• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

aslında biliyor musun eşime de üzülüyorum, doğru söylüyorsun,şu an gerçektenağlıyorum
Ben de uzuldum adama, hayal edemedim bir an boyle bir evliligi. Adama da yazik degil mi? Buyuk ihtimal onun psikolojisini de sen bozdun bu halinle. Neden tedavi olmuyorsun? Kendin icin ve cocugun icin?

Tamam adam sana vurdu. Hak etmedin. Adam kötü. Adam pislik. Adam rezalet. Adam insan değil. Adam adam değil.
Peki sen neden tüm bunlara rağmen oradasın? Para için. Çünkü kendi başına hiçbir şeyi yapamıyorsun beceremiyorsun. Yapmak için uğraşmıyorsun. Hem adamı hem kendini hergün tekrar tekrar mutsuzluktan öldürüyorsun.
Kusura bakma. Eşinde haklı hemde çok haklı.
en kötüsü şu ki biz aile olamadık, dün çocukla bira bizi gezdir dedim, istemedi, burada hava iyi o kadar kötüdeğildi, bizden kaçtı, avmnin çocuk parkında bir ben bir oğlan vardı,kimsemiz yoktu,diğer çocukların yanında babaları vardı o kadar özendimki çocuklarını ne kadar seviyorlar dedim

Ben de uzuldum adama, hayal edemedim bir an boyle bir evliligi. Adama da yazik degil mi? Buyuk ihtimal onun psikolojisini de sen bozdun bu halinle. Neden tedavi olmuyorsun? Kendin icin ve cocugun icin?
baştan bozuktu eşimin psikolojisi, ben ektra bişi yapmadım, ltfen bana da yüklenmeyin, küçükken sıkıntılı aile hayatı olmuş, babası hep aşağılarmış sonra hep sevgiyi aramış, denk geldik evlendik vs

baştan bozuktu eşimin psikolojisi, ben ektra bişi yapmadım, ltfen bana da yüklenmeyin, küçükken sıkıntılı aile hayatı olmuş, babası hep aşağılarmış sonra hep sevgiyi aramış, denk geldik evlendik vs
Yuklenmek degil bizim yaptigimiz. Sen su kocadan bagimsiz olarak bir kendini gor kendine bak ve cabala kurtar hayatini. Bir omur boyle gecmez.

en kötüsü şu ki biz aile olamadık, dün çocukla bira bizi gezdir dedim, istemedi, burada hava iyi o kadar kötüdeğildi, bizden kaçtı, avmnin çocuk parkında bir ben bir oğlan vardı,kimsemiz yoktu,diğer çocukların yanında babaları vardı o kadar özendimki çocuklarını ne kadar seviyorlar dedim

Hikaye anlatıyorsun.
Aile olmamanızın sebebi sensin. Çünkü hiç bir şey yapmamışsın.
Sana sorulan sorulara cevap vermiyorsun sadece pembe hayallerinden ve onların gerçek olmamasından bahsediyorsun.
Tedavi ol. Kendi iyiliğin için çocuğun için tedavi ol.

Hıc duzelmeye calısmamıssınız ben buyum dıyıp gerı cekılmıssınız ne yaparsan yap modundasınız. Malesef oyle olmuyo bazı seylere gogus germek mucadele etmek gerekıyo herkes 4*4 luk degıl. Ama sız 3 gun bulasık yıkamıyorum orada oylece kalıyo demen de kotu bence erkekler bu tarz seylere dıkkat ederler. Bıraz cabala bırde oyle dene bulasık yıka yemek yap. Isın cok zorsa yapamıyosan ısten cık. Yada baska ıs bak. Calısıyorum cocuk var dıyıp esını ve evını ıhmal et anlamına gelmıyo.

bunların hepsi düzelse de asıl sorun biz birbirimizi çok yıprattık en baştan beri, aşk zaten yoktu, şimdi saygı da yok hiçbişiyok

Bakın sevgi azalıp çoğalan birşeydir. Davranış şeklinize göre değişir. Siz hiçbir şekilde hiçbir şeye çaba göstermeden herşeyin yolunda gitmesini bekliyorsunuz. Çözüm önerilerinin hiçbirine açık değilsiniz. Tek dediğiniz onu yapamam bunu yapamam. Bu şekilde ne olmasını bekliyorsunuz? Eşiniz baştan sorunluydu tamam ama belki düzelebilirdi size bağlıydı belki.

Ne söylense bir bahaneniz var. Sizin çok çok acil tedaviye ihtiyacınız var. Bununla ilgili de yorum yapmıyorsunuz, evet tedavi olucam demiyorsunuz.

Kendinize ve çocuğunuza bakacak birini bulma derdindesiniz.

Derdiniz tembellik mi sosyal fobi mi anlayamadım. Sosyal fobik olabilirsiniz ama ev işinin bununla bir alakası yok.

Holdingte müdür olmak isterdiniz vs. gibi hayalleriniz var. İnsanlarla iletişim kurmadan nasıl olacaktı ki bu?

