:((((( kızlar çok üzülüyorum

Haklı olduğunuz taraflar mutlaka var
Keşke hiç yaşanmasa böyle şeyler.
Ama inanın o aileyi sız dışardan sıkı fıkı olarak görüyorsunuzdur. İçlerinde bu durumu sindirmemişlerdir, akıllarının bir köşesinde sürekli olarak duruyordur emin olun. Yakın çevremde bu tarz birşey yaşandı ordan biliyorum. Dışardan bakınca kaçan kız affedildi hata 7/24 eşi ve çocukları ile babaevinde. Cümbür cemaat çok mutlular. Ama içlerinde halen o kaçan kız, aslında o birşey hakketmiyor ama bizim yüce gönlümüz çocuklara kıyamiyor vs. Unutulmuyor yani, affetmek unutmak olmuyor.

İyi de o sizin normaliniz. Zina olduğunu hatırlatan da kendi normalini kendi doğrusunu yazıyor. Hakaret olmadığı sürece sorun yok herkes fikrini söylemekte özgür

İyi de o sizin normaliniz. Zina olduğunu hatırlatan da kendi normalini kendi doğrusunu yazıyor. Hakaret olmadığı sürece sorun yok herkes fikrini söylemekte özgür
İyi de bunu "doğal değil" tarzında mı açıklamalı? Kimse sizin gibi açıklamıyor yani kusura bakmayın. Siz kendinizi fisde edebiliyorsunuz ama onlar edemiyor bana göre.

Kaçmayi doğru bulmuyorum ama her zaman "ailenin bir bildigi vardir" kismina katilmiyorum, her aile elle tutulur nedenlerle karşi cikmiyor.
Aile de biraz saygi duymali ve evladina zorluk cikartmamali diye dusunuyorum.

Eşimin ailesi de beni istememişti. Nikahimizda yoktular. :) Hala bayilmiyorlar bana, boşansak sevinirler. Beni bu derece istememe nedenleri de kafalarina göre yonetecek, hizmet gördürecekleri gelin olmamam, yanlarinda oturmayi kabul etmemiş olmam gibi sacma sapan şeyler...
Ailelerin egosuna göre hareket etmek zorunda degil cocuklar, boyle durumlarda aileler cocuklari mecbur birakabiliyor.

Napsaydı kızcaz hergün dayak yemeye devam edip sevmediği kuzeniyle mi evlenseydi
Başka çaresş yokmuş

Umarım barışırsınız...Eğer bebek var diye kaçtıysanız sizde haklısınız,sonuçta burası halen daha böyle şeyleri “ayıp” bulan,cinayet sebebi sayan bir ülke...Kaçan bir komşu kızımız vardı karşı apartmanımızda,babası kardeşleri annesi herkes “sildik onu” dedi ilk zamanlar.Sonra hamile olduğu çıkınca meydana dayanamadılar.Önce annesi gizli saklı görüştü,sonra babasını ve kardeşlerini ikna etti hatta bu süreçte evlerine polis bile geldi öyle kavga ettiler...Sonra bir gün bi baktım babası kucağında torun gezdiriyor,dk başı çocuğu öpüyor kokluyor seviyor...

Dedikodu malzemesi veren sizsiniz yapacak bir şey yok hiç bir erkek kaçacak kadar değerli olmamalı bence

sizin gibi kadınları anlamış değilim tabi tercih meselesi ama dinen nikahsız beraberlik ZİNA
Herkes müslüman değil ve sitede din yasak. Bizim gibi kadınlar? Gayet mutluyuz hadi canım lütfen

Sizin gibi kadınlar derken? Zina yazamaz arkadaşım dini laf yazamaz bunu anla

Ne dediğini sende bilmiyorsun hadi ya işibe
Önce okuma yazma sonra Türkçe öğren şuursuz. Sizin gibi kadınlar yazan başka bi üye kimi alıntıladığını karıştırmışsın, yeni internet bağlattıysan önce biraz pratik yap da sonra millete laf yetiştir

Bir öğretmen olarak bunu öğretecek son kişisin. Hakladığın kadın bize “sizin gibi kadınlar” demiş kurban olsun bize. Hadi gidin kendi muhafazar çevrenize zina haram diyin fjdkdkdls

Bir öğretmen olarak bunu öğretecek son kişisin. Hakladığın kadın bize “sizin gibi kadınlar” demiş kurban olsun bize. Hadi gidin kendi muhafazar çevrenize zina haram diyin fjdkdkdls
haklısın öğretecek kişi ben olmamalıydım ama naparsın ışıltılıBALON’un öğretmen olup eğitim verdiği dünyada yazı düzeltmesi de bana kaldı. Sizin gibi diyen kadınlar bunu konu sahibine yazmış sen de üstüne alınmışsın sen de ‘nişanlımdan hamile kalıp evden gaçayım da anam babam affetsin’ diyenlerdensen söyleyecek bir şeyim yok anlayamazsın çünkü baloncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…