Kızlar çok kötüyüm yaa:(:(

bencede fake ( boş zamanlarını iyi değerlendiriyorlar ) yazık

ayrıl gitsin yaa sinir oldum şimdi parçalarım ben o kızıda sevgilinide yanii:S kuzemime oldu böyle bişi hep yanındaydım onun oyüzdn seni çok iyi anlıyorum..
sinir yaaaaaa

Yapacak şey belli canım
Demesi kolay diyebilirsin ama görüşmemekten başka yapcağın bir şey yok uzak dur bir kere yapan hep yapar
YArın öbür gün evlenirsiniz yine yapar bu daha üzücü olur
Hayat bu işte acılarla olgunlaşacağız malesef!

kıyamam sana yaaaa, aynen kuzenimde böyle oldu ve 2 dersten kaldı çok pişman. nolur üzme kendini salladım de bitir. çalış finallerine hayatınla oynamasına engellemesine izin verme!! kendine gel, aynaya bak güzelliğine bak..
3 yıla o acımıyosa sen hiç acıma.
yanlış tercih ve ne yazıkki boşa geçen zaman işte.. hayırlısını iste yoluna devam et.
biz arkandayız destekciniz senin.:94::94::94:

fake bencede.bu kadar şey olucak sonra hala onu seviyorum diyecek.1900 lerin başındamı yaşıyoruz? Oldu olucak kuma olarak git sevdiğine

Ay bilmiorum ya o kadar plan yaptık okul bitince istemeye gelceklerdi ay anneme bile bahsetmiştim yaa off o kadar boşluktayımki çok kötü hissediorum kendimi

sevgilini sarmas dolas baska biriyle goruyorsun ama hala aldatiyor mu bilmiyorum mu diyorsun?????

ayrica erkekler kizlari baglamak icin oyle evlenme muhabbetine girerler hep, onlara aldanma.
resmen aldatmis seni...
ondan kutrulmaya bak arkadasim...

hepimiz zaman zaman cok baglandik cok sevdik bazen birakildik bazen kendimiz terkettik inan yasandigi an dunyanin en buyuk olayiymis gibi geliyo sanki bi dahasi hic olmayacakmis gibi ama bir bakiyosun unutmussun gitmis sakin unutamam deme 20 30 yillik esler ayriliyo 3 yil neki...zaman herseyi hallediyo simdi benim sana tavsiyem ona kapak olcak bisey yapman once seni aldatip aldatmadigindan emin ol oyle sacmasapan seylerle degil seni aldatiyosa bir bakisindan bile anlarsin zaten,yaninda uzuldugunu cok belli edersen kendini iyce yukseltir ben senin yerinde olsam aldattigindan eminsen seni artik istemiyorum der son darbeyi ben vururdum

El ele göz göze yakalamanın başka nasıl bir yanlış anlaması olabilirki? Çok yakinen akraba falan da değilseler resmen aldatıyor işte.Bir de işim var deyip atlatmış kızı da.Demekki seni yedekte tutup kendisi başka arayışlara devam ediyor bu kadar açık.Ama şanslıymışsın ki yakalamışsın kimbilir belki daha senin yakalayamadığın kaç kişi oldu 3 senede hayatında.

Bir gunluk iliskimiymis, pff. Yol ver gitsin arkadasim, boylelerine acimicaksin basicaksin tekmeyi bukadar basit. seviyor olabilirsin ama boyle birseyi asla ben olsam kabul etmezdim, gozunun ya$ina asla bakmazdim

canım benim.. biliyorum cok zor bişey kesinlikle.. ama ilk once ir konusmayı dene. kimdi diye bir sor en azından ileride donup baktıgında kendi kendine hersey acık oldugu halde elimden geleni yapıp sordum bile kimdi dersin.. için rahatlar. değildir tabiki ama kuzenim falan der belki oyle bişey dersede tanıstır o zaman dersin onu da yapamaz zaten. boylece sende ben elimden geleni yaptım 3 senem haram olsun sana der bitirirsin.. daha sonrasında oyle olmadıgını bildiğin halde ya bir kuzeni yada yakın arkadası falandır belki diye dusunmezsin ilerde.hemde 'beni aldattıgın için bitti' diyince sana dur bi dinle yargısız infaz yaptın bana kimdi diye bile sormadın bana guvenmiyomusun demekki gibi seyler yapıp merhametini kullanmaya calısmasın, yada demekki bana guvenmiyomussun seni denedim bana guvenmiyosun demekki asıl ben bitiryorum gibi seylerle sacmalayıp uste cıkmaya calısmasın. bence bitirmenin tam zamanı.. biraz acır canın ama zamanla unutursun.

sazan, canım benim sen mi geldin gene?

Hı hı evet aynen öle "sazanım" "fakeyim" ben başımdan geçen bu aşağılıkça olaydan sora en yakın arkadaşıma bile açılamadım çünkü "boynuzlu" damgası yemek ve bu şekilde aldatılmayı kendime yediremiodum bi şekilde içimi açmam rahatlamam lazımdı aklıma ilk burası geldi,sözüm bu derdimle ilgilenip bana yol gösterenlere deil onlara çok teşekkür ediorum yazıları okudukça biraz olsun rahatladım ama içimdeki acıyı dindirmeye yetmedi,ben bu olaydan sora onu asla seviorum demedim sadece içimde büyük bir nefret oluştu bugün sırf onu görmemek için gitmedim okula telefon hattımı deiştirdim çünkü sürekli arıyıp msj çekiordu artık içimdeki acı geçmesede finallerime odaklanmak zorundaım çünkü ailemden uzaktaım ve onlara karşı büyük bir sorumluluğum var.Belki olayın sıcaklııyka saçma sapan şeylerde yazdım ama canım çok acıodu bi şekilde rahatlayıp içimi dökmem gerekti ama neseki bazı arkadaşlar saolsunlar fake sazan gibi yakıştırmalarda bulunmaktan geri kalmadılar! Sadece tek isteim Allah kimsenin başına böle bişi getirmesin çok kötü ben sadece hatayı ona çok güvenip,bağlanmakla yaptım belkide hiç bir erkeğe bu şekilde güvenmemem gerekiodu bidahada ne güvenirim nede bağlanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…