Herşeyden yakınmayı bırakıp sorun yaratan değil çözüm getiren bir birey olmalısınız.

Kırdıysam k.b.yın ama hayatınızda birşeylerin iyiye gitmesini istiyorsanız bunları yapmak zorundasınız.

Yuklenmek degil bizim yaptigimiz. Sen su kocadan bagimsiz olarak bir kendini gor kendine bak ve cabala kurtar hayatini. Bir omur boyle gecmez.
demek istediğim şu ki onun da sıkıntıları vardı, garip düşünceleri vs, şeffaf olalım, çok acayip düşünceleri var, birpasta al, bu akşampasta keselim demiştim, onu bile nereye bağladığını bilsen şaşırır kalırsın, düşünce yapısı çok bozuk

Hikaye anlatıyorsun.
Sana sorulan sorulara cevap vermiyorsun sadece pembe hayallerinden ve onların gerçek olmamasından bahsediyorsun.
en başta herşeyin en başında çocuk benden olmayabilir demişti,3 sen önce ki çocuk onun, bunun da bende travması oldu tabi, herşeyi de bana yıkmayalım,dna testin neden yanaşmıyor kendisi acaba?

Bakın sevgi azalıp çoğalan birşeydir. Davranış şeklinize göre değişir. Siz hiçbir şekilde hiçbir şeye çaba göstermeden herşeyin yolunda gitmesini bekliyorsunuz. Çözüm önerilerinin hiçbirine açık değilsiniz. Tek dediğimiz onu yapamam bunu yapamam. Bu şekilde ne olmasını bekliyorsunuz? Eşiniz baştan sorunluydu tamam ama belki düzelebilirdi size bağlıydı belki.

Ne söylense bir bahaneniz var. Sizin çok çok acil tedaviye ihtiyacınız var. Bununla ilgili de yorum yapmıyorsunuz, evet tedavi olucam demiyorsunuz.

Kendinize ve çocuğunuza bakacak birini bulma derdindesiniz.

Derdiniz tembellik mi sosyal fobi mi anlayamadım. Sosyal fobik olabilirsiniz ama ev işinin bununla bir alakası yok.

Holdingte müdür olmak isterdiniz vs. gibi hayalleriniz var. Insanlarla iletişim kurmadan nasil olacaktı ki bu?

Herşeyden yakınmayı bırakıp sorun yaratan değil çözüm getiren bir birey olmalısınız.

Kırdıysam k.b.yın ama hayatınızda birşeylerin iyiye gitmesini istiyorsanız bunları yapmak zorundasınız.
estağfurullah aslıdna yerden göğekadar haklısın

en başta herşeyin en başında çocuk benden olmayabilir demişti,3 sen önce ki çocuk onun, bunun da bende travması oldu tabi, herşeyi de bana yıkmayalım,dna testin neden yanaşmıyor kendisi acaba?
Iste bak sen kendin normal olsan hala bu adamla evli kalip da kendine baktirma derdi icinde olmazsin. Kendi ayaklari uzerinde duran gururlu bir kadin olursun. Kendi babanla bile sorunun varken elin adami seni niye ceksin bir de bu yonden bak. Adam hakaret ediyorsa dengesizse bosarsin olur biter bu kadar zor mu?

Hikaye anlatıyorsun.
ben aslında oğluma dna testi yapılsın istiyorum, çocuğu da sahiplenmiyor, ola ki bir trafikkazasında vefat ettim, kendi çocuğuna sahip çıkmalı o zaman

Yahu yine hikaye.
Bu kadar kötüyse adam neden evlilikte ısrar ediyorsun? Açarsın babalık ve nafaka davası sorun çözülür.
Bu travmalardan öncede iyi değilsin ki? Sağlıklı karar vermemişsin hala devam ediyorsun.
Boşa yazıyoruz değil mi?

Iste bak sen kendin normal olsan hala bu adamla evli kalip da kendine baktirma derdi icinde olmazsin. Kendi ayaklari uzerinde duran gururlu bir kadin olursun. Kendi babanla bile sorunun varken elin adami seni niye ceksin bir de bu yonden bak. Adam hakaret ediyorsa dengesizse bosarsin olur biter bu kadar zor mu?
ben boşanmyacağım demiyorum, boşanacağım ama zamana ihtiyacım var 1-2 sene.bazı şeyler olmuyor işte planlanmadan, sonra ortada kalmak istemiyorum

Yahu yine hikaye.
Bu kadar kötüyse adam neden evlilikte ısrar ediyorsun? Açarsın babalık ve nafaka davası sorun çözülür.
Bu travmalardan öncede iyi değilsin ki? Sağlıklı karar verememişsin hala devam ediyorsun.
Boşa yazıyoruz değil mi?
niye mi ısrar ediyorum,kimsem yok o sebeple

İşiniz gücünüz var, bugüne kadar bin türlü hakarete uğramışsınız, hâla neyin diretmesi bu?

Kesin izninizi, alın size uygun zaman.

Back
X