• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Kadına yüklenmeden şunu bir okuyun. Adama acımışlarmışmış.

Neden yüklenmeyelim ya bu lanet adamdan sürtünme yoluyla bebek yapan konu sahibi?Boşan çekme diyenlere ay boşanamam hatta ikinci çocuğu istiyorum diyen yine konu sahibi.Adam elini vermis kolunu kaptırmış resmen.Anneliği çocuğa yumurta alıp ,35 liraya lunaparka götürmek sanan bi kadın var hayatında,başka da hiç bir olayı yok konu sahibinin.

Serseri öğrencilerle, çocuklarla empati kuramayan siz hamile karısını para için döven adamla mı empati kurdunuz? Valla harikasınız. O çocuklar da sağlıklı değil bir de çocuk.

Olaylar evliliğin en başında başlamış. Bu adam kadından hep nefret ediyormuş sanırım. O zaman niye evlenmiş bu kadınla bilemiyorum.

Vajinusmusu yenmek istemeyen kadının da ruh hali sağlıklı değildir. Acaba onun ne gibi sebepleri var? Kadınla empati kurmayı da deneseydiniz.

Hemcinslerinize bir düşmanlığınız mı var acaba? Çünkü hamile karısını para için döven adamı ancak öyle savunabilirdiniz.

Son olarak başka konulardan diş bileyip başka yerlerde hırs çıkarmak hiç tarzım değildir. Size de önermem çiğ duruyor.
Fikirlerimi söylüyorum. Farklı düşünebiliriz başka yerlere yansıtmanız hoş değil. Kendi adınıza hoş durmuyor

Betimlediğiniz bu adamla hala boşanmak istemiyor konu sahibi farkında mısın, 2.çocuğu yapsak diyor, empatiye gelince...neyse hiç gelmiyim

Bu adamın ne kadar pislik , karaktersiz ve sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kadın boşanmak istemiyor diye dayak konusunda bu adamla empati kuramam.Bu adam sonradan böyle olmamış ki. Hayır olsa bile hamile karısını dövmesinin mazereti mi olur? Hamile olmasa da değişmez tabi.

Serseri öğrencilerle, çocuklarla empati kuramayan siz hamile karısını para için döven adamla mı empati kurdunuz? Valla harikasınız. O çocuklar da sağlıklı değil bir de çocuk.

Olaylar evliliğin en başında başlamış. Bu adam kadından hep nefret ediyormuş sanırım. O zaman niye evlenmiş bu kadınla bilemiyorum.

Vajinusmusu yenmek istemeyen kadının da ruh hali sağlıklı değildir. Acaba onun ne gibi sebepleri var? Kadınla empati kurmayı da deneseydiniz.

Hemcinslerinize bir düşmanlığınız mı var acaba? Çünkü hamile karısını para için döven adamı ancak öyle savunabilirdiniz.

Bir adam bir kadını dövüyorsa şikayet edilir hak aranır vs. ama ilk önce boşanılır! Eğer bir kadın kendisini döven insana imkanı olmasına rağmen inatla katlanıyorsa adama denilecek bişey kalmaz. Ben şahsen serseri çocuklarla empati kurduğumda daha da bileniyorum konu sahibine çünkü öyle çocukların ailelerinin tamamı ahanda böyle. Çocuğuna toz kondurmaz en iyi biz bakıyoruz tribinde ama aile diye bişey yok baktığın zaman. Tedaviye konusuna gelirsek olmamasının özel bir sebebi olan insan o kadar öneriye artık o sebebi söylerdi herhalde.

Bu adamın ne kadar pislik , karaktersiz ve sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kadın boşanmak istemiyor diye dayak konusunda bu adamla empati kuramam.Bu adam sonradan böyle olmamış ki. Hayır olsa bile hamile karısını dövmesinin mazereti mi olur? Hamile olmasa da değişmez tabi.

Boşasın o zaman o öküzü.
Ay ama pardon o zaman rahatı kaçacak değil mi?
Şimdi cinselliksiz bir evlilikte istediği gibi totosunu yayıp oturabiliyorken neden boşansın değil mi?
Çocuk yapmayı denemek,döven adamdan hamile kalmaya çalışmak daha kolay (!) tabii.

