Peki doğunca yazar mısınız buraya eğer hatirlarsanizGörünmedi ama ultrasonda hiç belli olmayabiliyormuş da yani normal görünüp öyle doğum yapanları okumuştum burda
Yazarım elbette inşallah rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin bizePeki doğunca yazar mısınız buraya eğer hatirlarsaniz
Bazen de doğum öncesi kalp vs.çeşitli hastalıkları öğrenmenizi öngörmüş oluyor detaylı testlerle bu sefer önceden bilip tedbir almayı da sağlıyor burada okuduklarımdan görüyorum ben de,Merhaba çok geçmiş olsun insallah sağlıkla gelir yavrucuğunuz. Benim merak ettiğim sey su hamile değilim ama merak ediyorum.. İkili testi yapınca sonucunda tedavisi olacak bir hastalık ihtimali var mı da vu testler önceden yapılıyor yoksa sadece down sendromu gibi tedavisi olmayan bir hastalığı mı öğreniyoruz bu testlerde?
Anladım tesekkur ederimBazen de doğum öncesi kalp vs.çeşitli hastalıkları öğrenmenizi öngörmüş oluyor detaylı testlerle bu sefer önceden bilip tedbir almayı da sağlıyor burada okuduklarımdan görüyorum ben de,
İnşallah bebeğiniz sağlıklı doğar bende sıvı aldiracamYazarım elbette inşallah rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin bize
Evet tedavi edilecek hastalıklar oluyomus onuda ogreniyomusuzMerhaba çok geçmiş olsun insallah sağlıkla gelir yavrucuğunuz. Benim merak ettiğim sey su hamile değilim ama merak ediyorum.. İkili testi yapınca sonucunda tedavisi olacak bir hastalık ihtimali var mı da vu testler önceden yapılıyor yoksa sadece down sendromu gibi tedavisi olmayan bir hastalığı mı öğreniyoruz bu testlerde?
Evet tedavi edilecek hastalıklar oluyomus onuda ogreniyomusuz
Direkt nasıl öyle bir teşhis koymuş hemen acaba ikili test kesin sonuç vermez ihtimal var demektir üzülmeBugün bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gittim down sendromlu dedi bana dedi aldır istersen çok kötü oldum özel hastaneye gidip üçlü test yapicam inşallah biseyi yoktur
İnşallah kötü bişey çıkmaz birazdan gidecem doktoruma konuşacağımDirekt nasıl öyle bir teşhis koymuş hemen acaba ikili test kesin sonuç vermez ihtimal var demektir üzülme
Bebeğiniz sağlıklı mı ben dünden beri baya ağlıyorum bide sıvı aldirsiniz miBanada söylediler iki ay önce doğum yaptım
Allah’ın izniyle sağlıklı senin bebeğinde kendini yıpratma diyemem aynı şeyleri yaşadım çok ağladım gecelerce ağladım bir kızım daha var 6 yaşında bazen denk geliyordu neden ağlıyorsun anne diye cevap bile veremiyordum bu arada çocuğum down lu doğar diye ağlamadım anne olarak yeteblecekmiyim kaygısı ile ağlıyordum yoksa Allahtan gelen birşey sizin msj okuyunca o dönemlerim geldi aklıma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah kötü bişey çıkmaz birazdan gidecem doktoruma konuşacağım
Bende onun için ağlamıyorum bana bişey olursa ona kim bakar herkesin görüşü farklı sonuçta çocuğum farkına varır üzülür dışlanırAllah’ın izniyle sağlıklı senin bebeğinde kendini yıpratma diyemem aynı şeyleri yaşadım çok ağladım gecelerce ağladım bir kızım daha var 6 yaşında bazen denk geliyordu neden ağlıyorsun anne diye cevap bile veremiyordum bu arada çocuğum down lu doğar diye ağlamadım anne olarak yeteblecekmiyim kaygısı ile ağlıyordum yoksa Allahtan gelen birşey sizin msj okuyunca o dönemlerim geldi aklıma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim yaşım 22 ne ben ne eşim akraba şoklardayiz ben ağlamaktan harap ettim kendimi eşim skılıyo hissettirmemeye calisiyo napicam bilmiyorumBenim doğum hikayem inanın kitap olur anlatsam ama şunu diyeyim yüksek riskli çıkmıştı ikili taramam yaşım 36 ama Ocak ayında doğdum doğumhanede doktor bebeği alır almaz ilk sorduğum soruydu bebeğim sağlıklı mı diye
Ben tevekkül ettim Allah tan ne gelirse başım üstüne dedim ağlama üzülme desemde biliyorum faydasız aynı şeyleri yaşadım aynı yollardan geçtim birde üstüne son haftalarda bebeğin bacak boyu kısa ikili taramanda bozuk çıktı artık yapacak birşey yok demesin doktor mi tamamen yıkılmıştım çok dua okudum Allah’a sığındım Rabbime her an hamd ediyorum sağlıkla verdi yavrumu seninde sağlıklı bebeğin içim rahat etsin diyorsan nifty testi var yüzde 99 sonuç veriyormuş onu yaptır ama bebeğini çok yıpratma karnında ben çok pişmanım ağlayarak onu da yıprattığım 7 ay için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?