- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi mandalinalimon
KİB
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu trolleme artık. Hani babası çocuğu kabul etmiyordu. Dna testine yanaşmıyordu. Böyle bir ortamda baba rolünü üstlenen adam sana demediğini bırakmayan adam kendinden olduğuna inanmadığı çocuğa bu dediklerini yapmaz tatlım. Yeme bizi.
Zaten fazlasıyla benmerkezci biri. O öylece dursun ve dünya etrafında dönsün. Hep başkaları versin,o asla kilini kipirdatmasin. Ailesi sorumluluk yüklemeden büyütmüş diye düşünüyorum ben.Evliliğini kurtarmak için değil kendini kurtarmak, yaşam kaliteni yükseltmek için tedavi olmalısın biraz ben merkez yaşamayı öğren kendim için yapmalıyım de ben değerliyim de öyle çık yola.
Ayrıca bazı konu sahiplerine sert yazmak gerekiyor kadın hala ikinci çocuğu yapmak istiyorum diyor sanki ilk çocuğa yetebilmis de sıra ikinci de.
Bir de konularda ortaya atlayıp empati yüklü sevimli üyeyi oynamak ve diğer üyelere laf atmak cidden hiç hoş değil.hatta çok gereksiz.
Katılıyorum sana canım böyle insanları gördükçe valla kendi evliliğimde daha sağlam adımlar atmaya çalışıyorum. Mesele bir kadının acizliğine biz bu şekilde tavır gösterebiliyorsak erkekler nasıl düşüyordur kim bilir..Konu sahte mi ay hadi insallah öyle olsun
Ben çalışıp gücü olup da da onca şeye rağmen boşanmayan hala imi ini siviyirim diyen hiç bir kadına acimiyorum tek üzüldüğüm sayfalarca yorum yazan böyle kadınlar için çaba harcayan diğer üyeler oluyor.
Ayrıca bazı konu sahiplerine sert yazmak gerekiyor kadın hala ikinci çocuğu yapmak istiyorum diyor sanki ilk çocuğa yetebilmis de sıra ikinci de.
Bir de konularda ortaya atlayıp empati yüklü sevimli üyeyi oynamak ve diğer üyelere laf atmak cidden hiç hoş değil.hatta çok gereksiz.
Neredeyse tüm siteye garip geldi ,konusahibi oldukça bencil.Hic bir sorumlulugunuzu yerine getirmediginiz halde esinizden beklenti icinde olmaniz bir tek bana mi garip geldi?
Aksam bir guzel sofra yok, temiz pak bir ev yok, guler yuz yok, sosyal hayat yok, cinsellik yok...
Esinizin sabrina hayran kaldim!
Ne onemi var ,cocuk lunaparkta bir defada 35 lira harciyormus onemli olan da bu zatenDNA testi mı istemiş babası,neler olmuş bu nasıl yaşam. Ne yasatiyosunuz o çocuğa ya
![]()
Şu mesajı yazan bir kadın lütfen tedavi olsun.aslında deli demeyin ama 1 çocuk daha istiyorum
Yahu trolleme artık. Hani babası çocuğu kabul etmiyordu. Dna testine yanaşmıyordu. Böyle bir ortamda baba rolünü üstlenen adam sana demediğini bırakmayan adam kendinden olduğuna inanmadığı çocuğa bu dediklerini yapmaz tatlım. Yeme bizi.
öyledemiştieşim ama demişti demekle olsa oişler, dün de boşanalım dedi boşanalım dedim param yok dediAnnesi babası çaba harcıyormuş....... Bu adam değil miydi ikisini bırakıp yurt dışına yerleşip yeniden evlenmeyi düşünen?
Hasta oğlunu nasıl bırakacak diye yakınmıyor muydun konu sahibi?
Kimi yiyorsun sen şimdi bizi mi?![]()
her halde kapıdaasansörde karşılaşıyoruz ve park da tabi,zaten 2çocuk var ve onları da tanıyorBen anlamadım ki konu kocasının kendine ve çocuğa ilgisizliği kabullenmemesiydi. Hiç aile olamamışlardı. Havaalanlarında bırakıyordu gecenin bir yarısı. Kendisi ev işi yemek yapmıyordu sosyal fobi kimseyle görüşmüyordu.
Şimdiyse mikemmel bir aile süper bir eş var karşımızda. Kimseyle görüşmüyorlar ama çocuk tüm komsuları tanıyor. Anlayan beri gelsin
çocukhariçyorumlarınızakatılıyorum.Çocuğum 2 yaşındave iyiki varEski konularinizi hatırlıyorum. Bence siz evliliğe hazır değilken evlendiniz. Ve sizin tek sorununuz sosyal fobi değil bence. Bulasiklarinizin günlerce biriktigini söylüyordunuz. O evde bir bebek var. Ev işleri eşinizin olduğu kadar sizin de göreviniz. Tek taraflı eşinizi suçlamayı bırakın. Herkes insan evladı. Gerçekten bu kadar tembel olduğunuzu göstermiş mıydınız ona evlenmeden önce ? Hiçbir şeyi beğenmiyor gibisiniz. Müdürünüz geçici görevlendirme veriyor,yok diyorsunuz vs. Yani kimse dört dörtlük hayat yaşamıyorki. Şartlara,mekana uyum göstermek lazım bazen. Herkesin bir sıkıntısı var,sosyal fobiye sığınmak doğru değil. Ben evladıniza üzüldüm. Güçlü birini ancak güçlü biri yetiştirebilir. Ben sizde o evladı tek başına buyutebilecek güç görmüyorum. çocuk yapmadan önce defalarca dusunseydiniz keşke. Çocuğunuzun şansı açık olur umarım.
Ne kadar sert yorumlar yapiyosunuz ya arkadaşlar
Bencil, ruh hastası bilmem ne
Üzüldüm valla