- 15 Şubat 2013
- 25.655
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.545
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Valla ben de utanmiyorum, sikiyosa kendi emzirseydi 1.5 seneSarkık memeler kulübüne hoş geldinizben çözüm bulamadım eşimden de utanmıyorum. Çocuk emzirdim böyle oldu ne yapayım yani. Çok rahatsız oluyorsa eşiniz estetik yaptırmanıza izin verecek
Ben 3 yıl emzirdimValla ben de utanmiyorum, sikiyosa kendi emzirseydi 1.5 sene
Ben dayanırım da göğüsüm dayanmaz beni terk ederdi sanırımIlkokula kadar dayansaydin bacim
Aman olsun, zaten bi sure sonra sutte kalite de kalmiyo, emzige donuyoruz, emmenin dersine yemek de yemiyolarBen dayanırım da göğüsüm dayanmaz beni terk ederdi sanırım
Tam bıraktıracağım dönemde ağır bi hastalık geçirdi üstüne de korona patladı kaldı. Çocuk sadece emiyor yemek yemiyordu
Tıparlamıyor kesin bilgiya şuan tek tesellim bu sonradan toparlıyor olayı
olan benim memelere olduAman olsun, zaten bi sure sonra sutte kalite de kalmiyo, emzige donuyoruz, emmenin dersine yemek de yemiyolar
Bende okuyorum yorumu üst kısım ne alaka ama alt kısım bu konuya yazılmış Allah Allah dedimKonu sahibinin koca sıkıntılı, onu diyorum.
Yok o öyle olmuyor işte. Göğüslerde kas yok yağ tabakası. Operasyon harici düzelme şansı çok çok çok çok çok azGogus kaslarini calistiracaksin kuzum ne utaniyorsun bebek emzirdin sen o goguslerle diklestirler şey gibi dusun kilo aliriz kollarimiz buyur sarkar ya ama egzersiz yaparsin hem daralir hem sıkılasir
Estetik dışında bir yolu yok maalesefbir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
Gerçekten mi ya şimdi bütün ümidimi kaybettim işteYok o öyle olmuyor işte. Göğüslerde kas yok yağ tabakası. Operasyon harici düzelme şansı çok çok çok çok çok az
Dogru soyliyorsun da kuzum faydasi olur illaki buda bacaklarina degecek kadar sarkmadi ya hem erkeklerin memeleri dikine dikine duruyor sporla(evet kotu ornek oldu) bence faydali olacaktir google da yazdim bi doktor soylemis benzer seyleri ( bu tezi savunan bir o doktor bir ben gibi oldu ama )Yok o öyle olmuyor işte. Göğüslerde kas yok yağ tabakası. Operasyon harici düzelme şansı çok çok çok çok çok az
bunu baya araştırdım ben. Bak biri yazmış ünlü manken bile estetik ile düzelttirmiş ki bu kadın her gün spor yapan biri.Gerçekten mi ya şimdi bütün ümidimi kaybettim işte
sutyen kullanmıyorum evde ama yerçekimine karşı koyamıyorlarDogru soyliyorsun da kuzum faydasi olur illaki buda bacaklarina degecek kadar sarkmadi ya hem erkeklerin memeleri dikine dikine duruyor sporla(evet kotu ornek oldu) bence faydali olacaktir google da yazdim bi doktor soylemis benzer seyleri ( bu tezi savunan bir o doktor bir ben gibi oldu ama )
soguk suyla yikayib buyuk sutyen kullanmayin diye eklemis...
Ayrica iki cocuk annesi bir yakinim gogusleride buyuk bi karsilastik agzina kadar cikmis toparlayici sutyen ve sporla yapmisti o geldi aklima
Göğüs toparlayan egzersizler var onları yap, bir de sıkılaştırıcı kürler var, onları araştırbir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
üzüm çekirdeği ve incir çekirdeği yağı. Biraz da spor yapar biraz da kilo alırsanız toparlanırlar.yok canım ben estetikten korkuyorum açıkçası bunu ben istemiyorum ama doğal yolla toparlnmazmi ..mesela soğuk duş üzüm cekirdegi falan ..duydunmu öyle birs y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?