Kızlar çok kötüyüm yaa:(:(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Meraba ben yeni üye oldum arada girip bakıorum foruma ama bugün canım çok sıkkın erkek arkadaşımla 3 yıldır bi birliktelimiz var,dün okuldan çıktım buluşacaktık işim var dedi zaten son zamanlarda hep işim var die geçiştiriordu nese ben çıktım dersten msj çektim eve gidiorum die otobüse binecektim arkadaşını gördüm sordum nerde die okulun kafeteryasında dedi kafeteryada kapalı alan var bide açık alan,saat akşam 8 falandı 2. öğretimim ben kafeteryaya gittim bi kız vardı yanında eli omuzunda çok samimiydiler elinden falan tutuodu ay çok kötü oldum ya hala çok kötüyüm dünden beri kapalı telefonum napacam bilmiorum hala ağlıorum ya

insaf ya resmen aldatıyo yani seni...
ufff sinir oldum
ne denir ki bilmiyorum 3 yıl ya dile kolay

Ay bilmiorum ya o kadar plan yaptık okul bitince istemeye gelceklerdi ay anneme bile bahsetmiştim yaa off o kadar boşluktayımki çok kötü hissediorum kendimi

cok kötü bir durum sen kendi gözünle görmüssün elini filanda tutuyormus dedigine göre dolayisiyla resmen seni aldatiyor,bence iliskini tamamiyle bitirmen gerekiyor en dogru olani bu bence hakkinda hayirlisi olsun

Her kadının hayatına böyle bir dürzü mutlaka girer...Senin başına gelen şey üzücü ama unutma ki nerdeyse hepimiz deneyimledik bunu...Ve sende bu sevgilinle deneyimledin...Önünde uzun bir hayat var ve zaten sana gerçekten aşık olan biri olmuş olsaydı bunu yapmazdı...Tabi ki üzüleceksin, çünkü neler umuyoruz severken, hayallerrimizin birden batmasıdır aldatılmak...Fakat bence mümkün oludğu kadar kendini daha az üzüntüye sokup onu hayatından tekmelemelisin...Ve bence gidip o kıza da herşeyi söylemelisin ki bilsin karşısındakinin daha olgunlaşmamış biri olduğunu....
Keyifli güzel müzikler aç, arkadaşlarınla bol bol vakit geçir...unutma ki bu insanı seneler sonra sadece "aldatmıştı beni, çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm" diye hatırlayacaksın...Canını sıkma tatlım lütfen ! ...

utanmaz heriff.... demekki yeni sevgili yapmis ondan ekiyor seni utanmaz ahlaksiz...
kendi gözlerinle görmüssün kesinlikle yalanlarina inanma derim.. ve unutmaya bak bence..

Ay bilmiorum ya o kadar plan yaptık okul bitince istemeye gelceklerdi ay anneme bile bahsetmiştim yaa off o kadar boşluktayımki çok kötü hissediorum kendimi

Bence züper zamanlama, daha hiçbirşey yapılmamışken gördün hatasını...Bunu alışkanlık haline getirmiş bir erkek devamlı yapar ve ruhun bile duymayabilir...Emin ol tatlım bence kendisine adam denilen o şahsın bu yaptığını erkenden gördüğün için şükretmeli ve gerekeni yapmalısın..Güçlü ol çünkü bu hayata bir erkek için gelmedin, hele hele senin kıymetini bilemeyen o şahıs için hiç gelmedin !

canım madem öle gördün neden gelip o masayı baslarına yıkmadın ki kolaymı diceksin ama benim gözüm karardı o biçem yane sen üzülücegine o üzülsün seni kaybettigine ve bölyse cmadem bence o üzülmeyi bile haketmiyo...yol ver gitsin degmez canım benim...hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh.....

