Kızlar dayanamıyorum yardım edin kızlık zarı

22 yaşında mısın

madem böyle şeyler var ilk sevgilinle aklına ilk gelen sürtünmek mi oldu . 3 aydır doktora gitmenin nesinden korktunuz ?

Yırtılma ihtimali yok. İnternette yazanlar doğru değil. İçine girmesi lazım, öyle bile anca bozuluyor. Ve kan miktarı fazla oluyor. O o kadar kolay bozulacak bir şey değil.

Sürtünmeyle baskıyı çok aşırı mı verdi çok mu zorladı sürtünmeyle kan gelmesi çok ender bir durum daha detaylı anlatır mısınız üstünüzde ne vardı o esnada belki bi video foto filan olsa daha kolay yorum yapabilirdik agsfshs

Üzerimizde hicbisey yoktu surterken bastırdı ben hafif bi sızı hissettim direk geri cekildim ama kan geldi asla girme gibi acı gibi bi hissiyst yoktu

Yırtılma ihtimali yok. İnternette yazanlar doğru değil. İçine girmesi lazım, öyle bile anca bozuluyor. Ve kan miktarı fazla oluyor. O o kadar kolay bozulacak bir şey değil.
Ama bastırmıştı sürtünme yoluyla ilişki yasarken yani kıyafetler yok sızı geldi kan geldi bütün ihtimaller bu yönde tam ilişkiye girmesemde çok korkuyorum ya nerden

22 yaşında mısın

madem böyle şeyler var ilk sevgilinle aklına ilk gelen sürtünmek mi oldu . 3 aydır doktora gitmenin nesinden korktunuz ?
Kabullenemedim çünkü yırtılma ihtimalide yüksek sürekli ilerde ne yaşıcam bu var beynimde ailem geliyor gözümün önüne gerçekten çok zor bi durum bu aptallıgımın sonucunu 3 aya yakındır çok kötü çekiyorum gelecek kaygılarım korkularım okadar fazla ki beynimden silmeye çalıştım o anı yokmuş gibi ama ben silmeye çalıştıkca o yasadıgım iyice büyüdü beynimde sevgilime bile caktırmamaya calısıyordum en sonunda gercekten bogazımda hissettiğim bi yumru ve hergün ağlama başladı uyumadığım her zaman buda kendimi duymadığım ve yaşanılan gerçeği yok saydığım için heralde bilemiyorum tabi böyle olunca herkes farketti cevremde sevgilimede dayanamadım konuştum sonuçta tek basıma yasamadım duyulur korkusundan bu şeyi daha fazla bastıramazdım sonra zaten daha 4 günfalan olmustur antıdepresana basladım direk cünkü sinir krizi de gecirdim 2 kez dediğim gibi derdinizi acınızı gizleyince böyle oluyor randevuda pazartesiye boşluk bulduk pazartesi gidicez kızlar siz nekadar önemsiz de bulsanız erkekler gercekten ciddi düşünmüyor bu durumlarda bunu bi kadın olsrak bi kız olarak söylemek cok utanc verici ama cok örnegini gördüm ben oyüzden üzülüyorum zaten ayrılırsak diktiririm diyorum hersey eskiye döner yeterki psikolojim düzelsin yeterki saglıgım bozulmasın ama dikimi de bilmiyorum ki adam akıllı yorumları çok az gizli kalır mı tek başıma altından kalkabilirmiyim dikim tutar mı anlaşılırmı ilk zamanlar zor ağrılı olurmu yani oda apayrı zor en kötüsüde dikim yaptırdım hadi diyelim bunca kafamdaki soruların hepsi iyi yönde ilerledi bide şu var vicdan yaparmıyım en cokta kendimden degil ailemin duymasından endise ediyorum onlarıda üzmeye hakkım yok yasadıgım yerde bu tarz seyler cok önemli

Kan ne kadar geldi?
Şimdi baskı oldugunda cok hafif bi sızı hissettim acı girme falan hissetmedim direk o an 5 6 damla falan sanırım belki bı tık fazla kırmızıydı rengi akşamındada tualetimi yaparken ıkınırken yani 1 2 damla pembe pembe geliyodu

Sanmıyorum bozulduğunu, Baskıyla nasıl bozulacak. Çok daha fazlası geliyor. Adetten kalan kan gelmiştir bence. Ayrıca bakire olmayan çoğu kadında evleniyor. Ama korkuyorsan artık uzak dur.

yani soyunup sevişirkene ne olabileceğini düsünmediniz mi?

soyunup sevişirken bakireydibiz de bir kan gelince mi gitti bekaretiniz.

