kızlar çook moralim bozuk ne olur bişeyler söyleyin:(

seeddaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
201
2
16
Bilecik
çok moralim bozuldu anlatayım hemen. erkek arkadaşım(3 yıldır beraberiz) şehir dışında çalışıyor ayda bi sefer görüşebiliyoruz ama hiç kavga etmeyiz çok iyi aramız herşeyi haber verir her dk arar ama bugün hiç haber veredi işten çıktı mesaj falan yok 1 saat önce falan aradım nerdesin dedim . iyiyim sen nasılsın dedi nerdesin dedim evdeyim dedi ama araba sesleri geliyo yalan söyleme araba sesi geliyo dedim balkondayım dedi yemin et dedim gülmeye başladı neyin var falan diye yemin et dedim ya tamam dışardayım ama 15 dk oldu çıkalı falan dedi bende iyi gorüşürüz dedim kapattım telefonu arkasındanda mesaj attım gelicekti buraya bu hafta gelme istemiyorum yazdım ama ne arayan var ne soran ne yapmaya çalışıyor bi akıl verin nolur

belki sürpriz yapıyodur. evlenme teklifi felan gelcek

Son düzenleyen: Moderatör:
Surpriz yapma gibi bir ihtimali var mi

Son düzenleme:

ilk başta aklıma sürpriz yapar diye geldi ama aramamış demişsin acaba ailesiyle yada iş yerinde bi sorun fln mı yaşadı da öyle davrandı.durup dururken böyle davranması benim akılma bunu getirdi.keşke neyin var ne oldu gibi şeyler söyleseydin hemen tlfu kapatmasaydın.

hayır yalan söylediği için güldü süpriz yapmaz çünkü gelceği gün belli güne kadar çalışmak zorunda ..

bence öyle olsa gülmezdi canım:26:

ortada kavga tarzı hiç bişi yok.
3 senedir çıkıyorlar
telefonu açtığında tartışma felan geçmemiş. gülmüş.

bence başka bişi olamaz.

sevgiliniz odun değilse altında bişi aramamak gerekir.

bişeyi olsa söyler zaten anlatır dışarıya çıkıp haber vermemezlik yapmaz öyle biri değil yani telefonu kapattım çünkü yalanı asla kaldıramam ve sabahtan beri doğru düzgün meaj atmıyordu

yalan söyleme gereği neden duydu ki?

Dışarı çıkmıcam demiş demek ki fikir değiştirmiş çıkmış.Ne olmuş?

Sen ,dışarı çıkmıcam deyip de çıkınca kızacakmıydın ki?

Dışarı niye çıktığını sormadan mı tersleyip gelme dediniz?

benim aklıma 2 olasılık geldi.

ya sürpriz yapacak

ya da arkadaşlarıyla çıkmış eğleniyor seninle uğraşmak istemedi.

anlarsın birkaç güne.

Son düzenleme:
bişeyi olsa söyler zaten anlatır dışarıya çıkıp haber vermemezlik yapmaz öyle biri değil yani telefonu kapattım çünkü yalanı asla kaldıramam ve sabahtan beri doğru düzgün meaj atmıyordu

Bence telini AC eğer aramamissa sen ara biraz skstr.. Çünkü yarin olunca bin tane yalan atacak

yalan söyleme gereği neden duydu ki?

Dışarı çıkmıcam demiş demek ki fikir değiştirmiş çıkmış.Ne olmuş?

Sen ,dışarı çıkmıcam deyip de çıkınca kızacakmıydın ki?

ya dışarı çıkmıcam falan demedi hiç bişey söylemedi dışarı çıktığını haber vermeyip bide üstüne evdeyim diye yalan söyledi

bence tlfunun aç canım eğer bi sürpriz fln yaparsa seni ararsa ulaşamazsa kötü bi durum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…