Cehalet gerçekten çok fena şey. Gençler lütfen aşktan meşkten önce kendinizi donatın; okuyun, araştırın gelişin. Sonra da kendiniz gibi
İnsanlarla yaşayın her ne yaşayacaksanız.
hümeyraaaa kandırdıda ne yaptı bacım... evet duyguları kandırmak çok çok cı amaaa,zatennn gerektiği ölçülerde sadece bir tanışmaysaaa bu durumm ne diyelimmm bir daha böyle saflıklar yapmaaaa
evet kızlar çok kötüyüm ya birisiyle tanıştım ona karşı çok yoğun şeyler hissediyordum zaten ilk adımı ben attım ve konuşmaya başladık ama benim duygularımdan faydalandı kısa zaman içinde evleniriz falan bile dedi sakın seni kimse sevmesin vs. gibi laflar ama beni 2 gün önce arayarak kusura bakma sen dah aiylerine layıksın bana arkadaşlar bulmuş onla evlenicem dedi ya o kadar kötü oldumki napacağmı bilmiyorum sakinleşemiyorum her saniye aklımda onu kaybettiğimemi yanayım yoksa benle dalga geçilmesinemi
Kaç yaşındasın ya da ne kadar süredir birlikteydiniz bilmiyorum ama bence hissetmen gerek şey yanmak değil, aksine Allahın seni böyle birinden kurtardığı için şükretmek ve SEVİNMEK.. Ondan çok daha iyileri çıkacak karşına emin ol..
uff be bacımmmm kendini başka şeylere ver azcık bişeyler oku,okuyorsan geliştir kendini ne bilem evdeysen güzel elişiler yap ve birdahasına daha uyanık ol derim... ve arkadaşların dediği gibi öyle birinden kurtulduğun içinde şükrettt :)
Okumayla vs ilgisi yok ki. Birisine karşı ilgi duyarsın seversin o kişi sana yalan söyler bazen. Çok kişinin başına gelmiştir bu durum hepsi bir deneyim tecrübe bir sonrakinde daha dikkatli olursun. İş okumakla olsa profların filan hiç kandırılmaması lazım ki haberlerde çıkmıştı bir ünide bölüm dekanını sanalda kandırmış kadın kaç bin dolarını almış. Yani önemli olan insan olmak sen doğru davranmışsan karşındaki kişinin yanlışı kendisini bağlar ve zararı da o çeker kendi yaptığı bu uygunsuz hareketi hep başkasıda bana yapar mı korkusu yaşayacaktır bu bile yeter ona eziyet olarak.
orası hiçççç belli olmaz olumsuzu şartlama bacım25 yaşındayım ama sanki artık kimseyi sevemiycem gibi öyle hissediyorum
bankacısın zor bir iş sevmeyi dene :) seveceğin şeylerleee kazancının tadını çıkar bak ozaman işini seversinbi işim var bankacıyım ama sevmiyorum mesleğimi
25 yaşındayım ama sanki artık kimseyi sevemiycem gibi öyle hissediyorum
evet kızlar çok kötüyüm ya birisiyle tanıştım ona karşı çok yoğun şeyler hissediyordum zaten ilk adımı ben attım ve konuşmaya başladık ama benim duygularımdan faydalandı kısa zaman içinde evleniriz falan bile dedi sakın seni kimse sevmesin vs. gibi laflar ama beni 2 gün önce arayarak kusura bakma sen dah aiylerine layıksın bana arkadaşlar bulmuş onla evlenicem dedi ya o kadar kötü oldumki napacağmı bilmiyorum sakinleşemiyorum her saniye aklımda onu kaybettiğimemi yanayım yoksa benle dalga geçilmesinemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?