Üzüldüm, moralini bozmamaya çalış, testlerde hata olabiliyor. Bir kaç uzman görüşü de almalısınBugün bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gittim down sendromlu dedi bana dedi aldır istersen çok kötü oldum özel hastaneye gidip üçlü test yapicam inşallah biseyi yoktur
Amniyosentez yapmayı düşünün ?Bugün bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gittim down sendromlu dedi bana dedi aldır istersen çok kötü oldum özel hastaneye gidip üçlü test yapicam inşallah biseyi yoktur
Düşük ihtimali var ve benim ztn düşük ihtimalim var kanamalarım oluyo bazenAmniyosentez yapmayı düşünün ?
Düşük ihtimali var ve benim ztn düşük ihtimalim var kanamalarım oluyo bazen
Yarın üçlü tarama yapacağım eğer imdada bişey çıkarsa dediğinizi yaparimNipt testi yaptırın, risksiz ve doğruluğu yüksek bir test
Risk oranınız kaçmış yaşınız kaç test sonucunuz da yazan oranlar nasıl
Bugün bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gittim down sendromlu dedi bana dedi aldır istersen çok kötü oldum özel hastaneye gidip üçlü test yapicam inşallah biseyi yoktur
Paylaştım uygulaamayi pek kullanmayi bilmiyorum bakarsanızRisk oranınız kaçmış yaşınız kaç test sonucunuz da yazan oranlar nasıl
Umarım sağlıkla dogar siz kaç haftaliksinizBenim de riskim yüksek çıktı ama yaptırmadım bi şey rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Evet riskli onun için korkuyorum bişey olursa diye daha öncede 1 dusugum olduBiyokimyasal risk yüksek çıkmış,50 de 1 olması 49 sağlıklı 1 tanesi sendromlu olduğunu gösteriyor,risk evet yüksek çıkmış ama bu sadece riski gösteren bir sonuç ,fetal DNA yaptırırsanız o yüzde 99 doğru sonuç gösteriyormuş özellikle down sendromu için,nerdeyse kesin sonuç gösteriyor diyorlar tabi amniyosentez riskli bir şey ama en kesin yolu o
34. HaftamUmarım sağlıkla dogar siz kaç haftaliksiniz
Peki ultrasonda gorunuyomu bı bulgu34. Haftam
Görünmedi ama ultrasonda hiç belli olmayabiliyormuş da yani normal görünüp öyle doğum yapanları okumuştum burdaPeki ultrasonda gorunuyomu bı bulgu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?