O an aklımdan neler geçti bi bilsen oturdum kaldım öylece ağlayarak otobüse bindim yanımda kimse yoktu herkes bana bakıodu çok kötüydüm dünden beri yatamıorum.Bu 3 yılda o kadar çok şey yaşadıkki tamam hayatımın erkeğini buldum dedim ama bana yaptına bak ya ben bunu hakedecek naptım Kızı tanıorum bir kaç sefer otobüste denk geldi hemde beni sevgilim die tanıttı kıza inanamıorum ya içim duygularım herşeyim bomboş çok bağlanmıştım çok sevmiştim ben

ya aklım almıo yanlıs görmüş olabilirsin dicem ama yani seninde görebilecegin bir yerde seninle ilişkisini bitirmeden baskasıyla sarılıo elele fln yok yok sen yanlıs görmüşsündür :26:

sen hiçbişi yapmadın mı gidip o masayı kafasına gecirmedin mi yada suratına tukurmedin mi arkanı dönup gittin mi

bakk canım herseyde bi hayır oldguna inananlardanım bende senin üzülmeni hiç istemem ama sunu kabul et artık o adamdan sana hayır gelmez ki kendi gözlerinle görmüşsün baskasıda dememiş dimi hadi evlenseydin de yine böle bi hata yapsaydı ki su saatten sonra hayli hayli yapar o yüzden bitir ve kafanı dinle emin ol hakkında hayırlısı baska biri vardır canım benim rabbim gönlüne göre versin inşalahhh

canım çok bağlanmanın veya çok sevmenin sonu yok...Sana yaptığını hiçbir zaman unutma...böyle bir insanı sevmektense bence ayrı kalırsın daha iyi...

YANLIZ HATUNA DA MAŞALLAH SEVGİLİSİ OLDUĞU HALDE ÇOCUKLA ÖYLE....KADINLAR BİRBİRİNE BÖYLE ŞEYLER YAPMAMALI....yapılmasa kedi gibi olur hepsi de işte

off ne kadar kötü bi durum.. şöyle erkekleri parça pinçik edesim geliyo..senin yerinde ben olsaydım güzelim insan içine çıkamaz duruma getirirdim.. ama evlenmeden belli etmiş kendini buna şükür..

canım iyimserlik olarak algılama ama mesela benim de yakın erkek arkadaşım var onla şakalaşırken yada hüzünlüyken ya elini sıvazlarım yada ne bilim elini omzuma atar ha onunda kız arkadaşı olduğu zamanlar oldu yani bence orada yanlarına gidip bi tepkilerini ölçebilirdin eğer panikleme olsaydı anlaşılırdı bundan sonra şu şekilde yapabilirsin ya tel.i açıcaksın sorcaksın ama onun cvp ı değil cvp veriş şeklinden anlicaksın doğruluğunu yada okuluna arada habersiz gidiceksin tekrar gözlemliceksin 3 yıllık bi ilişki bu kesin sonuç elde et bence

çocuk süreklik kızı ekiyormuş.görüşmek isteyince hep işim var diyormuş bunun yanlış anlaşılması falan yok bence.adam düpe düz aldatmış belli ki hemde kızın gözüne soka soka.böyle insafsızlar da var işteee.sanki kızın duyacağını bilmiyor gibi birde kafeteryada buluşmuşlar.hakkında hayırlısı buymuş demekten başka bişey bulamıyorum.Allahım sana gerçek yüzünü göstermiş....Allah sabır versin canım

Son düzenleme:

Keşke öyle olsa elini tutmuştu onları görünce ölece kaldım bişi yapamadım oturdum baktım sadece eli elindeydi kızın saçını okşuyodu sarılıpta tutmuştu elini çok samimiydiler Orda gidipo bir iki kelime etmek isterdima ama hocalarımda vardı çok kötü bi gün ya dünyam başıma yıkıldı az önce teli açtım msj çekmiş aradı konuştuk sadece 1 günlük ilişki affet dedi kaybetmek istemiorum seni dedi Çok ağladım yaa nası yapar ben ne hayaller kurdum anneme ne dicem yazın gelicekler dedim bir sürü plan vardı .Çok duygusalım ben ya çkmıor aklımdan kahretsin he yerde onu görüorum yediremiorum kendime nası yapar bunu

canım sende ne sabır varmıs öyle ben olsam o çocugun basına geçirirdim o masa sandalyeyi.milletin ortasında ağzıma ne gelirse sayardım. böyle şeyin yanlıs anlasılması falan olmaz. ne demek elini omzuna atmak, ne demek elini tutmak... daha sevgiliyken bunu yapan, nişan ve evlilik dönemlerinde neler yapar canım sen kurtulduguna şükret

Ben bi " Sazan " lık kokusu alıyorum kızlar kusura bakmayın ama fake gibi geliyor bu konu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…