kızlar çok utanıyorum artik

Aman bosver dert ettigin seye bak sen saglikli misin cocuklarin saglikli mi gerisi bos..
Ne utaniyorsun ki bende ikinci cocugumu emziriyorum begenmeyene kapı orda hicccc utanilacak durumum olamaz...

bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
Ben de ilk kızdan sonra değişim bulamamıştım ama üçüncü emzirmeye beraber dediğiniz duruma gecmiş yaptık.
Şuan tam bir sönmüş balon. Hatta eşim de diyor Bi şeyler yapsana diye gülüp geciyor um Valla sana cok bile diyorum 🤭

Emzirmeyi biraktigim ay buraya benzer vir konu actim, cor cirkin diyerek.
Gecer toparlanir dediler.

Gecti, yani 20 yasindaki dirilikte degil elbette ama o sönmüş halinde de degil.
Tabi ki en az 1 yil gecmeli emzirme sonlandiktan sonra. Hatta ben kesin estetik diyordum. Emzirmeden sonda 1 yil gecsin yaziyordu oneri olarak estetik icin. O sureyi beklerken vazgeçtim.

ya şuan tek tesellim bu sonradan toparlıyor olayı
4 yıldır toparlanmadi benimkiler sorry teori onlar sporla ilgileniyorum son 2 yıldır Karin kasim var ama o deri hala duruyor ameliyatla gerdirmek tek careymis malesef karnim değil ama memikleri yaptiracam ise yeni girdim listede yeni araba sonra memikler:dondurma:push up sütyenlerden biktim

Insan esinden utanir mi? Ben de ayni durumdayim. Hem kuculduler hem sarktilar. Iki bebek emzirdim, sonuc bu oldu. Yapacak birsey yok malesef 🤷‍♀️
Erkelerin acimasizligi bu aslında herseyi kaliplastirmislar bizde o kaliplarin içinde olmayınca aman bizde kadinmiyiz diyoruz özguven hak getire . Anayiz ayol Manken degiliz tabiki bakimli ve güzel gorunmek en başta kisiye iyi hissetirir o başka ama 90 60 90 da beklemicek o kocalar brat pitt degilse kendisi.

bir senedir emziriyorum ama son zamanlarda farkettim ki goguslerimin içi bomboş ve aşırı sarkık ...zaten normalde sarkık di ama dolgun olduğu için kötü durmuyordu pek ama şimdi bir senelik emzirme sonrası cidden çok kotu çirkin bir hal aldı ..eşimden utaniyorum artık ...operasyon geçiremem ama yokmu bunun doğal çaresi kızlar içinde hiç bişe yok gibi neredeyse sönmüş balon gibi çok moralim bozuk lütfen konu kaldirilmasin lutfen
Doğal bir çözümü yok maalesef yani youtubeda bazı videolar var bebe yağı ve çörek otu yağıyla vs yapılan karışımları masaj ile göğüse uygulayınca bir süre sonra göğüslerin toparlandığı söyleniyor malzemeler daha farklı da olabilir ben aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, siz yine bir gidip bakın youtube videolarına. Ama maalesef çok etkili çözümler olduklarını düşünmüyorum. Aquafilling yöntemi ile ameliyatsız göğüsler büyütülebiliyormuş ama sarkma için tek seçenek ameliyat sanırım

Emzirmeyi biraktigim ay buraya benzer vir konu actim, cor cirkin diyerek.
Gecer toparlanir dediler.

Gecti, yani 20 yasindaki dirilikte degil elbette ama o sönmüş halinde de degil.
Tabi ki en az 1 yil gecmeli emzirme sonlandiktan sonra. Hatta ben kesin estetik diyordum. Emzirmeden sonda 1 yil gecsin yaziyordu oneri olarak estetik icin. O sureyi beklerken vazgeçtim.
gerçekten mi ..ya bir doluluk toparlanma oalcaksa ona da razıyım

Sabah akşam 1 er su bardağı kaynak suyun içine 1 er çay kaşığı anason katın üzerini kapayın ılınınca için eskisinden daha iyi yapıyor

Ben türlü türlü aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denemiş bir insan olarak tek ama tek çarenin estetik olduğunu söyleyebilirim. Çok uzun zamandır spor yapıyorum göğüslere gram faydası olmuyor. Son zamanlarda da ağırlıkla çalışıyorum.

Göğüs bölgesindeki kasları aktive edip toparlayamıyor. Çünkü yağ dokusu tamamen orası. Bir sürü ot, içecek,kür, yağ denediğim için pişmanım. Kısa süreli bir dolgunluk ardından bıraktığında eskisine geri dönüyor, kesin ve net. Psikolojik olarak dolgunlaştı zannediliyor üstelik. Eğer insanlar böyle toparlayabilseydi estetik diye bir alan olmazdı, oraya başvuran kimse olmazdı.

Şuan içinin boş gibi olması normal benimkiler emzirdikten kaç seneler seneler sonra birazcık toparladı. Hala sarkiklar tabi ama öyle içi boş hali kalmadı. Tabi bu aldığım kilolara da bağlı.:KK53:
Yani o içi boş hali biraz düzeliyor ama sarkmaya kalıcı tek çözüm operasyon.
Üzüm çekirdeği Vs faso fiso.
kilo mu alsam 😀

Ben üçünü de emzirdim sarka olmadı hiç.kafama da takmıyorum gerçi genc kız değiliz sonuçta aynı kalmıyacak vücudumuz değil mi.

gerçekten mi ..ya bir doluluk toparlanma oalcaksa ona da razıyım
4 sene geçti emzirmyei bırakalı öyle bişey yok toparlanmıyor ne yazık ki. Bir arkadasim psikolog ilaç vermis demiş doktor ona gögüslerin büyür yan etkisi olaral sıkıntı olurmu.onunda aradıgı şeygögüsleri emzirmeden cok fena olmustı simdi tas gibi memeleri var

4 sene geçti emzirmyei bırakalı öyle bişey yok toparlanmıyor ne yazık ki. Bir arkadasim psikolog ilaç vermis demiş doktor ona gögüslerin büyür yan etkisi olaral sıkıntı olurmu.onunda aradıgı şeygögüsleri emzirmeden cok fena olmustı simdi tas gibi memeleri var
ciddimisin ya ..antidepresan dan mi gogusleri taş gibi oldu

Back
X