- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ama ben anlarım ne yapmaya çalıştığını bişey olmasa şimdi arar aşkım ya ne oldu niye kapattın şimdi falan derdi ama aramıyo.ortada kavga tarzı hiç bişi yok.
3 senedir çıkıyorlar
telefonu açtığında tartışma felan geçmemiş. gülmüş.
bence başka bişi olamaz.
sevgiliniz odun değilse altında bişi aramamak gerekir.
ama ben anlarım ne yapmaya çalıştığını bişey olmasa şimdi arar aşkım ya ne oldu niye kapattın şimdi falan derdi ama aramıyo.
bu işin içinde sürpriz filan yok bence başka bi durum var ama ne ?
sürpriz yapıcak adam karşısındaki insanı merakta bırakmaz arayıp sorma ihtimalini ortadan kaldırmak için mesaj filan atar ki rahat hareket etsin...
bi haber alırsan felan beni etiketle olur mu merak ettim:18:
Tehlike çanları çalıyoooor.Uzun mesafe ilişkilerinden bu yüzden nefret ediyorum.
bana da süpriz yapacak gibi geldi....
Arayip sert bir tavirla ne çevirdiğini sorsana ben yerimde duramazdim vallahi..
Öyle aramasini mi bekliceksiniz ki derdi neyse söylesin sende kurtul o da kurtulsun
canım olayın aslını öğrenince beni de etiketler misin merakta kaldım ben de Allah Allah hayırdır inşallah..
inşallah kötü bişey değildir cnm:18:
ılışkılerim hep uzun sürelı olmustur hepte saçma sapan şeylerden bitti .evlilik konuları açılmaya başlamıştı ben korktu diye düşünüyorum ben 20 yasındayım o 22 bu arada
Yaşlarınız evlilik için çooook genç.Ben de olsam bende korkar topuklarım yani.Ama ben bunu demiyorum.Uzun ilişki değil kast ettiğim.Arada mesafenin olduğu ilişkiler.Uzun mesafe ilişkilerinde sık görüşülmediği için taraflardan biri mutlaka rehavete kapılıyor ve ilişki kopuyor.Sizin ilişkide de muhtemelen bu oldu.Bence bu böyle de gider.
onu yalana sevkedecek davranışların var mı? aradığında kızacağın ya da gitmesini istemediğin kısıtlar mısın yani?
yalan söylüyor gibi bişeyler saklıyor gibi geldi bakalım sen kapatınca aramasıda çok garip
telefonun yüzüne kapatılmasına çok sinir olur. o yüzden aramıyo olabilir tabi bunu bahanede edebilir hiç bilmiyorum aklım çok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?