Şu yorumu gören adamı övdük zanneder hee, empatiye gelmeyelim rica ederim ben abuklukla empati kurmayı reddettim diye 1 hafta bana yedim, konu sahibiyle de kocasıyla da empati kuramicam o sebeple

Ayrıca adam sonradan böyle olmamış ki, katılıyorum evet baştan beri böyleymiş,o zaman gene başa dönüyoruz neden bosanmadı ve hala 2.çocuğu istiyor adam ille bosanalim demesine rağmen

Son olarak başka konulardan diş bileyip başka yerlerde hırs çıkarmak hiç tarzım değildir. Size de önermem çiğ duruyor.
Fikirlerimi söylüyorum. Farklı düşünebiliriz başka yerlere yansıtmanız hoş değil. Kendi adınıza hoş durmuyor

İyi de bu başka konu değil aynı konu. Şiddet uygulayan çocukla empati yapamıyorsanız , bu adamla nasıl yapıyorsunuz? O çocuklar öyle doğmadı ya!

Kocanız sizi dövse "benim de hatalarım oldu" der misiniz?

İyi de bu başka konu değil aynı konu. Şiddet uygulayan çocukla empati yapamıyorsanız , bu adamla nasıl yapıyorsunuz? O çocuklar öyle doğmadı ya!

Bayan burda tek konu dayak mı, neden ısrarla bu noktaya getiriyorsun olayı, dayağa senin kadar icerlememis ki bosanmamış

Tekrar söylüyorum anlamak zor olmasa gerek.
İlk mesajımdan beri adamın şiddetini normalleştirmedim.
Bu evlilik evlilik değil zaten dedim.
Cinselliğin olmadığı, iki tarafın da mutsuz olduğu bir ortamda evlilik devam etmemeli dedim zaten.
Fakat konu sahibinin derdi şiddet mi? Hayır.
Konu sahibinin derdi mutsuzluk mu? Hayır
Derdi ne peki?
Boşanmamak
Neden dayak ve mutsuzluğa devam ediyor peki?
Adam boşanmak istiyor. Kadın neden istemiyor peki?
Rahatı kaçmasın diye.
Bu durumda ben bu kadına saygı duyamam.
Ben ilk tokatta evet giderim. Boşanırım. Ama konu ben değilim. Ben vajinusmus olsam tüp bebek de düşünmem. Önce sorunu çözerim. Cinsellik bebek içindir bebeğimiz var cinselliğe gerek yok böyle de mutluyuz da demezdim ben. Sorunu çöerdim tekrar diyorum.
Ama konu sahibi hiç bir konuya çözüm aramıyor.
Konu sahibi rahatını bozmadan saygısız sevgisiz ve mutsuz bir evliliğe devam etmek istiyor ve bu nedenle de ikinciyi düşünüyor.
Bu kadınla ben empati yapmam saygı da duymam.

konunun tamamını okumadım,
bir kadın olarak değil 4 yıl 4 ay benimle cinsel birliktelik yaşamayan ve bunun için tedavi olmayan adamı tereddütsüz boşarım.
erkek olsam eşim benimle birlikte olmadığı halde sürtünmeyle hamile kaldım dese dna testi yaptırırım (sürtünmeyle hamile kalma ihtimali olduğunu biliyorum, ama o kadar düşük bir ihtimal ki, risk alamam, ayrıca kadının beni sevmediği için sevişmediğini düşünürüm bu da aklıma başka şeyler getirir.)

Valla konu sahibi daha önceki konusunda da önce dayak yedim deyip sonra yoo evliliğimde şiddet yok demişti.Tıpkı kocam çocuğumuzu önemsemiyor dedikten sonra oğlumun onu çok seven bi babası var demesi gibi.Konu sahibinin söylemlerine çok bel bağlamayın derim yani.Birazdan sizi alıntılayıp kocam beni dövmedi evliliğimde şiddet yok diyebilir .Ona göre empati yapın

Teker teker gelelim :)

Bence de boşanması gerekirdi , gerekiyor. Hatta tanımadığı adamla kaçmaması gerekiyordu. Boşanmak için hamile kalmayı da beklememesi gerekiyordu. Ama tüm bunlar bu arıza herifle empati kurmayı denememi gerektirmiyor. O da en başında hatalı zaten. Kaçmak nedir? Adamın yaptıklarına bakılırsa kadından balayından beri nefret ediyor. Madem nefret ediyor niye evlenmiş?

