Kızlar çok sinirliyim kendimi ezik biri gibihissediyorm biraz uzun lütfen bir bakın:(

inş.bitirmişindir son durum olarak yazık daha ilk haftada bu kadar karaktersizlik yapıyorsa hiç zamanını harcamaya değmez.....

Şuda kulağına küpe olsun seni seven erkek sana hediye alır ,bana ayakkabı al demez! Bu kişiliksiz erkeklerin ağına düşmeyin ve kendinize olan saygınızı ayaklar altına almayın

Canım senin hislerin de karışmış bu dengesiz yüzünden..
ben senin yerinde olsam,kendimi ezik gibi değil de, yolunmuş tavuk,sağılmış inek...ne biliyim alemin salağı gibi hissederdim..

Kaç kurtul bu yiyiciden güzelim...
erkek mi bu allahaşkına!
Utanmaz bi de babandan iste diyomuş...

daha 1 hafta olmuş çıkmaya başlayalı ama baştan kendini belli etmiş ne güzel.
yapman gereken belli aslında. daha ilk haftalarda böyle yapan 1 2 sene sonra seni umursamaz bile. zaten şu andaki yaptığıda umursamamak.

tsk ederım kendımı okadar kötü hissetmemiştim ama bunları da söyleyince üstüne tam oldu her şeyi söyledim içimde olann çok ağır konuştum artık zaten yapcak bir şey yok her gün kendimi üzüceğime böyle birinden kurtuldum oldu bitti.

ee o ne kaybetti:) ben üzüldüm boşuna yıprandım yine galip olan o oldu..

Şuda kulağına küpe olsun seni seven erkek sana hediye alır ,bana ayakkabı al demez! Bu kişiliksiz erkeklerin ağına düşmeyin ve kendinize olan saygınızı ayaklar altına almayın

cok haklısın hatırlıyorum da bu konu çok açılmıştı ve sen çalışıyosun kendine al hatta bana da al diyince sen nankörsün ben alırım demişti.. bana sigara al o zaman demesi sürekli mağazalara girip bunu beğendim demesi aklıma geldikçe iğreniyorum ne insanlar var.

Genelde eleştirmeyi sevmem ama daha yeni çıkmaya başladığın birine bu kadar yüz vermek üstüne düşmek nedendir. Herşeyden önce kendini seveceksin kendine kıymet vereceksin. Onla ne yapacağın belli zaten ne ara ne sor konuyu uzatacak bir durum yok sizi yaşlarda herşey çok büyük büyük yaşanır ama çok çabuk söner şunu bu tarz olaylar yaşayan kişilere söyleyebileceğim tek şey siz herşeyden önemlisiniz.

Haklısınızz.. Genel yaptığım bir yanlış . Birlikte olduğum insanın fazla yüz vermek.. Kendime bu kadar değer verseydim zaten üzülen hiçbir zaman ben olmazdımm .. Her şey bitti zaten baştan belli etti kendini bu da bana ders olsun artık sadece kendimi düşünücem..

Kızlar cevap verdi. aynen şunu yazmış afedersiniz ama.Sıçtın agzıma. Hiç bi dediğine bozulmadım ama o son dediğin laflar beni yerin dibine soktu. Ben sana bana ayakkabı al tişört al diye. Bide diyorsun bankamıyım ben .Asıl bu söylediklerine çok kırıldım.. Bunu yazmış kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…