- 6 Ocak 2024
- 121
- 78
- 18
- 38
Amin inşallah birşeyi yoktur melek yavrunun be şunu da belirtmek isterim çevremdeki 4 hamile hepsinin de ikili taraması yüksek risk denildi hepimizinde sağlıklı doğdu bebeği sizin riskiniz kaç çıktıUmarım benimde temiz olur rabbim acısını göstermez inşallah
Bana umut oldunuz rabbim dualarınizi kabul etsinAmin inşallah birşeyi yoktur melek yavrunun be şunu da belirtmek isterim çevremdeki 4 hamile hepsinin de ikili taraması yüksek risk denildi hepimizinde sağlıklı doğdu bebeği sizin riskiniz kaç çıktı
Bendede 215 : 1Buraya bunun için üye oldum eğer benim gibi birini görürsem yorum yapayım başımdan geçenleri anlatayım diye emin olun bebeğiniz sağlıklı bu bir olasılık testi benim oranım 197:1 yani 197 gebeden 1 i down sendromlu bebek dünyaya getirmiş demek
215 gebeden 1 tanesi seninle aynı kan değerlerine sahip olan 215 gebeden 1 i down sendromlu bebek dünyaya getirmiş demek ikili tarama testinin cümlelere dökülmüş hali budur. Ağlamayın artık herşey güzel olacak Allah’ın izniyle bebişin gayet sağlıklı üzme onuBendede 215 : 1
Benim arkadaşımın gayet normaldi testleei doğduğunda ogrendi down olduğunu.Görünmedi ama ultrasonda hiç belli olmayabiliyormuş da yani normal görünüp öyle doğum yapanları okumuştum burda
Hiç belli olmuyor işte sağlıklı denilip öyle olan da çok sağlıksız denilip sağlıklı doğan da çok Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallahBenim arkadaşımın gayet normaldi testleei doğduğunda ogrendi down olduğunu.
Canim.korkma.testlerde bazen hata olundunu okudum ve duydum moralini yuksekntut bisey yoktur korkmaBugün bebeğimin ikili test sonuçlarını almaya gittim down sendromlu dedi bana dedi aldır istersen çok kötü oldum özel hastaneye gidip üçlü test yapicam inşallah biseyi yoktur
Şimdi kendi doktorumdan geliyorum sadece yüzde 2 lik bı ihtimal var dedi korkma dedi sıvı aldırmak istersen yine sanankalmis dediCanim.korkma.testlerde bazen hata olundunu okudum ve duydum moralini yuksekntut bisey yoktur korkma
Lütfen dua edin banada bugün doktoruma gittim içimi ferahlatti birazKendim 22 yıl önce sizinle aynı hisleri yaşadım 15 gün gece gündüz uyku uyumadım hatırlamak bile istemiyorum o günleri.
5 yıl önce gelinimiz yaşadı.
2 yıl önce eşimin kuzeni yaşadı.
Çok şükür evlatlarımız sağlıkla dünyaya geldi.
Sizde Fazla stres yapmayın bebeğinizde etkileniyor unutmayın. Allahın izniyle bebeğinizde sağlıkla dünyaya gelecek inşallah
Herşeyi çok iyi dedi kilosu ayak uzunluğu vs herşeyi çok iyi dediEnse kalınlığı nasıldı sizin,burun kemiği görüldü mü
Genelde burda yazanların ultrasonda bir bulguları oluyor bende kendimi böyle rahatlatıyorumHerşeyi çok iyi dedi kilosu ayak uzunluğu vs herşeyi çok iyi dedi
Evet banada herşeyi çok iyi dediGenelde burda yazanların ultrasonda bir bulguları oluyor bende kendimi böyle rahatlatıyorum
Evt canim mesela programlarda da gordum bebeye ozurlu olucak diyor doktoru salikla douyor bebek arti yalniz kulak iç kıtırna yokmus tek kusuru yani bi dusun rabim buyuk Allah kimseyi evladinlan sinamasin ben olsam umursamazdim esimle hep.oyle konustuk ama iste insan korkup uzuluyor sen guzel canini sikmaŞimdi kendi doktorumdan geliyorum sadece yüzde 2 lik bı ihtimal var dedi korkma dedi sıvı aldırmak istersen yine sanankalmis dedi
İnşallah bişey olmaz Rabbime bıraktım benEvt canim mesela programlarda da gordum bebeye ozurlu olucak diyor doktoru salikla douyor bebek arti yalniz kulak iç kıtırna yokmus tek kusuru yani bi dusun rabim buyuk Allah kimseyi evladinlan sinamasin ben olsam umursamazdim esimle hep.oyle konustuk ama iste insan korkup uzuluyor sen guzel canini sikma
Bol bol dua et canimİnşallah bişey olmaz Rabbime bıraktım ben
Evet yazıyorum çok sağlıklı maşallah şuan 7 aylığızPeki doğunca yazar mısınız buraya eğer hatirlarsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?