Bu adamla hiçbir şekilde empati kuramam. Sözkonusu herif, hamile karısını aldığı hediyelerin parasını vermediği için dövüyor. Allah empati kurdurtmasın :)

Bence de boşanması gerekirdi , gerekiyor. Hatta tanımadığı adamla kaçmaması gerekiyordu. Boşanmak için hamile kalmayı da beklememesi gerekiyordu. Ama tüm bunlar bu arıza herifle empati kurmayı denememi gerektirmiyor. O da en başında hatalı zaten. Kaçmak nedir? Adamın yaptıklarına bakılırsa kadından balayından beri nefret. Madem nefret ediyor niye evlenmiş?

Bu adamla hiçbir şekilde empati kuramam. Sözkonusu herif, hamile karısını aldığı hediyelerin parasını vermediği için dövüyor. Allah empati kurdurtmasın :)

Valla ben kuruyorum.
Düşünüyorum evleniyorum kocam benle sevişmiyor. Liseli ergenler gibi sürtünüyoruz falan ama tedavi olmak istemiyor.
Üstüne ben birden hop hamile kalıyorum.
Tiksinirim ondan. Nefret ederim.
O an boşanırım. O kadar da net diyorum
Daha evliliği yaşamadan beni nasıl sürtünerek hamile bırakır hazır olmadan bu mutsuz ortama mahkum edersin derim. Hınçlanırım da nefret de duyarım.
Cinselliğe gerek yok diyen adamla evli kalmam. Boşanmamak için kırk takla atsa iyice düşmanı da olurum.
Böyle hayat mı olur.
Tek bir evet hayatımı kaydırmış, Allah resmen belamı vermiş kurtulamıyorum derim.

Bence de boşanması gerekirdi , gerekiyor. Hatta tanımadığı adamla kaçmaması gerekiyordu. Boşanmak için hamile kalmayı da beklememesi gerekiyordu. Ama tüm bunlar bu arıza herifle empati kurmayı denememi gerektirmiyor. O da en başında hatalı zaten. Kaçmak nedir? Adamın yaptıklarına bakılırsa kadından balayından beri nefret ediyor. Madem nefret ediyor niye evlenmiş?

Kendi adıma meselem adamla empati kurmak değil, kadınla kuramamak, konuyu o açtığı için özne o

AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ , sonunda geldin demek , sana bir konuda danışmam gerek, yarın özelden yazacağım

Aklımın erdiği bir şey olursa ne mutli

Valla ben kuruyorum.
Düşünüyorum evleniyorum kocam benle sevişmiyor. Liseli ergenler gibi sürtünüyoruz falan ama tedavi olmak istemiyor.
Üstüne ben birden hop hamile kalıyorum.
Tiksinirim ondan. Nefret ederim.
O an boşanırım. O kadar da net diyorum
Daha evliliği yaşamadan beni nasıl sürtünerek hamile bırakır hazır olmadan bu mutsuz ortama mahkum edersin derim. Hınçlanırım da nefret de duyarım.
Cinselliğe gerek yok diyen adamla evli kalmam. Boşanmamak için kırk takla atsa iyice düşmanı da olurum.
Böyle hayat mı olur.
Tek bir evet hayatımı kaydırmış, Allah resmen belamı vermiş kurtulamıyorum derim.

yemek yapma, bulaşık 3 gün kalsın elini sürme sebep olarak da baştan söylemiştim de, kaç ve sürtünerek hamile kal, iş ile ilgili 5468483484 tane sorunu her allahın günü adamın önüne getir, yetmesin boşanma da "çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. yanımda olsa da iki tane de ben geçirsem.. buyuralım empatiye..

yemek yapma, bulaşık 3 gün kalsın elini sürme sebep olarak da baştan söylemiştim de, kaç ve sürtünerek hamile kal, iş ile ilgili 5468483484 tane sorunu her allahın günü adamın önüne getir, yetmesin boşanma da "çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. yanımda olsa da iki tane de ben geçirsem.. buyuralım empatiye..

Kendi oğlu böyle kadınla evlense ne hisseder acaba?
Yada abisinin karısı böyle olsa?
O zaman da yengesiyle geliniyle falan empati kurarlar kesin ;)

Kendi oğlu böyle kadınla evlense ne hisseder acaba?
Yada abisinin karısı böyle olsa?
O zaman da yengesiyle geliniyle falan empati kurarlar kesin :KK66:

Bu empati daha çok başlar yakacak gibi

Back
X