kızlar çook moralim bozuk ne olur bişeyler söyleyin:(

bu işin içinde sürpriz filan yok bence başka bi durum var ama ne ?
sürpriz yapıcak adam karşısındaki insanı merakta bırakmaz arayıp sorma ihtimalini ortadan kaldırmak için mesaj filan atar ki rahat hareket etsin...

ama ben anlarım ne yapmaya çalıştığını bişey olmasa şimdi arar aşkım ya ne oldu niye kapattın şimdi falan derdi ama aramıyo.

aynen öyle.. sürpriz yaptığı zamnalarda oldu. nasıl davrandığını biliyorum yarına kadar aramazsa ayrılmayı düşünüyorum.. 3 yıllık ilişkide bi yalanla biter.

Tehlike çanları çalıyoooor.Uzun mesafe ilişkilerinden bu yüzden nefret ediyorum.

Tehlike çanları çalıyoooor.Uzun mesafe ilişkilerinden bu yüzden nefret ediyorum.

ılışkılerim hep uzun sürelı olmustur hepte saçma sapan şeylerden bitti .evlilik konuları açılmaya başlamıştı ben korktu diye düşünüyorum ben 20 yasındayım o 22 bu arada

Arayip sert bir tavirla ne çevirdiğini sorsana ben yerimde duramazdim vallahi..

Öyle aramasini mi bekliceksiniz ki derdi neyse söylesin sende kurtul o da kurtulsun

Arayip sert bir tavirla ne çevirdiğini sorsana ben yerimde duramazdim vallahi..

Öyle aramasini mi bekliceksiniz ki derdi neyse söylesin sende kurtul o da kurtulsun

ben aramam kendi arayıp yaptıklarını anlatıcak aramıycağımıda bilir. yalanı affetmiyceğimide

canım olayın aslını öğrenince beni de etiketler misin merakta kaldım ben de Allah Allah hayırdır inşallah..
inşallah kötü bişey değildir cnm:18:

ılışkılerim hep uzun sürelı olmustur hepte saçma sapan şeylerden bitti .evlilik konuları açılmaya başlamıştı ben korktu diye düşünüyorum ben 20 yasındayım o 22 bu arada

Yaşlarınız evlilik için çooook genç.Ben de olsam ben de korkar topuklarım yani.Ama ben bunu demiyorum.Uzun ilişki değil kast ettiğim.Arada mesafenin olduğu ilişkiler.Uzun mesafe ilişkilerinde sık görüşülmediği için taraflardan biri mutlaka rehavete kapılıyor ve ilişki kopuyor.Sizin ilişkide de muhtemelen bu oldu.Bence bu böyle de gider.

Son düzenleme:

evet genç ama biz 3-4 sene sonrası için düşünüyorduk oda sürekli planlar yapardı ama ne oldu bilmiyorum.2 aydır uzağız birbirimize bende nasıl davranıcaımı bilmiyorum gerçekten

onu yalana sevkedecek davranışların var mı? aradığında kızacağın ya da gitmesini istemediğin kısıtlar mısın yani?

yalan söylüyor gibi bişeyler saklıyor gibi geldi bakalım sen kapatınca aramasıda çok garip

onu yalana sevkedecek davranışların var mı? aradığında kızacağın ya da gitmesini istemediğin kısıtlar mısın yani?

hayıır. kesinlikle çok anlayışlıyımdır. arayıp dışarı çıkıcam dese tamam hayatım nereye gidiceksin derim söyler tamam derim hiç kısıtlamam .bişey yapıyo olsa bile bi haber verse dışarı cıkıyorum diye yine bişey anlamam. hepte çıkmadan yapmadan soran bi insan çıkabiliriyim askım gidebilirmiyim aşkım diye

telefonun yüzüne kapatılmasına çok sinir olur. o yüzden aramıyo olabilir tabi bunu bahanede edebilir hiç bilmiyorum aklım çok karısık

bence hayatimizdaki en buyuk kayıp olan iletişimi kullan ve direkt sor.cesaretin varsa neden boyle yaptigini.hayatinin geri kalanini belirleyebilirsin.güldüğüne gore bi haltlar cevirmiyodur buyuk ihtimal.zaten oncesinde laf sokmalarindan vs. den senden ayırlmak isteyebilecegini anlarsin.ama izin bile aliyorsa bence seviyor.senin isteklerin onemli.bence sadece iletisim kur.ara ve sor deki bana supriz yapacaksan bile boyle yapma istemiyorum.kucuk bir yalansada affet bazen yalanlar hayatimizi kurtarir.cirkinsen bile sevgiliinin sana dunyanin guzelisin demesi cok tatli bir yalandır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…