Dünyanın sonu değil bence her türlü yol onunla devam etmekten iyidir tabikii hatanizdan ders aldıysanızAyrılsam ilerde ne yapıcam peki
Ayrılmayıp napcan adam sana bu durumdan sonra kötü davranmaya başlamış onunla evlenmeyeceksın herhalde dimi ?öyle bisey varsa ?Ayrılsam ilerde ne yapıcam peki
Bencede o anki stresle bide ilk olduğu için anlayamamış girmemiş olsa kan gelmezdi bu kadar bakireligi düşünen bi insanında ilk sevgilisiyle çırılçıplak olup o ise girilmesine düşündürücü sanki bi sevgilim olsada bu işleri yapsM diye beklemiş gibi burda böyle düşüneceğine başta düşünseydin küçük değilsin 23 yaşındasın sonucta ve ailenden gerçekten korkmuş olsaydın başta bu şekilde yapmazdın artik olanla ölene çare yok malesefEğer iç çamaşır olsaydı ihtimal vermezdim ama bence bakireliğiniz elden gitmiş çok üzgünüm ama regl değildim diyorsun çok kan geldi diyorsun üstümüzde bir şey yoktu diyorsun daha ne olacak kuvvetli bastırınca sen fark etmeden o baskıyla bozmuş işte
Zaten seni seviyorsa adamsa eğer onun yüzünden olduğunu bilip seni üzmez bırakmaz adam değilse zaten yapacak bisey yokGiderse peki ne yapacağım tek başıma erkekler ciddi düşünmüyor kızlarla böyle olunca bunu biliyorum. Bide kontrole tekmi gitsem onunda kafasında netleşmesin ben dün çok ağladım onun yanında beraber randevu aldık uyuyakaldım falan desem sonradan gidelim der ama
Ben bu saatten sonra napsrım bunu düşünüyorum çok haklısınSizin adınıza çok üzüldüm. Ben flep yöntemi vs bilmiyorum, o konuda size bir yardımım dokunmaz, ancak maalesef cok büyük anlamlar yüklemişsiniz kızlık zarına. Esasen kızlık zarı diye bir sey yoktur diyen doktorlar var. Maalesef bizim ülkemizde bir tabu ve aşırı önemli kabul ediliyor. Erkekler istediğini yaparken ve sırtı sıvazlanırken, hemcinsimin şu stresi yaşaması, depresyona girmesi inanın beni cok üzüyor.
Evet zedelenmiş olabilir, ki spor yaparken bile bu risk var. Bunun dışında kızlık zarı esnek olup cinsel birliktelik esnasında kan da gelmeyebilir, veya ilk sefer kanama olmayıp sonra da olabilir. Hatta ve hatta senelerce evli olursunuz eşinizle sert bir birliktelik yaşarsınız ve yine kanama olabilir. Yani kan geldi gelmedi cok da önemli bir sey degil. Maalesef esas zar beynimizde. Lütfen kendinizi kızlık zarı her şeydir algısı ile kısıtlamayın, sizi siz yapan bir sey asla değil. Kendinizi sizi zar ile özdeşleştirecek ve sizi ondan ibaret görecek insanlardan uzak tutun en önemlisi o bence.
Ben ona malesef mecbur gibi hissetmeye başladım dün sinir krizi geçirdim haklısın yazdığın herşeyde bukadar sakınmışım bunca zaman sevgilim dahi olmamış bişey olmaz dedi bende kolay bozulmicagını düşünerek umursamamıştım o anı defalarca yok saymaya çalıştım ama olmuyor bu benim gerçeğim ve belkide tamamiyle yırtıldı dar olması yırtılıp yırtılmadıgının belirtisi değilmiş ama sevgilim korktugumu düşüncelerimi biliyo dün hıçkıra hıçlıra ağladım yanımdayken aşırı merak ettiğimide biliyor onu bi şekilfe atlstıp tek başıma baktırıcam ama bundan sonrasını düşünemiyorum ne yapmalıyım önemli olan geri kalan hayatım sonuçtaZaten seni seviyorsa adamsa eğer onun yüzünden olduğunu bilip seni üzmez bırakmaz adam değilse zaten yapacak bisey yok
Erkekler bi hata yapmış diye olaya bakamıyor kim ne derse desin ben şimdi başka biriyle ciddi yola girsem söylesem ya beni bırakır yada bişeyler yaşamak ister ben hiçbişey yaşamak istemiyorum artık hayatıma temiz bi sayfa açmak istiyorum dikimide bundan soruyorumZaten seni seviyorsa adamsa eğer onun yüzünden olduğunu bilip seni üzmez bırakmaz adam değilse zaten yapacak bisey yok
Eğer nasıl olsa birlikte olduk istediğimi yaparım diye düşünen bir adamsa tek ya da birlikte gitmenin çokta önemi yokSence kontrole tek mi gideyim yoksa sevgilimlemi beraber randevu aldık ben ağlarken nekadar canımın sıkıldığını merak ettiğimi oda biliyor ama biri beni burdan uyardı tek git yırtılmışsa o duymasın bunu diye eğer ki yırtıldıysa ve bunu bilirse seni garanti görüp rahat davranır istediğini yapar dedi şimdi onunlada randevu almıştık şüphe edermi uyuyakalmışım falan desem ben zaten hep geç uyanıyorum tek gitmeyede psikolojim dayanmıyo içim sinmiyo offf kızlar lütfen yardım bende kendime kızgınım zaten
Benim pişmanlığım çok fazla ben zaten hiçbişey yapmadım suçsuz günahsızım demiyorum daha önce sevgilim dahi olmamıştı sadece diyorum suçluluk duygumda çok yoğun antidepresan kullanıyorum o raddeye geldim bu olayı yaşarken açıkcası bişey olmaz diye düşünüyordum kan gelince korktum ve 2 3 aydır toparlayamadım sebebi de ayrılırsak eğer ne yapacağımı gerçekten bilmediğimden dolayı çünkü bu olaydan dolayı insanlar gerçekten kötü şeyler yaşıyor ben bunu olmamış gibi sayamam evet tövbemi ettim ama sonuç olarak ortada böyle bi durum var ve ben dönüp dolaşıp bişey olmuşmudur çevrem duyarmı ilerde sıkıntı yaşarmıyım bunları düşünüyorum darlığını sürekli söyleme sebebim belki bişey olmamıştır diye evet bu arada ne yazık ki bakıyorum vajinama hemde sürekli bakıyorum lütfen kalp kırıcı seyler yazmayın kızlar4 sayfa vajinam dar, depresyona girdim, ayrılırsak ne yapacağım, hiç kimse bakire olmayan kızla evlenmez yazmışsınız istikrarlı bir şekilde.
