- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
ince uçlu rujlarla 1-4 yaş arası çocukların alnına mümkün mertebe beni öp yazısı sığdırılabilir ama bu emir cümlesi olduğu için çok hoş karşılanmaz. onun yerine 4 yaş sonrası çocuklarda beni öper misin şeklinde yazılırsa daha naif bir teklif olurÇocukta da amma kafa varmış yalnızBeni öp sığmış, okunacak hale gelmiş kafasında
Bizde arabalara yazılır emir kipiyle "beni yıka" diyeince uçlu rujlarla 1-4 yaş arası çocukların alnına mümkün mertebe beni öp yazısı sığdırılabilir ama bu emir cümlesi olduğu için çok hoş karşılanmaz. onun yerine 4 yaş sonrası çocuklarda beni öper misin şeklinde yazılırsa daha naif bir teklif olurhatta kocasının alnına yazsın edepsiz kadın oraya daha neler yazılır neler
töbest kudurmuş kadın ya
milletcek hazır değiliz fekat arkadaşın gelin gittiği aile hazır gibi duruyorBizde arabalara yazılır emir kipiyle "beni yıka" diyeKocası da ses çıkarmaz belki saf saf oturur önüne hadi yaz diye
İki karılı adam çok duyduk, hani kayın ölen abinin eşini alır kuma falan ama 2 kocalı kadına henüz hazır değiliz
Aşkı memnuya edepsizler falan dedi bu millet, bunda iki taraf da razı, bunu duysalar ne derler acaba? Yine orada Adnan beyin haberi yoktu olaydan. Burada ayan beyan ortada mesele.milletcek hazır değiliz fekat arkadaşın gelin gittiği aile hazır gibi duruyor
Sizin ailede orijinal Aşk-ı Memnu çekiliyor ya
Bihter işe başlamış bile, siz de zavallı Nihal olarak çırpının durun.
Tüm aile de bunu bir güzel izliyor, utanmasalar teşvik edecekler o derece. Zira karşı çıkmamak da teşviktir de neyse
Utanmazlığı iyice ele almışlar resmen, annem 25 senelik evli neredeyse babamla ve daha amcamlara bir kere mesaj atmışlığı yok. Çok lazımsa bir şey arar söylersin ne o öyle kuytularda mesaj atmalar falan.
Ayrıca kadın mesaj içinde mesaj yolluyor illuminatiden beter resmenŞimdi kim kim öpüyor, rujla yazı yazmak falan çok fantezi ürünü, seksi şarkı kliplerinden aşinayız bu olaya malum, orada kız sevgilisine yazıyordu burada da gelin kaynına yazıyor, çok ilginç çok.
Bizim ailede olsa büyük olay çıkardı, sizde ise sizi suçlamışlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır demişler o hesap.
[/
QUOT Bizde çokmu fesadız diyede düşünyorumamma görünen köy klavuz istemezmiş ... tüm bihter huylulara yazıklar olsun birde küçücük çoçuğu çirkin emellerine alet etmek istemiş
Nasıl yani pes doğrusu
Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
yuhhh....o ne??Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
şaka yapıyosun di miKendi kafasina yazmamiş çocuğun kafasina yazmiş ve amcasina göndermiş bunda yanliş bir şey varda ben mi göremiyorum.
Şaka gibi dimişaka yapıyosun di mi
aynen ...Şaka gibi dimi
Konustum ama hala olanlari savunuyor ve onda ne var diyor bütün akrabalara söyledim zaten rezil olsunlar onlar ne kadar dogru desede akrabalar olurmu oyle sey rezillik diyorlaraynen ...
naptınız? konuştunuz mu eşinizle?
tersi olsaydı sen onun kocasına yani kaynına yapsaydın aynı hareketi eşin ne derdi acaba . aptal yerine koymasınlar insanları.Konustum ama hala olanlari savunuyor ve onda ne var diyor bütün akrabalara söyledim zaten rezil olsunlar onlar ne kadar dogru desede akrabalar olurmu oyle sey rezillik diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?