Ay bilmiorum ya o kadar plan yaptık okul bitince istemeye gelceklerdi ay anneme bile bahsetmiştim yaa offo kadar boşluktayımki çok kötü hissediorum kendimi
canım madem öle gördün neden gelip o masayı baslarına yıkmadın ki kolaymı diceksin ama benim gözüm karardı o biçem yane sen üzülücegine o üzülsün seni kaybettigine ve bölyse cmadem bence o üzülmeyi bile haketmiyo...yol ver gitsin degmez canım benim...hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh.....
O an aklımdan neler geçti bi bilsen oturdum kaldım öylece ağlayarak otobüse bindim yanımda kimse yoktu herkes bana bakıodu çok kötüydüm dünden beri yatamıorum.Bu 3 yılda o kadar çok şey yaşadıkki tamam hayatımın erkeğini buldum dedim amabana yaptına bak ya ben bunu hakedecek naptım Kızı tanıorum bir kaç sefer otobüste denk geldi hemde beni sevgilim die tanıttı kıza inanamıorum ya içim duygularım herşeyim bomboş çok bağlanmıştım çok sevmiştim ben
canım iyimserlik olarak algılama ama mesela benim de yakın erkek arkadaşım var onla şakalaşırken yada hüzünlüyken ya elini sıvazlarım yada ne bilim elini omzuma atar ha onunda kız arkadaşı olduğu zamanlar oldu yani bence orada yanlarına gidip bi tepkilerini ölçebilirdin eğer panikleme olsaydı anlaşılırdı bundan sonra şu şekilde yapabilirsin ya tel.i açıcaksın sorcaksın ama onun cvp ı değil cvp veriş şeklinden anlicaksın doğruluğunu yada okuluna arada habersiz gidiceksin tekrar gözlemliceksin 3 yıllık bi ilişki bu kesin sonuç elde et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?