• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Sosyal fobi yenilmeyecek bi hastalik degil gerekli tedaviyi devlet hastanesinde bile olabilirsin once fobini yen bence butun hayatini degistirecek bu durum.

Bence siz kötü de olsa yaşadığınız hayata alışmışsınız, bahane üretiyorsunuz.
2sene önce baba evine gittim, ne oldu biliyormusunuz aramadı sormadı hatta gelmemide istemedi, arkadaşlarla haftasonu geziyordu keyfi yerindeydi beyimizin
ben de babamla anlaşamadım sanki sırtlarındakikabur olduk düzen bozduk vs
sonra geri döndüm ben ama babam asla eşimi affetmedi, konuşmuyorlar zaten, bana da dedi bundan koca olmaz diye

2sene önce baba evine gittim, ne oldu biliyormusunuz aramadı sormadı hatta gelmemide istemedi, arkadaşlarla haftasonu geziyordu keyfi yerindeydi beyimizin
ben de babamla anlaşamadım sanki sırtlarındakikabur olduk düzen bozduk vs
sonra geri döndüm ben ama babam asla eşimi affetmedi, konuşmuyorlar zaten, bana da dedi bundan koca olmaz diye

Eee yani?

Siz gelecek, özür dileyecek, sizi geri götürecek mi sanmıştınız?

Ne iş yapıyorsunuz, maaşınız ne kadar?

şiddet konusu 2 yılönce kapandı, bellişikayetlerimolduşu an vuramaz, vurmaması gerektiğinibiliyor
trollemek ne demek, nedne yalan söyliyim,2 yıldır şiddet vs yok
Bu davranışlar için görünmez bir çizgi var. Bir kere geçince bir daha geçmeyeceğinin garantisi yoktur.
Bence sen yine çok güvenme kendine. Adamı delirtme kendin ve çocuğunun canı için.
Sana ne desek boş zaten sallamıyorsun. Parmaklarıma yazık oldu.:işsiz:

Bu davranışlar için belli bir çizgi vardır. Bir kere geçince bir daha geçmeyeceğinin garantisi yoktur.
Bence sen yine çok güvenme kendine. Adamı delirtme.
Sana ne desek boş zaten sallamıyorsun. Parmaklarıma yazık oldu.:işsiz:
kadına şiddet gösterildiğinde çok ağır prosedürleri var, bunu biliyor, bu yasalar olmasa sanırım çok dayak yicektim

şiddet konusu 2 yılönce kapandı, bellişikayetlerimolduşu an vuramaz, vurmaması gerektiğinibiliyor
trollemek ne demek, nedne yalan söyliyim,2 yıldır şiddet vs yok
Cocuk benden degil demis
Hamileyken siddet uygulamis,su anda dovmuyor olmasi mi hafifletici sebep ben anlamadim
Daha iki uc hafta once birbirinizi tirmaliyor esyalara zarar veriyordunuz, ayaginiz mi ne burkulduydu evin icinde adamdan kacarken
Ille tekme tokat sana dalmasi mi lazim?
Bosan evlencem diyor adam, normal bir evlilik istiyorum diyor daha ne desin?
Siz de hala avmde cocukla yalnizdim ozendim diger babalara diyorsunuz
Cocuk benden degil diyen adamla ask mi yasamayi planliyorsunuz hala? Bir kere soyleMis o adam o lafi,her cumlede tekrar mi etmesi lazim? Bir defadan anlasilmiyor mu?

kadına şiddet gösterildiğinde çok ağır prosedürleri var, bunu biliyor, bu yasalar olmasa sanırım çok dayak yicektim

Valla pampa, sen bunu son yıllarda öldürülen onlarca, yüzlere kadına anlat.
Tahrik etti, hafifletici sebepler var falan derken yatmadan çıkanları görünce gazada geliyorlar.

Kendinize acımıyorsunuz madem oğlunuza acıyın.
Azcık dik durun.
Çalışıyorsunuz.Maaşınız var.Ee daha ne ?
Bunca hakareti duyup "ama boşanamam"lafı çok saçma değilmi ?

