- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Sarkık memeler kulübüne hoş geldinizbir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
yok canım ben estetikten korkuyorum açıkçası bunu ben istemiyorum ama doğal yolla toparlnmazmi ..mesela soğuk duş üzüm cekirdegi falan ..duydunmu öyle birs ySarkık memeler kulübüne hoş geldinizben çözüm bulamadım eşimden de utanmıyorum. Çocuk emzirdim böyle oldu ne yapayım yani. Çok rahatsız oluyorsa eşiniz estetik yaptırmanıza izin verecek
vallahi bunu bilmiyordum ya demekki bu ünlüler bundan dolayı emzirmiyorGayet normal, emzirmek göğüsleri küçültüyor. Gisele Bündchen bile 2.çocuktan sonra estetik kliniğinin yolunu tuttu valla çaresi yok bu durumun kabullenmek gerek.
hiç denk gelmedim ben. hep operasyon ile düzelttirdiler. Sarkık memelerimle mutluyumyok canım ben estetikten korkuyorum açıkçası bunu ben istemiyorum ama doğal yolla toparlnmazmi ..mesela soğuk duş üzüm cekirdegi falan ..duydunmu öyle birs y
ya şuan tek tesellim bu sonradan toparlıyor olayıSonradan biraz toparlıyor diyorlar ama teselli mi ediyorlar bilmiyorum.
Eskisi gibi de olmayacak sonuçta.
sanırım bende mutlu olmaya baksam iyi olacak ama şu doğal şeyleri bir arastiralaim bencehiç denk gelmedim ben. hep operasyon ile düzelttirdiler. Sarkık memelerimle mutluyum
estetik ben düşünmüyorum canım eşimde rahatsız diye bişey demedi ama görüntüden ben rahatsız oluyorum doğal bir yolu yokmu bununRahatsız olan koca şaaakkkk diye estetik parasını masaya koyacak cicim asla çekinme, baktın hödüklük yapıp laf ediyor, hemen randevu alıyorum plastik cerrahtan parayı hazırla dersin
kusura bakmayın konuyu okuyunca güldümbir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
şanslısınız ozaman sizde olmamış o videoyu hemen izlemeliyimBu vücudunuzun şekli ile alakali sanırım . Ben iki çocuk annesiyim kızım yedi yaşında oğlum henüz dört aylik kızım emmedi ama sagarak verdim hep . Sarkma olmadı oğlum emiyor yine sarkmadi . Bı cozumu var mı bilmiyorum ama bence bunun için utanmaniza gerek yok . Annesiniz siz kendinizi her halinizle sevmeyi önce kendiniz öğrenin . Sonra eşiniz de sever zaten belki de sizin kuruntunuz . Aklıma Çağla Şikel in göğüsleri ile dalga geçildiğinde verdiği cevap geldi bı bakın nasıl ozguvenli bir cevap
Ya canım bırak Allah aşkına. Çocuk doğurmuşsun çocuk emziriyorsun. Sanki kocan yunan tanrısı. Sen göğsünü dert et, adamın totosu bile duymuyor. Sende değil sorun onda. Bak bedava konuşmuyorum, yakın zamana kadar aynı şeyleri yaşadım. Keyfine bak, oranı buranı takma. Çocuk bi sütten kesilsin, bi güzel korun, kendine bakmaya başla.bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
İyi gelecek hemen izleyin bence deşanslısınız ozaman sizde olmamış o videoyu hemen izlemeliyim
işte ister istemez o sarkık porsumuz şeyler seksi görünmüyor insan cekiniyorInsan esinden utanir mi? Ben de ayni durumdayim. Hem kuculduler hem sarktilar. Iki bebek emzirdim, sonuc bu oldu. Yapacak birsey yok malesef
Kocanız brad Pitt mi onunda vardır sarkan bir göbeği bir kusuru kusurlarimaza baksak kimse kimseyi begenmemeliestetik ben düşünmüyorum canım eşimde rahatsız diye bişey demedi ama görüntüden ben rahatsız oluyorum doğal bir yolu yokmu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?