kusura bakmayın ama ne yapmalıyım demişsiniz soru mu bu?
tabiki de o kişiyle muhattap bile olmayın.
ne biçim erkekmiş ve ayrıca ilişkiler de sabırlı olmayı erkekleri çok sıkmamak gerektiğini öğrenmeliyiz.
her ne kadar bu zor olsa da biz farklı onlar farklı düşündüğü için.
bence bundan sonra onunla konuşmayın o sizi elbet arıcaktır .olmuyor böyle tamamen bitirin.
daha önce ayrılalım demişsiniz ama okabul etmemiş.neden sizi sevdiğinden mi hayır sizin gibi birini zor bulur da o yüzden.
ee daha ne bekliyorsunuz ki o kişiden bırakın ne hali varsa görsün.
umarım sizi hak eden birini bulursunuz.
merak ettim kaç yaşınızdasınız ona göre bir yorum yapacağım
Sende de ne sabır varmış arkadaş.
Herşeyi sana ödettiriyo bir de üstüne üstlük bana ayakkabı al diyo
Hadi bunları geçtim sana dengesizsin,çocukça tavırların var diyo?
Bana öyle diycek ben 1 sn bile tutmam onu hayatımda direk kapı dışarı !!
Sana da hayret ediyorum açıkcası ne yapmalıyım diye soruyorsun.
İstersen hiç bir şey yapma bu çocuğun seni kullanmasına sana hakaret etmesine izin ver?
Kendini ezik gibi hissetmek istemiyorsan o çocuğu hayatından çıkart.
Yoksa daha çok hissediceksin kendini öyle....
sabır dııl mı ben de sabırsız bırı olarak nasıl bu kadar sabırlı oldum şaşırıyorum kendimee.. ama ayrılmak çok kolay bitti dersin biter ama onca yaptığı şeyler benim kendimi üzmem yemem sinirden uyuyamamam bıle hepsi onun yanına mı kalcak ben bunu hazmedemiyorum işte ayrılcam ama ne dicem ona söyliceğim hiçbir şey umrunda bile olmaz ki şimdi mesaj atmış saatler sonra napıyosun hayatım diye aklına gelince yazıyor evet kullandı işte bunu yediremiyorum kendime ..
Yok sen sabırsız değilsin sabırsız olsan bu kadarına katlanamazdın.
Bence esas hemen ayrılmazsan devam edip onunla uğraşırsan ezik konumunda olursun.
Bırak allah aşkına cnm ya senden önemlimi bu adam?
Bak umrunda bile olmazmışş daha ne yani yolla şimdi mesaj bitti diye
Sen yoluna o da kendi yoluna.
evet haklısınız şimdi bitiriyorum
Farkındamısın bilmiyorum ama şimdi bile ani kararlar alıyorsun ve sabırsızsın. Dur bi düşün taşın yine bitir ama ani kararlar olmasın
ya artık öyle bir duruma geldim ki birinin beni motive etmesi evet haklısın demesine ihtiyacım var hala acaba sorun bende mi diye dusunerek kendımı suçluyorum saglıklı bı karar veremıyorum sürekli huzursuzum çünkü yorumlardakı kısılerın dediği gibi bi ilişki değil bu ama cesaret edemıyorum işte çok sabırsızım malesef
Haklısın cnm bunu başkasından duyma gereksinimi duyma.
Ee son durum ne?
son durum bitti kimseyle uğraşamam sen yoluna ben yoluma demek yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?