Sizde Stockholm Sendromu var bence.

haklısınız kızlar, hepinize teker teker teşekkür ederim, dışarıdan biriolarakkendime belki daha ağır şeyler yazardım, yüzsüz gurursuz ie yaramaz gibi, sabahın köründe sizlerin de başını ağrıttım ama biraz daha iyiyim,midem sanki daha iyi, çok kötü bir ağrı vardı midemde, şu an o kadarkötü hissediyorumki canım hiçbişiyemekistemiyor, uyumakistemiyor, Allah yardım etsin inşallah

Eşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....

en de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim

pardon ama siz niye evlendiniz , evlılık kurumunun gerektirdiği şeylerdir bunlar ,

benım kadar iş yapmaz bir olamaz , yemegın buharı saçımın fönunu bozacak diye yemeği karıştırmazdım ,

ama şimdi yaptıklarımı görsen aklın uçar ,

kocan kesinlikle haklı , seni boşasın yaniii

Allah yardımcın olsun öncelikle.

Ama şunu söyleyim oyandığın bir kumar var madem ortada bu sonuçların olacağını da kestirebilrdin.Birbirini o kadar tanıyıp da boşanan çiftler var sen tanımadan kendine güvenmeden olaya girmişsin.

Bunu da geçtim bende çalışan evli bir bayanım ama hiç bişi eksik etmem.Bu içimden geliyor kocamı sevdiğim için.Ki muhteşem bir evlilik olmasa da sevgiyle evlenilen evliliklerde inatlaşma daha az içten gelerek yapıyorsun bir çok şeyi alltan alıyorsun

Ama siz sınıra gelmişssiniz.Boşanma lafını sevmem kullanmakta istemem ama kendini toparlamalısın bence.Kadın toparlanırsa erkekte toparlanır.Neden çevreniz yok neden ev işi yapmıyorsun neden sorunlu işyerin? Bunları toparla tabi adamı kendine bağlamak istiyorsan.Eğer gücün yoksa aslında boşanmayı sen istiyorsun demektir.

haklısınız kızlar, hepinize teker teker teşekkür ederim, dışarıdan biriolarakkendime belki daha ağır şeyler yazardım, yüzsüz gurursuz ie yaramaz gibi, sabahın köründe sizlerin de başını ağrıttım ama biraz daha iyiyim,midem sanki daha iyi, çok kötü bir ağrı vardı midemde, şu an o kadarkötü hissediyorumki canım hiçbişiyemekistemiyor, uyumakistemiyor, Allah yardım etsin inşallah

Canım istemiyor diye kabuğuna çekilme. Kalk elini yüzünü yıka, oğlunla kendine güzel bir kahvaltı hazırla. Sonra da kendine hemen bir terapist aramaya başla. Bir tane belirle ve iletişime geç.

Evde işlerin varsa hallet. Bir de dahiliyeye git kanını ölçtür. Bana sosyal fobiden ziyade tembelliğin var gibi geldi kansız olabilirsin. Bunların hepsini bugün yap. Çık şu kısır döngüden.

Canım istemiyor diye kabuğuna çekilme. Kalk elini yüzünü yıka, oğlunla kendine güzel bir kahvaltı hazırla. Sonra da kendine hemen bir terapist aramaya başla. Bir tane belirle ve iletişime geç.

Evde işlerin varsa hallet. Bir de dahiliyeye git kanını ölçtür. Bana sosyal fobiden ziyade tembelliğin var gibi geldi kansız olabilirsin. Bunlatın hepsini bugün yap. Çık şu kısır döngüden.
ağlıyorum şu an şu boşanma konusu açılınca, nedne bilmiyorum alıştım benona, baba evine gittiğimde bile burnumun direği sızlıyor, evimiziözlüyorum sonra onu özlüyorum özlüyorumişte,saçmabiliyorum ama boğazımdüğümleniyor boşanmaolayı ciddiye bindiğizaman

lütfen çocuğunuzu bahane ediyorsunuz
eşiniz dahi sevmiyorsa bile saygı duysun cesur olun onsuzda yapabilirsiniz
eşini gibi bir kişiliğe siz kapıyı gösterin

eşinde de sende de hata var. adam senden boşanmak istiyor. daha fazla o evde durmanın bi anlamı yok. gitsem onun için rahatlama olur sadece demişsiniz. onun rahatına vs bakıp inat etmeyin. yani koca hakareti çekeceğinize gidin babanızla kavga edin daha mantıklı.

Back
X