3 yasında cocuk gibi yaptıklarınızın sonucunu düsünmeden hareket ederseniz ağlamanız normal.

ki yüzde bir milyon eminim doktor sorun yok derse siz sürtünmeye son hız devam edeceksiniz.

artı olarak adli bir soruşturma olmadığı sürece doktorların kızlık zarı muayenesi yapması yasak.

he bulursunuz belki size acıyıp bakacak olanı. Allah sonunuzu hayır etsin

Özel kliniklerde bakılıyor

e davul saglam ama tokmagin değmediği yer kalmamis, bu mu bekaret???
ayrica erkeklerin sadece uzak durulmasi gereken kismi kadinin gecmisini takar. ben de bakire degilim neredeyse tüm ciddi iliskilerim evlilige gidiyorken "bu adamla olmaz" diye ayrildim. hayatimda da hic karsima sorun olarak cikmadi bu durum. simdiyse dünyada evlenmek isteyecegim tek insani buldum onunla da evleniyorum yas 34:)
yani hayat uzun bir yolculuk. sacma sapan dusuncelerle kendini üzme. sonucta sen busun ve bunu yasadin, bir erkekle soyundun yataga girdin vs. bunu ters bulan adamla zaten sen beraber olma çünkü aradigi kisi sen degilsin. ayrica bekaret takintili erkekler genelde kendileri her b.ku yedigi icin esi de boyledir diye takiklar. daha gecen gun konusu acilmisti, adam sevgilisini "sen el degmemis gül goncasin" diye seviyormus. Kadın bakire olmadigini söyleyince delirmis , toksiklesmis. kadin da "bekarete takilan adam bal olsa yenmez" dememis gitmis evlenmis. evlenince görmüş ki kendisine el degmemis gonca arayan adam zamaninda eskortlara mi para vermemis, kiz arkadasini mi hamile birakmamis... ama kendine layik gördüğü kadin ; bakire
yani sen akilli ol boyle andavallara zaten bulasma, bir sey olmaz.
daha bile iyi olur elemis olursun mal erkekleri

Ailem duyarmı peki cok korkuyorum onların duymasından

Sürtünmeyle bozulmaz ki. Yani sadece sürtünme olmamış anlaşılan. Doktora gidin ama siz sevgilinize sürekli beni bırakınca ne yaparım ne ederim diye yaklaşırsaniz. Yarin bana muhtaç diye yapmadığını bırakmaz. Gerçekten cok önemliyse yapmayın, sevismeyin, sürtünmeyin antidepresan kullanacak duruma gelmişsnuz yazik

Ailem duyarmı peki cok korkuyorum onların duymasından
nereden duyacak sacmalama ya
bu sey bir surec degil ki ateslendin acile gittin şeyine baktilar idrar tahlili verdin orada cikti falan
ailen allah askina nasil ogrenebilir sence?
anca dangozun biriyle evlenirsin, o da serefsiz cikar ailene "sizin kızınız var ya geldiginde bakire degildi" der. sen de "madem oyleyim niye evlenmis? iftiraci serefsiz" dersin. kamera kaydi yok ya :) klasik iftiraci eski koca der gecersin ya da cirkinlesir "iktidarsizdi birlikte olamadik ki bilsin" dersin biraz da o rezil olur o sana iftiraci der sen ona iftiraci dersin sonuc olarak kimse gercek iftiraci kim bilemez.
zaten oyle biriyle evlenme bir zahmet. oyle biriyle evlilik yolunda yürümen ailenin ogrenmesinden coook cok daha kötü

Kontrole sevgilimle mi tek mi gidiyim sence sonradan duyulmasından korkuyorum dedigim gibi anlatırmı başkalarına

Kontrole sevgilimle mi tek mi gidiyim sence sonradan duyulmasından korkuyorum dedigim gibi anlatırmı başkalarına
ya ne gideceksin kontrole , ben ne diyorum sen ne diyorsun
yaptigindan utaniyorsan yapma yani. sevgilinle gidip neyi kanitlayacaksin adama? beni kanattin evlen mi diyeceksin?
anlatir anlatir o da senin hayatina aldigin adamin kalitesiyle ilgili. ama ne anlatırsa iftira der geçersin. bu konularla ilgilo mesajlasma - telefonla konusma ki kaniti olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…