ne oldu ???????
bitti dedim ama daha birsürü şey dedim çok sinirlendim çok ağır konuştum umrunda bile olmaz böyle bir insanın ama yine de içimde kalmasın söyledim Allahından bulsunbitirmen iyi olmuş emin ol .....
bitti dedim ama daha birsürü şey dedim çok sinirlendim çok ağır konuştum umrunda bile olmaz böyle bir insanın ama yine de içimde kalmasın söyledim Allahından bulsun
Kendin için en doğru şeyi yaptın cnm.Hayırlısı olsun....
Tşk ederim bir cevap ta yazmadı zaten beklemıyorum da yazma dedim yorumların için teşekkür edeirm :)
Canım senin hislerin de karışmış bu dengesiz yüzünden..
ben senin yerinde olsam,kendimi ezik gibi değil de, yolunmuş tavuk,sağılmış inek...ne biliyim alemin salağı gibi hissederdim..
Kaç kurtul bu yiyiciden güzelim...
erkek mi bu allahaşkına!
Utanmaz bi de babandan iste diyomuş...
daha 1 hafta olmuş çıkmaya başlayalı ama baştan kendini belli etmiş ne güzel.
yapman gereken belli aslında. daha ilk haftalarda böyle yapan 1 2 sene sonra seni umursamaz bile. zaten şu andaki yaptığıda umursamamak.
Şuda kulağına küpe olsun seni seven erkek sana hediye alır ,bana ayakkabı al demez! Bu kişiliksiz erkeklerin ağına düşmeyin ve kendinize olan saygınızı ayaklar altına almayın
Genelde eleştirmeyi sevmem ama daha yeni çıkmaya başladığın birine bu kadar yüz vermek üstüne düşmek nedendir. Herşeyden önce kendini seveceksin kendine kıymet vereceksin. Onla ne yapacağın belli zaten ne ara ne sor konuyu uzatacak bir durum yok sizi yaşlarda herşey çok büyük büyük yaşanır ama çok çabuk söner şunu bu tarz olaylar yaşayan kişilere söyleyebileceğim tek şey siz herşeyden önemlisiniz.
daha 1 hafta olmuş çıkmaya başlayalı ama baştan kendini belli etmiş ne güzel.
yapman gereken belli aslında. daha ilk haftalarda böyle yapan 1 2 sene sonra seni umursamaz bile. zaten şu andaki yaptığıda umursamamak.
merak ettim. bitti msjınıza cevap verdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?