• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

biz hiçbir zaman eş olamadık balayında 'benikullanıyorsun otelin yarı parasını sen ödeyeceksin dedi
hamile kaldım, 'boşanıp benden nafaka koparmak içinçocuk yaptın,boşanrsak nafaka istemeyeceksin dedi, tokat üzrine tokat yedim
kaçarak evlendik, evi ben kuracağımdemişti, ama buna da uymadı, ben de para koymalıymışım
sonra yeni evliydik, benzin parası, annemlere aldığı 100liralık hedyenin parası, gönderdiği çiçeğin parası alyans parası vs toplamda 1000 lira para istedi, vvermeyince de dövdü, hamileydim yine vs

Sen ne biçim bir adamla evlenmişsin böyle ya. Tek hatan bu adamla evlenmek.

Soru basit: ne olsun istiyosun

" Yine sürtünerek milyonda bir ihtimali ikinci kez yakalayayım (çünkü konu sahibi dua ederek mucizeleri gerçekleştirebiliyor), kocam benden boşanamasın böylece. Kavga gürültü mutsuz evliliğe devam edelim. Edelim ki ben sorumluluk almak zorunda kalmayayım. İkinci bebekle baştan izin alıp çalışmak zorunda da kalmam böylece. Evde de bulaşık yıkamadan yeni bebeği bahane ederek otururum. Kocamın mutsuz olması adamın hayatını yakmam önemli değil. Yeter ki ben hiç bir iş yapmadan adı evlilik olmayan bir şeyi devam ettirebileyim."
Açıkça söylemese de aynen istedikleri bu işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
" Yine sürtünerek milyonda bir ihtimali ikinci kez yakalayayım (çünkü konu sahibi dua ederek mucizeleri gerçekleştirebiliyor), kocam benden boşanamasın böylece. Kavga gürültü mutsuz evliliğe devam edelim. Edelim ki ben sorumluluk almak zorunda kalmayayım. İkinci bebekle baştan izin alıp çalışmak zorunda da kalmam böylece. Evde de bulaşık yıkamadan yeni bebeği bahane ederek otururum. Kocamın mutsuz olması adamın hayatını yakmam önemli değil. Yeter ki ben hiç bir iş yapmadan adı evlilik olmayan bir şeyi devam ettirebileyim.
Açıkça söylemese de aynen istedikleri bu işte.

Hah aynen bu, açıkça dese empati yapılır belki dimi

Kadına yüklenmeden şunu bir okuyun. Adama acımışlarmışmış.

biz hiçbir zaman eş olamadık balayında 'benikullanıyorsun otelin yarı parasını sen ödeyeceksin dedi
hamile kaldım, 'boşanıp benden nafaka koparmak içinçocuk yaptın,boşanrsak nafaka istemeyeceksin dedi, tokat üzrine tokat yedim
kaçarak evlendik, evi ben kuracağımdemişti, ama buna da uymadı, ben de para koymalıymışım
sonra yeni evliydik, benzin parası, annemlere aldığı 100liralık hedyenin parası, gönderdiği çiçeğin parası alyans parası vs toplamda 1000 lira para istedi, vvermeyince de dövdü, hamileydim yine vs

Anlamadım trolleniyoz gibi geldi. Şaka değilse çok fena :((

Kadına yüklenmeden şunu bir okuyun. Adama acımışlarmışmış.

Nasıl hamile kalmış peki?
Vajinusmusu yenmemeyi tercih etmiş.
Ve doğal olarak çocuk yapamayacağı için yine vajinusmusu yenmek yerine tüp bebek düşünmüş. Ama sürtünerek hamile kalmayı başarmış. Ne başarı ama.
Allah aşkına adamın yerine bir koyun kendinizi. Daha bir kere sevişmeden baba olsanız sevinir misiniz?
Yoksa kandırılmış mı hissedersiniz?
Vajinusmusum ama bunu yenmek istemiyorum sevişmeden evlilik yaşanabilir gayet, biz en iyisi tüp bebek yapalım demek sizce sağlıklı mı?
Şu ortamda o adamın sağlıklı bir ruh hali olabilir mi?

Canm bi bayan ev isi gormeli hem cocuga hem ev isine hem el isine hmde kocama yetisiyorm yasadgm skntlar cabasi kadini kadn yapan bnce budur e esinde madem blyordu evlenmeyecekti aradaki cocuga yazk

boşanmaktan korkuyorum hem de çok bir belirsizliğe gidiyorum sanki yani kötü de olsa başımda bu adamın olması ele güne karşı olmalı, 3yılda boşandı diyecekler işin bşr de bu boyutu var
Sende benim kafadansn adamda durmam icin hic bir sebep yok ama sanki bsey beni bagliyo hep millet ne der 3 senede geldi der dyorm

" Yine sürtünerek milyonda bir ihtimali ikinci kez yakalayayım (çünkü konu sahibi dua ederek mucizeleri gerçekleştirebiliyor)

neden inanmadım acaba elvan? yani düşünsene sürtünürken alev alması, hamile kalabilmesinden daha büyük bir ihtimal..

