- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Dertli_serap
-
Canım o facede yazdıkları beni çok etkiledi. İçini döküp durmuş görmeyeceğimi bile bile. Bunun hakkında ne düşünmeliyim sence
Canım soruyu görmedim kusura bakma. Hayır canım aynı yerde çok kısa bir süre çalıştık. 15 gün kadar. Sonra o Adanaya gitti konuşmaya devam ettik gelir giderdi görüşürdük ayda 1-2 kezo soruya cevap vermiyor.
Rica ederim canım.. Şu saatten sonra sen de aklını boşuna karıştırma, önüne bak.Çok haklısın canım. Bende bunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim söylediklerin için
Sevgiliyken değil ilişki bitince yazmışCanım girmeyeceğimi biliyordu çünkü çok tesadüf girdim yani aklına bile gelme hatta şaşkınlık geçirdi o da. Ayrıldıktan sonra yazmış işte belirli aralıklarla. Hayatında olan bitenş filan içini dökmüş buna çok takıldım
Canım öyle ilgili alakalı sevgi doluydu ki insan konduramıyor ama söylediklerinde haklısın. Ya kaç kere evlenelim artık derdi ayrılınca ağlardı yani hepsi mi yalan anlamıyorumBence ettiği küfürler ne için ne zaman edilirse edilsin hiç doğru değil, evlendiğiniz zaman ne kadar onur kırıcı olur düşünsenize. Bence siz başta da olgunmuşsunuz sonuçta her yıl başka ilişkiye başlamıyoruz temkinli davranmak doğru olan. Burdan bakınca; adam başta elde edene kadar kendini sevdirene kadar kendi karakterini belli etmemiş, şimdi de hem gerçek yüzü ortada ayrılmak istiyor soğumak istiyor çünkü ama alışkanlıklar var . Bi yandan da sanki severek ayrılıyormuş izlenimi yaratıyor. Bence bu adamla bi evlilik asl adüşünmeyin.
Kendini kandırıyorsun adam ayrılırken belli olur ana avrat dümdüz gitmiş tabiri bu birisi ve durmadan sana küfrediyo gerçekten çok inançlı kendine saygın olsa daha ilk teebiyesizliginde basardin tekmeyiCanım çok iyi biriydi. Her işime yardımcıydı. Sonra böyle olduk. İkizmizde çok inançlı insanlarız. Nasıl böyle biri oldu bilmiyorum ama kafam hep " acaba iyiliğim için uzaklaştırmaya mı çalıştı" da kaldı. Kendimi mi kandırıyorum?
Canım sürekli küfür etmedi öyle olsa durmazdım. Bir kere oldu ondada zaten ayrıldık. Lütfen acımasızca yorum yapmayın çünkü acım daha çok taze yazarken bile ağlıyorum. Öyle hanzo filan bir tipte değildi çok kibar ilgili alakalı biriydi zaten bu yüzden böyle kötü oldum. Etrafı hep çok sever onu nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor benimdeKendini kandırıyorsun adam ayrılırken belli olur ana avrat dümdüz gitmiş tabiri bu birisi ve durmadan sana küfrediyo gerçekten çok inançlı kendine saygın olsa daha ilk teebiyesizliginde basardin tekmeyi
Çok kez canım. Ayda 1-2 gelirdi Bursaya. Yol çekerdi. O zamanlarda ben pek ısınamamıştım hatta dedim gibi. Yine de gelirdiŞunu merak ediyorum.
Bu ilişki boyunca bir kere olsun yüz yüze görüştünüz mü?
Sana Bir kere küfür eden hep eder...Kızlar nolur biri bişey desin. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Rabbim bu kafa karışıklığından kurtarsın beni yaa
Çok kez canım. Ayda 1-2 gelirdi Bursaya. Yol çekerdi. O zamanlarda ben pek ısınamamıştım hatta dedim gibi. Yine de gelirdi
Annene sulalene küfreden adam bisey oldukça ş... git diyen adam ki bunlar senin konunda ben yazmadım şimdi çok kibar ilgili oldu prensti kurbağaya döndü yani ne diyim acıya devamCanım sürekli küfür etmedi öyle olsa durmazdım. Bir kere oldu ondada zaten ayrıldık. Lütfen acımasızca yorum yapmayın çünkü acım daha çok taze yazarken bile ağlıyorum. Öyle hanzo filan bir tipte değildi çok kibar ilgili alakalı biriydi zaten bu yüzden böyle kötü oldum. Etrafı hep çok sever onu nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor benimde
Canım hiç sevgim bitti demiyordu ki. Hep çok seviyorum ama iyiliğin için vs diyip ayrılıyordu. Sonuncusuda bu olay oldu zatenİnsanlar birbirinden sıkılabilir sevgileri bitebilir.
Bunu kabul et ve yoluna devam et.
Sevilmemek seni değersiz kılmaz.
Şaşırmak çok garip. İnsan böyle bişey işte. Değişken ve hepimiz değişiyoruz.
Kesinlikle yazmıyorum canım. Bir iki kere yeltendi ama tepkimi koydum. Sadece konduramıyorum. Yani herkese örnek gösterilen, mücadeleci saygılı vs biri iken böyle biri olduğunu aklım almıyor canımHevesini alınca seni başından atmaya çalışmış.
Ben ilişki başlamadan önce yerlerde sürünerek aşk naraları atanların çok çok kısa sürede diğer uç tarafa gittiğini düşünüyorum.
Şimdi böyle olan adam , evlenince kar kış demeden her kavgada dışarı atar kucağında çocuğunla.
Her yerden engelle yazma arama sorma.
Haklısın canım bende böyle düşünüyorum. Ama dedim gibi soğutmak için mi yaptı diyorum kendimeSana Bir kere küfür eden hep eder...
Faceden yazma olayından sonra aklım karıştı. Acı çeker gibi yazmışHaklısın canım bende böyle düşünüyorum. Ama dedim gibi soğutmak için mi yaptı diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?