Kızlar çok sinirliyim kendimi ezik biri gibihissediyorm biraz uzun lütfen bir bakın:(

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...tfen-bi-bakarmisiniz-sinirden-uyuyamadim.html
buna benzer bir konu açmıştım .. ama artıkk sabrım tükenmeye başladı.. 1 haftadır biriyle çıktığımdan ve bu kişinin ilk 2-3 gün çok iyi sonradan ilgisizin teki olduğundan bahsetmiştim dün msj cekti gunaydın mesajı ben cevap vermedim akşam 8'e kdr hiçbir şeyine cevap vermedim o 4 kere msj cekmiş bir kere de aramış.. akşam ona bı bahane uydurdum ve iki msjlaşmadan sonra yine sessizliğe büründü işten çıktım yazdı o kadar ve ben 1.5 saat snra neden msj cekmıyorsun dedim ona bile cevap vermedi.. sonra aradım sinirden çünkü ben çok sabırsız biriyim o da açmadı ıkıncı arayışımda açtı nerdeydin wcde dedi herneyse sonra biraz konuştuk o böyle çok soğuk ters konuştu neden işte msjlarma cvp vermedin dedi snra kapattık teli az işim var dedim sonra yine aradım teli kapandı ben de dalga mı geçiyorsun dedim sonra şarjı bitmiş işte sen böylesin yargısız infaz yapıyorsun falan dedi çok dengesizsin dedi aradım sonra bana telefonda off ya çok sıkıldım ya sürekli msj cekıyorsun ya neden mesaj cekmıyorum soruyorsun ya ben sana öyle bir şey yapıyormuyum ben çekene kdr çekme işte dengesizsin çocukça tavırların var öylesin böylesin şok oldum ben de bişiler söyledim çünkü çok kızdırdı sonra normal konuşmaya başladık hep soğuktu zorla konusuyordu sanki sonra işte bı çanta değiştirmem lazımdı ondan bahsedıyordum ayak numaram 41 bana ayakkabı alırmsn işte bana yarın kontur yollarmısın kendın paran var al dedim babandan al dıyo şuna bakın zaten ikinci buluşmamızda her şeyi ben ödemiştim! sigara al demişti bana eve giderken bile düşünün ve artık sabredemiyorum ayrılalım demiştim ilkinde kabul etmedi şimdi desem umrunda olmaz ne yapmalıyım

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama ne yapmalıyım demişsiniz soru mu bu?
tabiki de o kişiyle muhattap bile olmayın.
ne biçim erkekmiş ve ayrıca ilişkiler de sabırlı olmayı erkekleri çok sıkmamak gerektiğini öğrenmeliyiz.
her ne kadar bu zor olsa da biz farklı onlar farklı düşündüğü için.
bence bundan sonra onunla konuşmayın o sizi elbet arıcaktır .olmuyor böyle tamamen bitirin.
daha önce ayrılalım demişsiniz ama okabul etmemiş.neden sizi sevdiğinden mi hayır sizin gibi birini zor bulur da o yüzden.
ee daha ne bekliyorsunuz ki o kişiden bırakın ne hali varsa görsün.
umarım sizi hak eden birini bulursunuz.

Son düzenleme:

sizce sıkıldım ben çekene kadar çekme o zaman mesaj of puf sadece bunları duyduğunuz birinden siz aramayıp sormasanızda sizi takmasını aramasını bekleyebilirmisiniz? saat kaç olmuş napıorsn mesajından başka bir ses soluk yok .. Seviyorum demişti bana ki ne kadar çabuk o da tartışılır.. İnsan birlikte olmak istediği kişinin bu kadar huzursuz olduğunu gördüğü halde kendinden hiç taviz vermiyorsa konuşup konuşmamam umrunda olmaz bile benim üzüldüğüm beni kullanmış olması ve yüzsüzlüğü bitti desem bile zerre kadar önemsemicek olması.

