kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Çocukta da amma kafa varmış yalnız Beni öp sığmış, okunacak hale gelmiş kafasında
ince uçlu rujlarla 1-4 yaş arası çocukların alnına mümkün mertebe beni öp yazısı sığdırılabilir ama bu emir cümlesi olduğu için çok hoş karşılanmaz. onun yerine 4 yaş sonrası çocuklarda beni öper misin şeklinde yazılırsa daha naif bir teklif olur hatta kocasının alnına yazsın edepsiz kadın oraya daha neler yazılır neler

töbest kudurmuş kadın ya

Bizde arabalara yazılır emir kipiyle "beni yıka" diye Kocası da ses çıkarmaz belki saf saf oturur önüne hadi yaz diye
İki karılı adam çok duyduk, hani kayın ölen abinin eşini alır kuma falan ama 2 kocalı kadına henüz hazır değiliz

milletcek hazır değiliz fekat arkadaşın gelin gittiği aile hazır gibi duruyor

Ne yapmak istiyorsun sen derim!

Mesafe koyarım hemen. .

Durum başıma gelmiş olsa bende sizin gibi altında art niyet arar ve hoslanmazdim.eltimin hareketlerini gözlemlerdim. Ama sizin olayinizda irdelenmesi gereken noktalar var.

Eltin ve eşin kuzen oluyorlar sanırım. Bundan gelen samimiyete güvenerek mesaji atmakta sakınca görmemiş olabilir. Bu iyi ihtimal. Ama bi de kötü ihtimal var. O da eltinin geçmişten bu yana aslında senin esine ilgi duymasi olabilir.

Çocuğun kafasına yazmış, şirinlik olsun diye.

Buna bakarak gel beni öp diye mesaj veriyor diye algılarsam
koca görmemişe çıkar adım

Yani tabi bundan önce eşine karşı farklı gereksiz yakınlık çabaları varsa bilemem.
O zaman ben de hoş karşılamazdım ve çok sert tepki verirdim elbette.

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz

sen hala burda mısın?
ben çoktan yolmuştum, hiç hoşlanmam hazetmem olay çıkar

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
yuhhh....o ne??
o mesajı atanın psikolojik sorunu olduğunuı düşünürdüm ve açar konuşurdum derdi neymiş? ya da eşime yanımda aratır dinlerdim telefonu .
manyak mı ne

çocuğumu mu öp dedi acaba
bir de çocuğun kafasına yazması çok ilginç başka yer mi bulamamış yazacak.
eşin normal karşılıyorsa eşinde de sıkıntı var demektir.

Konustum ama hala olanlari savunuyor ve onda ne var diyor bütün akrabalara söyledim zaten rezil olsunlar onlar ne kadar dogru desede akrabalar olurmu oyle sey rezillik diyorlar
tersi olsaydı sen onun kocasına yani kaynına yapsaydın aynı hareketi eşin ne derdi acaba . aptal yerine koymasınlar insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…