Kızlar çok kötüyüm

Umarım benimde temiz olur rabbim acısını göstermez inşallah
Amin inşallah birşeyi yoktur melek yavrunun be şunu da belirtmek isterim çevremdeki 4 hamile hepsinin de ikili taraması yüksek risk denildi hepimizinde sağlıklı doğdu bebeği sizin riskiniz kaç çıktı

Amin inşallah birşeyi yoktur melek yavrunun be şunu da belirtmek isterim çevremdeki 4 hamile hepsinin de ikili taraması yüksek risk denildi hepimizinde sağlıklı doğdu bebeği sizin riskiniz kaç çıktı
Bana umut oldunuz rabbim dualarınizi kabul etsin

Buraya bunun için üye oldum eğer benim gibi birini görürsem yorum yapayım başımdan geçenleri anlatayım diye emin olun bebeğiniz sağlıklı bu bir olasılık testi benim oranım 197:1 yani 197 gebeden 1 i down sendromlu bebek dünyaya getirmiş demek

Bendede 215 : 1

215 gebeden 1 tanesi seninle aynı kan değerlerine sahip olan 215 gebeden 1 i down sendromlu bebek dünyaya getirmiş demek ikili tarama testinin cümlelere dökülmüş hali budur. Ağlamayın artık herşey güzel olacak Allah’ın izniyle bebişin gayet sağlıklı üzme onu

Görünmedi ama ultrasonda hiç belli olmayabiliyormuş da yani normal görünüp öyle doğum yapanları okumuştum burda
Benim arkadaşımın gayet normaldi testleei doğduğunda ogrendi down olduğunu.

Kendim 22 yıl önce sizinle aynı hisleri yaşadım 15 gün gece gündüz uyku uyumadım hatırlamak bile istemiyorum o günleri.
5 yıl önce gelinimiz yaşadı.
2 yıl önce eşimin kuzeni yaşadı.
Çok şükür evlatlarımız sağlıkla dünyaya geldi.

Sizde Fazla stres yapmayın bebeğinizde etkileniyor unutmayın. Allahın izniyle bebeğinizde sağlıkla dünyaya gelecek inşallah

Bugün bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gittim down sendromlu dedi bana dedi aldır istersen çok kötü oldum özel hastaneye gidip üçlü test yapicam inşallah biseyi yoktur
Canim.korkma.testlerde bazen hata olundunu okudum ve duydum moralini yuksekntut bisey yoktur korkma

Lütfen dua edin banada bugün doktoruma gittim içimi ferahlatti biraz

Şimdi kendi doktorumdan geliyorum sadece yüzde 2 lik bı ihtimal var dedi korkma dedi sıvı aldırmak istersen yine sanankalmis dedi
Evt canim mesela programlarda da gordum bebeye ozurlu olucak diyor doktoru salikla douyor bebek arti yalniz kulak iç kıtırna yokmus tek kusuru yani bi dusun rabim buyuk Allah kimseyi evladinlan sinamasin ben olsam umursamazdim esimle hep.oyle konustuk ama iste insan korkup uzuluyor sen guzel canini sikma

İnşallah bişey olmaz Rabbime bıraktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…