evet genç ama biz 3-4 sene sonrası için düşünüyorduk oda sürekli planlar yapardı ama ne oldu bilmiyorum.2 aydır uzağız birbirimize bende nasıl davranıcaımı bilmiyorum gerçekten
arıyorum........bence hayatimizdaki en buyuk kayıp olan iletişimi kullan ve direkt sor.cesaretin varsa neden boyle yaptigini.hayatinin geri kalanini belirleyebilirsin.güldüğüne gore bi haltlar cevirmiyodur buyuk ihtimal.zaten oncesinde laf sokmalarindan vs. den senden ayırlmak isteyebilecegini anlarsin.ama izin bile aliyorsa bence seviyor.senin isteklerin onemli.bence sadece iletisim kur.ara ve sor deki bana supriz yapacaksan bile boyle yapma istemiyorum.kucuk bir yalansada affet bazen yalanlar hayatimizi kurtarir.cirkinsen bile sevgiliinin sana dunyanin guzelisin demesi cok tatli bir yalandır bence
arıyorum........
ara ve ogren delirmekten daha iyidir kardeşim.isstemyiosada sana adammi yok demekki kaderinde yokmus.hayataki en guzel seyler dibe vurdugumuzda basimiza gelir unutma
biz de uzağız mesafe olarak senede ıkı kere ancak görüşüyoruz, çok göremediğin için üzerine çok gitmiş olabilir misin bir ara ben de öyleydim aramız bozulmuştu erkekler bunalıyor bu tarz şeylerden kafa dinlemek istedi belki ama yine de yalan söylemsi hoş değil
3 secenek var ya gercekten balkonda senin davranisindan oturu kizdi.ya alemlere akiyo baska biriyle birlikte.yada arkadaslarin dedigi gibi supriz yapacaktir.umarim sana guzel bir supriz hazirliyodur.sonucu bana bildir lutfen aklim sende kalir.seni cok iyi anliyorum.
aradım açmadı. aynen yapıcak birşey yok napalım
bguun dahada aramazsa hayatının gidişine bak arkadasim.ben 33 yasında evlenmiş biriyim. cok sey gordum gecirdim.acıdır huzundur herseyi yasadim ama en sonunda anladimki Rabim hayatinin yarim elmasini bir şekilde sana veriyor. oldugu kadar olmadıgı kader diceksin.biliyrum onun icin hayirlisi keske ben olsam diyorsun ama kendin icin hayirlisini dilemelisin. mutlu olmayi kaderinde olmasini dilemelisin. belki o degil. belkide o.bana hayat ummadigim bir anda ummadigim birisini en kotu mutsuzluklarimdan sonra hediye olarak verdi.ama hep hayirlisini istedim kendim icin. sende dile arkadasim.mutlu oldugunu dusundugun kişi icin degil kaderinde snein mutlu olacagin kişi icin dile dilegini.acı cekiceksin belki uzuleceksin belkide mutlu olacaksin bilinmez. ama hep kendin icin hayirliisini dile.birgun gerceklesiyor.
Sikma canini canim.belki cani sikkindir kafa dagatmak icin sokaga cikmistir.sikintin ne diye sor sinirlerine hakim olmaya calis neden disardasin ve neden gelmiyorsun.biz plan yapmistik neden?acik konus bittiyse bileyim de.kimse kimsenin onunu kapatmasin de.
çok haklısınız..bende hep hayırlı olanı istiyorum hep dua ediyorum..hayırlısı değilse şimdiden bitsin dahada uzamasın ..inşallah hepimiz üzülmeden bizi üzmeyecek hakkımzda hayırlısı olan insanlarla birlikte oluruz . bu ilk üzüntüm değil çünkü bidaha kaldıramam aynı şeyleri
inanki herseyi kaldiriyosun. belki senin icin hoslamicagin bir dua ama ALlahim hakkinda hayirlisini versin sni ck mutlu etsin. olmucaksa olmasin. iki alık mutsuzluk. egonu ise rahat tut.evet niye ben degilim diyebilrsin ama mutlulugunu dile.surda sanmiyorumki cogu insan neden ben degilim desin.sonrasinda mutlu olmamis olsun.sadce kendini oyalama oldumu?zaman cok cabuk geciyor.her dakikanın kıymetini bil
Ne kadar gıcık bir tavır sevgilinin yaptığıYalan söylemeler durduk yere sinir sinir gülmeler falan. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır
Ne kadar gıcık bir tavır sevgilinin yaptığıYalan söylemeler durduk yere sinir sinir gülmeler falan. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır
Bekle canim ve dua et hayirlisiysa arasin beni de.hayirlisi degilse inceldigi yerden kopsun diye dua et.ama yalani sineye cekme.kacan kovalanir daya abilirsen baya dayan.asla arama.msj cekme.sende arkadaslari la gez toz kafani dagat ke dini yeme arayacakmi diye.ben eeki sevgilimeski nisanlim simdiki kocam beni sinir ettiginde demet akalin sarkilarini dinlerdim.daha bugun nilin seviyorum sevmiyorum sarkisini dinledim icimdeki sinir biraz dAha azaldi.eger seni aldattiysa allah onu bildigi gibi yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?