Hal böyleyken hala 2.yi düşünüyorum diyo adama bir noktada acımak insanlık görevi resmen

Söyleyince küfür muamelesi yapıyor ama konu sahibi aseksüel. Cinsellikle alakası olmayan bir insan hiç bir evliliği yürütemeyeceğini bak gibi biliyordu. Ve bunu bildiği için de elindekini bırakmak istemiyor. Bunun yolu da aklınca çocuktan geçtiği için yaptı o çocuğu.
Şimdi işler yine sarpa sardı yine çocuğa sığınıyor. Yeniden isteme nedeni de bu.
Bu noktada da evet kocasını kandırıyor ve zorla yanında tutmaya çalışıyor.
Benim nezdimde tecavüzle karısını hamile bırakan, prezervatifi delip hile yapan bir kötü kocadan zerre farkı yok gözümde

Nasıl hamile kalmış peki?
Vajinusmusu yenmemeyi tercih etmiş.
Ve doğal olarak çocuk yapamayacağı için yine vajinusmusu yenmek yerine tüp bebek düşünmüş. Ama sürtünerek hamile kalmayı başarmış. Ne başarı ama.
Allah aşkına adamın yerine bir koyun kendinizi. Daha bir kere sevişmeden baba olsanız sevinir misiniz?
Yoksa kandırılmış mı hissedersiniz?
Vajinusmusum ama bunu yenmek istemiyorum sevişmeden evlilik yaşanabilir gayet, biz en iyisi tüp bebek yapalım demek sizce sağlıklı mı?
Şu ortamda o adamın sağlıklı bir ruh hali olabilir mi?

Serseri öğrencilerle, çocuklarla empati kuramayan siz hamile karısını para için döven adamla mı empati kurdunuz? Valla harikasınız. O çocuklar da sağlıklı değil bir de çocuk.

Olaylar evliliğin en başında başlamış. Bu adam kadından hep nefret ediyormuş sanırım. O zaman niye evlenmiş bu kadınla bilemiyorum.

Vajinusmusu yenmek istemeyen kadının da ruh hali sağlıklı değildir. Acaba onun ne gibi sebepleri var? Kadınla empati kurmayı da deneseydiniz.

Hemcinslerinize bir düşmanlığınız mı var acaba? Çünkü hamile karısını para için döven adamı ancak öyle savunabilirdiniz.

benbilmiyorum neden ama boşanmaya hiç cesaretim yok yani şöyle bişi çok güvendiğim beni anlayan dinleyen çocuğuma da bakabilecek biri olsaydıi yanınd güvende hissettiğim ama yok böyle biri, arkam yok, tek başıma o kadar ağır geliyor ki herşey
Sen bir kadinsin kadin dedhn guclu olmali yaşinda baya var ben 20 yaşindaym ama hayatin yuku omuzlarmda benmi kocaym anlayamdm cocugumi elin memleketlerine tek basima tedavye gtruyorm otururken kendi parami kzanyrm evimi yaptrdm vs bnlari dsundkce daha cok gucleniyorm

Serseri öğrencilerle, çocuklarla empati kuramayan siz hamile karısını para için döven adamla mı empati kurdunuz? Valla harikasınız. O çocuklar da sağlıklı değil bir de çocuk.

Olaylar evliliğin en başında başlamış. Bu adam kadından hep nefret ediyormuş sanırım. O zaman niye evlenmiş bu kadınla bilemiyorum.

Vajinusmusu yenmek istemeyen kadının da ruh hali sağlıklı değildir. Acaba onun ne gibi sebepleri var? Kadınla empati kurmayı da deneseydiniz.

Hemcinslerinize bir düşmanlığınız mı var acaba? Çünkü hamile karısını para için döven adamı ancak öyle savunabilirdiniz.

Betimlediğiniz bu adamla hala boşanmak istemiyor konu sahibi farkında mısın, 2.çocuğu yapsak diyor, empatiye gelince...neyse hiç gelmiyim

Oh olsun iyi ki dövmüş mü demişim?
Dövmekte haklı mı demişim?
Hayır!
Hamile karısını dövmeye gelmesinin sebebi ruhsal problemleri olabilir demişim.
Neden peki?
Çünkü adam sevişemiyor! Sevişemeden hop hamilelik haberi alıyor. Bu adamdan sağlıklı kararlar bekleyebilir misiniz peki?
Evet dövmesi iğrenç bir şey, hayvanlık. Bunu söylememe gerek yok! Ama bu adam o bebeği de bu hamilelik haberini de doğal olarak sindirememiş.
Tecavüze uğrayan bir kadın gibi beklenmedik bir bebek. Saçma sapan bir şekilde yürüyen mutsuz bir evlilik ve üstüne yapmadığın bir çocuk.
O hırsla o sinirle yapması beklenebilir.
O bebeği vajinusmusu yenmeden yapan kadın zemin hazırlıyor diyorum ben.
Evet.
Sorunlu bir evliliğe hileyle çocuk yapmak bunların sebebi.

Back
X