Ben bi " Sazan " lık kokusu alıyorum kızlar kusura bakmayın ama fake gibi geliyor bu konu bana
Fake derken anlamadım ne demek istedini:26::26::26: nerden anladın
Fake derken anlamadım ne demek istedini
ben demedim ki fake diye.. bi arkadaş söylemiş bende nerden anladın dedim
Yanlışllık oldu kusura bakma dalgınlıma geldi ordan alıntı yapcaktım
Keşke öyle olsa elini tutmuştu onları görünce ölece kaldım bişi yapamadım oturdum baktım sadece eli elindeydi kızın saçını okşuyodu sarılıpta tutmuştu elini çok samimiydilerOrda gidipo bir iki kelime etmek isterdima ama hocalarımda vardı çok kötü bi gün ya dünyam başıma yıkıldı az önce teli açtım msj çekmiş aradı konuştuk sadece 1 günlük ilişki affet dedi kaybetmek istemiorum seni dedi Çok ağladım yaa nası yapar ben ne hayaller kurdum anneme ne dicem yazın gelicekler dedim bir sürü plan vardı .Çok duygusalım ben ya çkmıor aklımdan kahretsin he yerde onu görüorum yediremiorum kendime nası yapar bunu
Her kadının hayatına böyle bir dürzü mutlaka girer...Senin başına gelen şey üzücü ama unutma ki nerdeyse hepimiz deneyimledik bunu...Ve sende bu sevgilinle deneyimledin...Önünde uzun bir hayat var ve zaten sana gerçekten aşık olan biri olmuş olsaydı bunu yapmazdı...Tabi ki üzüleceksin, çünkü neler umuyoruz severken, hayallerrimizin birden batmasıdır aldatılmak...Fakat bence mümkün oludğu kadar kendini daha az üzüntüye sokup onu hayatından tekmelemelisin...Ve bence gidip o kıza da herşeyi söylemelisin ki bilsin karşısındakinin daha olgunlaşmamış biri olduğunu....
Keyifli güzel müzikler aç, arkadaşlarınla bol bol vakit geçir...unutma ki bu insanı seneler sonra sadece "aldatmıştı beni, çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm" diye hatırlayacaksın...Canını sıkma tatlım lütfen ! ...
Öyle bişi olsa derdi dedim ya az önce knuştuk die geçici bi ilişki dedi Arkadaşı sölemese kafeteryada die gitmicemde demkki arkadaşınında haberi var.Ne zmandır planlıolar böle bişi acayip nefret ediorum ama kendimede yediremiorumya canım önce bi sorsaydın kim bu felan diye belki kuzeni felandır ya bence yargılamadan infaz yapmışsın önce anla dinle belki yanlış anladın ya
sevinmelisin ciddiyete baglamadan önce kendi gözlerinle görmüssün ama yani gecici olan bir durumda el ele göz gözemi olunur cocukmu kandiriyorbittir ama sakin aglama üzülme karsisinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?