- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
öyleyimdir çok sağol.Teşekkur ederim..ne ıyı kalpli bir meleksin❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyleyimdir çok sağol.Teşekkur ederim..ne ıyı kalpli bir meleksin❤
oyle cevrenin lafina flan takarsan hic mutlu olamazsn.konusucaklar konusurlar.insanlar kusur aramayi sever.bu sdece senn icin degil herkes icin gecerli...duymayacaksn.kendini yipratirsin.konussunlar de gec..ben herşeyi takan birisiyim işte birisinden bi laf duydummu ağlıyorum hemen ..bende sevmiyorum bilezik takmayı falan sadece çevrem sussun diye istemiştim 1 tane.
ozamanda alıp içine bakarlar :) çok yaptılar öyle ..Şimdi sahteleri gerçeklerinden hiç ayırt edilmiyor. Al sahte tak. Kim nerden bilecek sahte oldugunu??
haklısın takıntılı olmamdanda kaynaklanıyor sanırım eşimde aynı şeyleri söylüyo ben üzülüyorum işte herkes niye karışır başkalarının hayatına anlamıyorum ben niye uğraşmıyorum onlarla böyle durduk yerde insanın huzurunu kaçırmaktan ne anlarlar bilimiyorum..oyle cevrenin lafina flan takarsan hic mutlu olamazsn.konusucaklar konusurlar.insanlar kusur aramayi sever.bu sdece senn icin degil herkes icin gecerli...duymayacaksn.kendini yipratirsin.konussunlar de gec..
Allah herkesin evine sağlık huzur versin önce tabi çok şükür eşimle bi problemimiz yok.. olmazda inşallah ..sen böyle deyince önemsiz geldi taktığım şeyler çok haklısınBiz yasamayalim o zaman :)
Ben evlendigimde birakin bilezigi yatiracak yeri bile yoktu. Ailem esimi istemedigi icin ilk an da tepki verip evlenirsen yardimci olmayiz cunku sen o adamla yapamazsin dedi. Ben deniz de cok akilliyim ya cok agir rest cektim. Haklilarmista bilemedim
Ben evliligim boyunca ne ev, ne altin, ne araba talebim olmadi.
Cunku huzurum yoktu ve bu huzuru hic bir maddi olanak saglayamazdi. Varsin tek eksiginiz bu olsun...
Gun gelir hzurunuz kacarsa ne bilezik, ne araba gozunuze gozukmez. Simdi sizi eksik goren (! ) elalem o zaman kolunuzda ne var ne yok bakmayip kusurlariniza bakacak.
kendi oğlullarından kiramı alıcaklar? çekip almak ne demek ayrıca ben öyle birisi değilim olamamda sadece sıkıntımı anlattım biri bende durabilirmi diye akrabalarım varken takmak için sırf çeneleri sussun diye.Evden cikamiyorum diyosun ama köylülerine rezil olmayi dusunuyosun yani. Adamlarin evinde oturuyosunuz kira parasi vermiyosunuz bi de kolundan cekip bilezik mi alacaksin ay
çünkü çevremde herkesin ailesi destek çıkıyo evlatlarına bunlar bizden bekliyo aksine ..ihtiyaçları olsa yine bişey demeyeceğim ama durumları gayet iyi bizden başka kimseleride yok ama onların gözünde para bizden daha önemli.Bilezik mi kaldı bu devirde??? Madem eksiklik hissediyorsanız alın bir iki tane emitasyon takın. Kim nerden bilecek gercek mi sahte mi oldugunu??
Ayrıca kimse bilezigini size vermek zorunda degil. Neden sürekli eşinizin ailesinden beklenti içindesiniz??
doğru söylüyosun onuda kendim gibi sanıyorum işte beni anlamasını bekliyorum hep ama yanılıyorum ..benim akrabalar gibi yok kimsede heralde :) hala bakıyolar işte arabaları yok altınları yok diye konuşuyorlar arkamızdan sürekli bende çevre baskısından takıyorum kafama ..bırak bunu yerine başkasını alırız diyen birinden takmak için bilezik istemeniz bile hata... bilezik eziklenmesi konusuna hiç girmiycem çok komik zira...
bide kaç senelik evliymişsiniz millet niye koluna baksın ki hala.. yeni gelin olsan hadi bir nebze diycem..
13 senelik evliyim bir kere bilezik takmadım ne ezikmişim de haberim yokmuş![]()
Arkadas yok komsuluk.yok demissinizde nerede yasiyorsunuz?evet büyük bir nimet ama hiç huzur vermiyorlar hep tartışıyoruz arkadaş yok komşuluk yok biyere çıkamıyorum o ayrı hep evdeyim burda ..taşınırsak her işimi kendim halledebilirim işede girebilirim ozaman..
kv ler bilmiyo vajinismus olduğumu kısır sanıyolar beni doktora gidiyoruz bakalım olucak inşallah![]()
taşınmak istiyorum bu yüzden evide lazım değil diye. çünkü sürekli bize yabancıymışız gibi davranıyolar hiçbir konuda yanımızda olmuyolarPardon da @tubi35 kv de için oldugum yere gelmesin ne demek? Kimi kimin evinde istemiyorsunuz onu da anlamadım kusura bakmayın.
durduğum yer sanayi bölgesi çok komşu yok bu yüzden ..akrabamda yok yaşadığım yerde bi halamlar var onlarda anlattığım gibi kusur arıyorlar hep .Arkadas yok komsuluk.yok demissinizde nerede yasiyorsunuz?
Pardon da senin altinin olmus olmamis kime ne allah askina olsa ortak mi olacaklar acaba?ne sığ bir Zihniyet anlamiyorum insanlaridoğru söylüyosun onuda kendim gibi sanıyorum işte beni anlamasını bekliyorum hep ama yanılıyorum ..benim akrabalar gibi yok kimsede heralde :) hala bakıyolar işte arabaları yok altınları yok diye konuşuyorlar arkamızdan sürekli bende çevre baskısından takıyorum kafama ..
siz haklısınız belkide ben şu an sinirli olduğum için göremiyorum belki doğru olanı benimle çok uğraştığı için ne yapsa batıyo heralde artık ..çok şeyler yaşadım bu yaşta hep kaldıramayacağım şeyler kaç defa kriz geçirtti bana şimdi en küçük bişeyde ağlar oldum bekarken hiç ağlaamazdım ben kolay kolay.benim derdim altın değil beni derdimi anlattığım halde anlamamasıbana sen hatalısın gibi geldi..
araba almak için evde duruyosunuz ekmek elden su gölden geçiniyosunuz bide 60 yaşında kayınvalidenin bileziklerini istiyosun.. sen onun yaşına gel sendede olur bilezik..
yani tatlım hem kelsiniz hem fodul :))
Hangi il veya ilce diye merak ettim o yuzdendurduğum yer sanayi bölgesi çok komşu yok bu yüzden ..akrabamda yok yaşadığım yerde bi halamlar var onlarda anlattığım gibi kusur arıyorlar hep .