- Konu Sahibi mandalinalimon
Ne gıcık bir konu karşıda duvar boşa dil döküyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü sabrımı da bu konuyla tükettim şükür.
Ne gıcık bir konu karşıda duvar boşa dil döküyorsunuz
Ruh sağlığı yerinde değil o adamın dedim.
Bu dayak meşrudur oh iyi ki dövmüş demek değildir.
İlişkiler iyice yıpranmış yetmemiş erkekler de insan türü olduğundan onların da bazen psikolojileri bozulabiliyor. Durduk yere hamile kalan bir kadın adamın psikolojisini bozmuştur dedim.
Bu iyiki yapmış demek değildir.
Hata üstüne hatalarla dayağa giden bir yola sebebiyet vermiş demektir.
Yani baştan vajinusmusu yenmeden hamile kalmak yerine boşansa dayak da olmazdı demektir bu.
Yani dayağa giden yola hızla bilerek yürümektir.
Dayak atan zaten suçlu bilerek o yöne giden kadın da suçlu
Ama bunu anlayamacaksınz yine boşa kendimi yoruyorum
He ben dayak arsızıyım.
Kocam beni dövsün ben onu döveyim öğrenciler bizi dövsün falan en büyük fantazim
Oldu mu?
Konu sahibi @oglumun_kalbi ile ayni uye sanirsam.
O uyeliginde itiraf etmisti.
Esiyle internette tanisip sirf kariyer sahibi oldugu icin ve yasi 31 e geldigi icin evlendigini soylemisti.
Hic ev isi yamadigini ise gitmek istemedigini anlatmisti.
Vajinismus oldugunu soylemisti.
O zamanda tedavi olmasi gerektigini soyledik dinlemedi.
Simdi ne desek bos.
Psikolojik sorunlari var konu sahibinin tedavi olmazsa iyice dibe batacak.
Yukarıdakileri yazmışsınız ya ona istinaden söyledim.
2 gündür yaşadıklarım, ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum...2,5 yıl önce bir evlilik yaptım ben, netten tanıştık, o memur ben memur evleniriz bir de çocuğumuz olur dedim, çocuk olayına takmıştım, ille de çocuk olacaktı.1,5 ay içinde alelacele evlendim, kimsenin haberi yoktu.Yukarda Allah var yalan söylemek istemem,kariyer ve maaş durumu beni cezbetti...Sevgiyoktu tam anlamıyla mantık vardı, arkamdagüçlü biri olsun istedim ve biz evlendik, onun ailesi şiddetle karşı çıktı, başım açıkmış vs.Bir nne baba olarak onlarda o kadar büyütüp iyi bir kariyeri olan oğulları için eniyisini istiyorlardı.ben anne olunca anladım...evlenmeden önce bazı şeyleri söylemedim, meselaevlendikten sonra çalışmak istemediğimi söylemedim.eşim parayı sevdiğinden ailemin varlıklı olduğunu cs anlattım ki öyle ama şu an utanıyorum bunları anlattığım için.biz evlendik ve ona maalesef kadınlık vazifemi bile yapamadım.son 2 yıldır neredeyse bir cinsel yaşantımız yok, aynı yatağa girmek vs istemedim bir süre sonra.ağır geldi bana.neyse önceleri iyiydi, sonra aşırı cimriliği beniçıldırttı, misal markete gidiyoruz benimödememi bekliyor,hamile kaldım sonra bu adamdan çokşiddetli dayak yedim, 8 haftalık hamile idim,12 haftada tekrar bir dayak vs, sonra benimle evlendiğine pişmna olduğunu annesini dinlemesini gerektiğini söyledi, hamileyken sürekli bir kavga halinde olduğumuz sonradan barıştığımız acayip dönemler yaşadık.Ben evi çekip çeviremiyordum, günlerce bulaşıklar durabiliyor mesela,ya daçamaşır yıkayamam, ya da süpürme vs yapamam, yemek de yapamadım ona amahiçsorun etmedi.
