan her an kalkıp giden insandır.(Kendine Öz saygısı olan insandır).

Not : Bende yeni ayrıldım , ayrıca bende kürdüm (erkek arkadaşım türk ) Güzel kardeşim her şey geçiyor karşına karakter sahibi biri çıktığında bu zavalı adamın aslında adam olmadığını anlicaksın. Bursa da 2 yıl kaldım orada görev yaptım harika bir şehir :) Kıymetini bil hakkında hayırlısı olsun.

Haklısın gerçekten.bunu kabullenmek için zamana ihtiyacım var. Yalandan nefret ettiğini söylerdi ve çok güzelde ikna eder insanı. Asıl yalancı oymuş meğerse

ya sana da geçmiş olsun. Teşekkür edeirm yazdıkların için. Aslında ezik gibi davranmak değil de şaşkın kaldım. Ne ondan böyle bişey beklerdim nede terbiyemi bozup cevap vermek isterdim. Sadece şaşardım ve görece tepkisiz kaldım. Ama onun gibi saygısız pislikce davranmaktan iyidir diyorum. En azından ilerde düşünüce bende o hırsla keşke bunu demeseydim seviyesine inmeseydim demem. Çünkü tüm yaptıklarına karşı kendime sürekli saygını koru dedim. Zaman ayırdın için çok teşekkür ederim

Nasil unutayim diosun anana babana bile kufur etmia daha ne bekliyorsun kim kaldi acaba diemi

Teşekkür ederim :) onun seviyesine inmene gerek yoktu. Dik durucaktın lafları ağzına tıkayıp teli kapatacaktın. Bu adam haddini bilmiyor dedim ya kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. İlk tecrüben olduğu için kilitlenmen normal ama artık sorgulama hayatına dön. İlk zamanlar zor , sonra alışıyorsun bu herif %99 döner ama asla asla kabul etme bu adamdan bir cacık olmaz.

teşekkür ederim yorumunuz için. elimden geleni yapıyorum umarım toparlanırım. tekrardan teşekkrler

dönsede olmaz bunları kaldıramam. ama belki söyleyeceklerimi o zaman söylerim dedin gibi. teseşşkr ederim ilgin için çok sağol

Rabbim hatırına yardım edin ne demek ya zorla yaptırır gibi.
Neyse, konuya gelince istemiyor adam, sıkılmış, uzaktan yürütemiyor. Zaten o dediğin meseleyi sorun yapsa en başından başlamazdı. Annene babana küfür etmiş daha ne yapmasını bekliyorsun cidden? İnşallah mantıklı düşünmeye başlayabilirsin

Üzgünüm ama adam seni sevmiyor bunun kürtle türkle bir alakası yok. Seni oyıncak yapmış istediğim zaman giderim takılırım sıkılınca küfürü basarım sonra bi daha yazarım nasılsa döner. Yok ben bakacağını bilmiyodum yok canım o zaman kendi kendine yaZsaydı pislik herif. Sakın arkana bile bakma dua et ki kurtuldun.

Merhaba serap...
Hicbir duzgun adam sebep ne olursa olsun bir bayana karsi o kufurleri agzina alamaz. Yani bence sen kendini kandiriyorsun. Olay kurt-turk meselesi olsa karakterli bir adam bu benim asamayacagim bir sorun guzelim herkes kendi yoluna der gecer. Hafi hepsini gectim baska biri var hayatimda der. Ama ne olursa olsun o kufurleri agzina almak aklina bile gelmez. Sen birak o karaktersizi yoluna bak canim.

Erkekler elde edebilmek için herşeyi kullanırlar. Ailelerini paralarını evliliği ama hepsi hikaye çocuğun adını bile koyarsınız belki ama o başka plan peşindedir

haklısın cnm. inan öyle deseydi bari en azından başkaısını sevmiş derdim ne bileyim bu çok ağır. yazdıkların için teşekkr ederm cnm

Farzetki kendinden sogutmak için yaptı o küfürleri nasıl affedersin.ne demek annene sülalene küfür etmek yaa.ve sen hala neler düşünüyosun Türk Kürt ne önemi var sevgilin adam değilmiş!!!

Tabiri caizse bunaltmissiniz efendim bunaltmissiniz.Yok ayakkabin yok parmagin bu kadar dusunulup abartilmicak seylerde bile ustune duserseniz olacahi bu.Her ne amacla yaptiysa yapsin sizi istemiyor bosuna ugrasmayin bence artk kendinizi degmicek insana karsi kucuk dusurmeyin.

Ayrılmanında bi adabı var.. küfretmesi onun karakteridir. Ayrılma bahanesiyle olsa bitti der engeller heryerden. Sende dersin ki (turk-kurt) meselesinden oldu bitirdi. Ama adam resmen..... neyse.. sende hayatına bak bunlarla kafanı yorma.
Çok Kürt tanıdığm var çok ii insanlar ama kesinlikle evlilikte sorun oluyor. Aileler tutucu oluyor (%80) . Çok serbest yaşamış bi bayan bunu kaldıramıyor. Sorun oluyor. Eğer barışırsanız ( şuan o adamın her söyleyeceğine inanacak gbi görünüyorsun) bida düşün derim.

Defalarca küfür etmiş öncesinde de sorun onun veyahut sizin ailenizin istememe olayı değil.
Sizi istemiyor yapıştın kaldın defol git gibi laflar kullanıyor
Bence kurtulmussunuz
Asla dönmeyi düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…