sorgulamak bana düşmez ama 1 ay önce kaçmışsın 12 haftalık hamilesinKızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma((((((
1 ay once evlenip 12 haftalık hamilelik nasıl is ya:I)Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma((((((
sorgulamak bana düşmez ama 1 ay önce kaçmışsın 12 haftalık hamilesin
6-7 ay da hamile kalmak için uğraşmış.1 ay once evlenip 12 haftalık hamilelik nasıl is ya:I)
Kacarak evlenmekten daha büyük sorunların var sanki bacım
evlenmeden hamile kalması doğal birşey gibi söylüyorsunKaçmadan önce hamile kalmasi imkansiz mi???
Belki de hamile kaldigi icin kaçti.
Konu sahibi barişanlar var ama ailenizi tanimiyoruz sonuçta. Umarim barisirsiniz. Eşiniz bu ladar iyiyse niye sizi kacirdi, aileden istedi mi hiç?
6-7 ay da hamile kalmak için uğraşmış.
Doktoru folikasit verince hamile kalmış:)
Bende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pisliklerKızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma((((((
Valla kardeş anlıyorum burada destek bekliyorsun. Ama biraz zor.Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma((((((
evlenmeden hamile kalması doğal birşey gibi söylüyorsun
Kızlar merhaba herkese bir ay önce eşimle kaçarak evlendik. Tabi ailemle aram çok bozuk sadece annemle konuşuyorum ama göremiyorum bir kaç günde bir konuşabiliyorum babamı kardeşlerimi çok özledim ama hiç bir şekilde konuşamıyorum yani benimle konuşmak istemiyorlar o kadar üzülüyorum ki bazı durumlarda eşim bana çok iyi davranıyor bazende yeter artık üzülme sus diye çıkışıyor sizce ailemle barışırmıyım hiç benim durumuma düşen var mı sizcr ailemle düzelirmiyim sevdiğim insan yanımdada olsa hep içim buruk çok üzülüyorum bu duruma((((((
6-7 ay da hamile kalmak için uğraşmış.
Doktoru folikasit verince hamile kalmış:)
Hem sözlüyken 6-7 ay boyunca hamile kalmak için uğraşıyor, hem de sürpriz bir gebelikmiş gibi aldırmalı mıyım diye konu açıyor. Bizimle dalga geçiyor sanırımKızlar merhabaüç gün önce eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. çok istediğim bir durumdu aslında ama olduktan sonra aşırı derecede tedirginim ve korkuyorum Çünkü henüz sözlüyüz dört yıldır birlikteyiz ama ailem çok karşı bu duruma bazı durumlardan dolayı istemiyorlar çok çabaladım ama kabullendiremedim. Sizce bebeğimi aldırmalımıyım yoksa ailemi bir kenara atıp sevdiğim insanla gitmelimiyim.. bana akıl vercek biri varsa yargılamadan tabiki çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?