kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

Böle bir durum var eşiniz mesajlaşıyor birde eşinizle konuşun o ne samimiyet öle dikkat etsin

Oha yani. Bende gidip kayniniza ve kaynananiza durumu anlatin. Azmis o kadin haddini bilmeli ahlak yoksunu sey

Eltinizin yaptigi kotu ama sonucta sizin yaptığınızda olmamis kayninizi neden ariyorsunuz bide baska erkeklere atsin demissiniz yani bilmiyorum sonucta esinize soyleyin eltinize neden attin diye hesap sorun ama kayniniza oyle birsey demeseydiniz

Olay cikartirdim. Bir de sen bosanamam dedigin icin seni cepte biliyorlar. Istedikleri gibi davraniyorlar. Daha ileri gitmis bilr olabilirler. Esin de masum degil. "Ne var bunda" diyor. Kusura bakma seni rahatlatacak seyler yazamadim ama, cocuklarinin haberi yoktur.insaallah. yani cocuk bu duyar kulagina gider. Boyle sapik bir ailede iyi mi yetiscek cocuklar. Ayni apartmanda misinizm orasini anlamadim. Uzaga tasinin. Telefonlari engelleyin. Cocuklarinizi da onlardan uzak tutun, hatta bana kalirsa babadan bile. Babalariyla da bas basa kalmasinlar. Bu soyledigim abarti gelebilir. Ama cocuklari kullaniyo bunlar.

Bir de bu yeni cikti, kayinlar eltiler ic ice. Benim telefonumda bile kayitli degil kaynim. Gecen whatsapp ta eklemistim o da kayinvalidem yanimdaydi ordan bi seyler soruyordu. Ben konusmam oyle pek. Samimi olmam yani. Yarin bir gun eltim oldugunda da esimle muhabbet edemez. Her seyin bir.siniri var.

Koca bir Yuuuyhhhh
Eltinzn attğı msj hic mi hic normal değil kocasnn kardeşine öyle msj atmak ne dmek ???
Acaba eski duyguları tekrar mı gün yüzüne cıktı ? Kardeşlern de bu drmu normal karsılasması en delirtici olan o

Dikkatli ol baska seylerde olmus olablr

iyi de öpülecek olan çocuk değil mi ben mi yanlış anladım
kendince şirinlik yapıp bütün akrabalara atmış olabilir mi
içeriği okuyamadım ama geçen ay uyardım diyorsunuz nasıl uyardınız yani
biraz kıskanç mısınız
böyle bir şey olsa bile eltimi değil kocamı uyarır görüşme derim oldu bitti

demişte nolmuş ki? aile faciası mı çıkmış..

ensesine kütükle çok sağlam bir tane geçirirdim. bakarsın hafıza kaybı yapar kadında. aslında o kütükten o abi kardeşe de lazım ama..

1-dusarim.nerenden opeyim ne zaman opeyim derdim.gelen cevapla beraber kocasina ve kocama gosterirdim
2- kizin ailesine de duyururdum
3-Kocamin telden e gellerim.kocamin da bu engeli kac gunde fark ettigine bakarim.Erken fark ettiyse hayra yormam
4-Gelene gidene anlatirim
5-Eltinde asiri rahatlik var.Bunun oryaya cikmasi yada ortaya cikinca suclanmaktan.korkmuyo.Kocasi taragini tutacak biliuo.İlginc olan senin kocanin da kizmayacagi,arayip hesap sormayacagi, kardesine soylemeyecegi ve ortaya cikinca kendisini koruyacagina nasil emin ki bu elti...

2.sayfaya kadar okudum da o nasıl bir aile be? Kocan ne var bunda diyor, kaynındaki genişlik zaten hayret edilesi..

Eltine gelince Allah'ın hakkı 3 derler 3 kere uyar sonra ağzını burnunu kır. Ben olsam 3 falan beklemem ama tabi size önerim bu..

tabiki kaynına göster ne yapmaya çalışıyor bu de.bunun üstüne kavga filan tartışma çıkarsa aralarında neden şikayet ettin deyip dır dırlanırlarsa sana ne var yani kocası öpsün istedim dersin ben öpersem ağzını bilimum işleri için kullanamazdı dersin.

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz

Yok artık.... Dencek çok şey varda neyse..

Vallaaa herseyi konusarak halleden biri olarak evineee gider sacini basini yolardimmmm kocamida def ederdimmmm bu ne beee..
Kocanda halinden memnun. Kaynanana falan anlat bence. Duysun herkes. Bide engelle bakalim ne kadar surede farketcek

Eltiminruh sağlığını bi düşünürüm
Yaşı kaç? erten sonra normal hareketler değil bunlar

Normalde önceki olaylar olmasa "manyak mı bu cocuğuna ruj sürmüs hem ne alaka kocama gönderiyor" deyip önemsemezdim. Ama önceki olayları öğrenince direkt dedim ki eşinize resmen YEM ATMIŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…