Onun hayatını mahvettiğimi anladım, kadınlık desen yok, temizlik yok yemek yok, sonra çocuğumuz oldu ve maalesef o çok istediğim çocuk doğumsal kalp anomalisiyle dünyaya geldi.33 yaşındayım ve annem çok destek oldu çocuk bakımında, ona bile yalnız bakamadım.şimdioğlum için anjiyo kararı verildi, ve ben 2 gündür ne bişiyiyebiliyorum ve içebiliyorum.nanneeee derken o kadar büyük bir sorumluluk var ki sürekli düşünüyorum, ne yapmalı diye...şimdi herşeyi unuttum oğlum iyileşsin diyorum,hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım(x kategorisinde) ondan mıoldu, karnımın üzerine bilgisayarla nete girerdim ondanmı cep telefouyla çokkonuşurdum saatlerce ondan mı, yoksa kader mi genetik mi bilmiyorum
bir o kadar da eşime üzülüyorum...Nasıl diyim eşim biraz saftır, herşeye inanır vs.keşke evlenmeseydik, keşke onun da hayatını mahvetmeseydim....Esasında seviyorum eşimi,şu an mesela o yok ve ev bomboş, ona sağlıklı bir çocuk veremedim, doğru drüst bir mesleğimyok, evi çekip çeviremiyroum.Oğluma üzül, eşime üzül, ben de hal kalmadı artık.eşim beni sevmiyor ama birlikteyiz, çocuğumuz için istanbula gidip geliyoruz, acayip muayene paraları vs ödeniyor...Belki başkasıyla evlenseydi dahaiyibir hayatı olacaktı.kötü kaderime onu da dahil ettim ve çok pişmanım hem de çok
Şu an haziran ayındayız acayip üşüyorum, astımkirizim de tuttu, dünyada sanki bir başımayım gibi, oğlumun tm sorumluluğu üzerimde ve ne yapacağımı bilmiyorum, tedavisi nasıl olacak bilmiyorum
Okuyunca cok acidim yaa kadinaBu konu sahibinin diger uyeligi mi?
Evet sonradan yaziklari bana da normal gelmedi bakıyorum da sonradan yazsiklari çözülecek şeyler hep ama çözüme gitmiyor gibi benimde evliliğim berbat kufur var iftira var evden kovmalar bu tarz sandım ama okuyunca abartı olmadığını anladım pisikolok şartKonu sahibi çalışan mesleği olan biri. Şubeli bir iş uzun süre ücretsiz izin alabildiğine göre memur olma ihtimali yüksek.
Devlet neden baksın ki?
Cidden çaresiz muhtaç canını kurtarmak zorunda olan kadınlar varken neden ona yardım etsin?
Kendine yardım etmeyene devlet ne yapsın? Keyfinden baba evine gitmek yerine çok kötü olarak nitelediği adamın yanında kalmayı tercih ediyor.
Hepsi geçtim bu kadın kendi başının çaresine bakabilir durumda. Lakin sırtını birilerine dayamak daha kolay geliyor. Boşanma niyeti falan yok. Tedavi niyeti yok. Rol kesiyor.
Kadinin nasil bir hayati oldu ne yaşiyor cocukken ne problemi olduda boyle oldu kizlar normal bir bayan olsa boyle tepki verirmiydi kalbinide kirmayalm lutfen cok gnah kalp kirmak tamam belki cekilecek kahri yok ama elinde olan brsey degil dmekki kadn kmsem yok dyor biri tutup elnden gel tedavi ettriyim seni dememiski kocasi olan kazik dovmekle cevap vermis adil olalm
Bu konu sahibinin diger uyeligi mi?
İşln düzene girene kadar kalabileceğin teyze, hala, kuzen gibi bir yakının yok mu?Eşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....
Sanirsam evet bu uyeligiyle anlattiklari ortusuyor.
Sana yuh diyorum! Pek faydası olmayacak ama....boşanmaktan korkuyorum hem de çok bir belirsizliğe gidiyorum sanki yani kötü de olsa başımda bu adamın olması ele güne karşı olmalı, 3yılda boşandı diyecekler işin bşr de bu boyutu var