dengesizsin çocukça tavırların var öylesin böylesin şok oldum ben de bişiler söyledim çünkü çok kızdırdı sonra normal konuşmaya başladık ..... ? bu nedir ya nasıl sana böyle birşey diyebiliyorr ? Ve ilk buluşmanızda herşeyi sen ödemişsin şok oldum sigara falan aldırmış kişilik problemi var bu çocuğun uzak durun bence sizi boş yere üzmesine izin vermeyin.Siz üzülürseniz daha kötü olur bence bi an önce kurtulmaya bakın yarın bi gün daha farklı huylarını çıkabilir herşey tek taraflı burada ortada ilişki bile yok bence.. :/ Hayatınızı böyle dengesiz bi insanla konuşmaya çalışarak sürdürmeyin,üzülen siz olursunuz. :/

Son düzenleme:
Sende de ne sabır varmış arkadaş.
Herşeyi sana ödettiriyo bir de üstüne üstlük bana ayakkabı al diyo
Hadi bunları geçtim sana dengesizsin,çocukça tavırların var diyo?
Bana öyle diycek ben 1 sn bile tutmam onu hayatımda direk kapı dışarı !!
Sana da hayret ediyorum açıkcası ne yapmalıyım diye soruyorsun.
İstersen hiç bir şey yapma bu çocuğun seni kullanmasına sana hakaret etmesine izin ver?
Kendini ezik gibi hissetmek istemiyorsan o çocuğu hayatından çıkart.
Yoksa daha çok hissediceksin kendini öyle....

Gerçektende çok sinir bozucu bir durum seni anlıyorum terk etsende önemsemiyeceğini düşünüyorsun önemsemmemek çok kötü ayrılmak istiyorsun ama içten içe seni umursamamasına bu kadar kolay gözden çıkarmasına sinir oluyorsun ve onun kalbinde aklında iz bırakarak ayrılmak istiyorsun.
bende eskiden yaşamıştım ama sonradan anladımki böyle düşünerek onu kafamda büyütmüşüm düşündükçede dahada zor oluyormuş ayrılık
eğer benim fikrimi sorarsan seni takmayanı sende takma boşver gitsin hayatta senden daha değerli kimse yok bunu bil. Belkide ayrılırsan aramasan o senin peşine düşer işte o zaman iz bırakırsın bende denedim ve öyle oldu dene hiç bişe kaybetmiyeceksin aksine kazanacaksın

Yaa bende çook sabırsızım hiç zamana bırakmayı bilmiyorum olayları panik oluyorm hemen ama bu çok sıkıyo insanları sadece sevgili değil her ilişikide insanı bırakmak lazım kendi haline. Serbest olsun biraz

sabır dııl mı ben de sabırsız bırı olarak nasıl bu kadar sabırlı oldum şaşırıyorum kendimee.. ama ayrılmak çok kolay bitti dersin biter ama onca yaptığı şeyler benim kendimi üzmem yemem sinirden uyuyamamam bıle hepsi onun yanına mı kalcak ben bunu hazmedemiyorum işte ayrılcam ama ne dicem ona söyliceğim hiçbir şey umrunda bile olmaz ki şimdi mesaj atmış saatler sonra napıyosun hayatım diye aklına gelince yazıyor evet kullandı işte bunu yediremiyorum kendime ..

Yok sen sabırsız değilsin sabırsız olsan bu kadarına katlanamazdın.
Bence esas hemen ayrılmazsan devam edip onunla uğraşırsan ezik konumunda olursun.
Bırak allah aşkına cnm ya senden önemlimi bu adam?
Bak umrunda bile olmazmışş daha ne yani yolla şimdi mesaj bitti diye
Sen yoluna o da kendi yoluna.

Son düzenleme:

evet haklısınız şimdi bitiriyorum

Farkındamısın bilmiyorum ama şimdi bile ani kararlar alıyorsun ve sabırsızsın. Dur bi düşün taşın yine bitir ama ani kararlar olmasın

ya artık öyle bir duruma geldim ki birinin beni motive etmesi evet haklısın demesine ihtiyacım var hala acaba sorun bende mi diye dusunerek kendımı suçluyorum saglıklı bı karar veremıyorum sürekli huzursuzum çünkü yorumlardakı kısılerın dediği gibi bi ilişki değil bu ama cesaret edemıyorum işte çok sabırsızım malesef

Bas tekmeyi aciz ve kişiliksiz biri sen onun annesimisin sana para harcatıyor bu yeni nesil erkekler çok kişiliksiz ve gurursuz

Haklısın cnm bunu başkasından duyma gereksinimi duyma.
Ee son durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…