- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Kızlar benim eski konulardan bilirsiniz eşimin ailesi kızlarına bakmadan gelip gitme konusunda gidip geldiğimz halde gelmiyorsun temizliğimi yapmıyon evinizde internet falan çok üstüme geldiler eşimi doldurdular oda çok üzerime geldi. Halbuki her zaman Allah razı olsun benden çok aileme gidiyorsun yardımcı oluyorsun derdi. Gorumcelerimin doldurusuna falan biz boşanma asamasinda geldigimzde benim arkamda durmamisti. Neyse biz sonra barıştık eşimin ailesi de iyi davranmaya başladı sonra biz kendi aramızda altın mevzusundan tartıştık ben hep benim altinlarim diyerek konusuyorum. İstediği zaman. Bu araba için istedi bende birkaçını veriym demiştim tamam demişti sonra babası fikrini degistirmis hepsini istedi bende benim altinlarim degilmi vermiyorum dedim. Daha sonra bu bana patladı hazirdan altınlara kondun dedi çok kırıldım . Bugünde eşimin ailesine misafirliğe gittik. Kayinbabama altınları aliyim 1 senedir takmıyorum kasada duruyor dedim işte ev tehlikeli durmasin gibisinden konuştu o an eşime sinirim geldi eşimin ailesinin de altinlarda gözünün olduğunu biliyorumm . Dedim ki yeni gelin olduğum halde 1 senedir takmıyorum esimde hazır altına kondun dedi bana altında gözüm falan yok madem hazira konmusum hiç evlenmeseydi ! Madem hazira kondum yuzugume varana kadar hepsini verrim dedim. Bu konuda ne yazikki babası yine arkamda durmadı zaten bana yaptıklarını unutmadım kirginliklarim vardı eşime de ailesinede iyi davraniyorlar diye eşime belki kızar diye düşündüm onu da geçtim çok dolmustum patladim. Babası işte sen güzel güzel oturruken niye tatsızlık çıkartıp oğlumu rencide ediyorsun evinizde halledin bu tür sorunları oğlumun konuştuğu kelime de yanlış dedi. Sonra bana fedakarlık yapmam dan bahsetti falan. Bende ddm ki ben okadar slcok şey yaşadım ki eşime kirginliklarim var yaptıklarını unutmadım ailemle paylaşsam olay çıkar ddm onun için anlattim dedim. Tabi ben sorun yaratıyorm gibisinden konustular tamam bu konuyu eşimin ailesinin yanında açmam hataydı da eşimi rencide ettimde. Buzamana kadar hep eşime benim yanımda olsan evlendikten sonra değiştin , soguksun , ablalarima soguksun, daha sonra benim yüzüme oglumu bizden sen uzaklastiriyon diyen insanlarsinz . Neyse ben bugün eşime baya ağır sert çıkistim oda hadi kalk gidiyoz dedi beni beklemeden çekti gitti. Eve geldik ben gidiyorum bitti dedim yaptıklarını unutamiyorum buzamana kadar sende dahil ailen bana haksız yere üzerime geldiklerinde gururumu dusunmedin sustun dedim. Bugün konu sen olunca , hemde yaptığın birşeyi ailenn yanında konusunca çekip gidiyorsun. Ailende oglumuzu rencide ediyorsun evinizde halledin gibisinden konuşuyor dedim. Oda çok üzüldü bu konuda haksizim ailemin yanında çok üstüme geldin falan filan gitme seni çok seviyorum diyor. Tamam ben eşimi zaten affetmistim konuyu tekrardan açıp patlayan benim fakat babasının tepkisi çok canımı sıktı moralim çok bozuk arkadaşlar ben mi çok abarttim