Tamam en vajinası dar sizsiniz ikna olduk yeter, ayna karşısına falan geçip bakıyorsunuz kızlık zarınıza bakmaya çalışıyorsunuz galiba şaka gibi.
Soyunup sürtünürken ne umdunuz? İleri gitmeyeceğini mi? Asla inandırıcı değil.
Muhtemelen tavrı değişti diye 2 ay sonra bu kadar tutuştunuz, yazık.
Kan gelmeseydi güzel güzel sürtünmeye devam edip ayrılınca nasıl olsa bakireyim elime erkek eli değmedi hihiihih diyerek evlenecektiniz bin bir yalan dolanla yine çok yazık.
Bakire olmak bu kadar önemliyse senin için, soyunup girmeyeceksin kimseyle yatağa bir zahmet, çünkü tam anlamıyla sevişmekle sürtünmek arasında bir fark yok, anlatabiliyor muyum YOK.
Çok teşekkürler yazdıkların için beynimdeki sesler susmuyor malesef birazda yaşadığımız toplumdan kaynaklı bu sürekli kafamda anlaşılırmı ilerde kötü duruma düşermiyim ailem duyarmı insanlar duyarmı hep bunlar var ve bunlara asla çare bulamıyorum ve tabi kaybettiysem eğer zarımada..Öncelikle yaşadığınız bu deneyim için kendinizi bu kadar kötü hissetmenize bir kadın olarak çok üzüldüm. Maalesef içinde yaşadığımız toplumun bakış açısı ve değer yargılarımız bizleri hayatı baskı altında yaşamaya ve suçlu hissetmeye zorlayabiliyor kimi zaman.
Beden sizin bedeniniz ve bu konuda ailenize, erkek arkadaşınıza ya da gelecekte evleneceğiniz insana değil, sadece kendinize karşı sorumlusunuz. Her ne olmuş olursa olsun durumu değiştirme şansınız olmadığından bu durum psikolojik olarak size ağır geliyorsa başa çıkmak için bir uzmandan destek almanızı tavsiye ederim. Bu deneyimin sizi oldukça yıprattığı ve kendinize dersler çıkardığınız zaten belli. Kızlık zarına maddesel anlamda bu kadar önem veriyorsanız meseleyi kafanızda çevirmeye devam edip korku filmine çevirerek ileride vajinismus, tatminsizlik vs. gibi ciddi rahatsızlıklara çevrilmesine zemin hazırlamış oluyorsunuz. Lütfen forumdaki yapıcı yorumlara odaklanın. Kendinizi erkek arkadaşınıza mecbursunuz fikrinden de bir an önce kurtarmaya çalışın. Anlattıklarınıza bakılırsa erkek arkadaşınız zaten konuya ciddiyetsiz yaklaşmış ve "yarın ayrılırsak başkasına anlatırsa" korkunuz sebebiyle kendisine güvenmediğiniz anlaşılıyor. Doktor kontrolüne erkek arkadaşınız olmaksızın gitmenizin ve sonuç her ne olursa olsun kimseye yaslanmadan bununla tek başınıza başa çıkmanızın sizin için daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Umarım en kısa sürede psikolojik yansımalarını atlatırsınız.
Nasıl yani tek basımada gitmiyimmiEğer nasıl olsa birlikte olduk istediğimi yaparım diye düşünen bir adamsa tek ya da birlikte gitmenin çokta önemi yok
Dar olduğunu nasıl anlamış orayı anlamadımTamam en vajinası dar sizsiniz ikna olduk yeter, ayna karşısına falan geçip bakıyorsunuz kızlık zarınıza bakmaya çalışıyorsunuz galiba şaka gibi.
Soyunup sürtünürken ne umdunuz? İleri gitmeyeceğini mi? Asla inandırıcı değil.
Muhtemelen tavrı değişti diye 2 ay sonra bu kadar tutuştunuz, yazık.
Kan gelmeseydi güzel güzel sürtünmeye devam edip ayrılınca nasıl olsa bakireyim elime erkek eli değmedi hihiihih diyerek evlenecektiniz bin bir yalan dolanla yine çok yazık.
Bakire olmak bu kadar önemliyse senin için, soyunup girmeyeceksin kimseyle yatağa bir zahmet, çünkü tam anlamıyla sevişmekle sürtünmek arasında bir fark yok, anlatabiliyor muyum YOK.
Dokunuyorum yada flaşla bakıyorum dar gibi duruyor nerden bileyim arkadasımda oyle söyledi4 sayfa vajinam dar, depresyona girdim, ayrılırsak ne yapacağım, hiç kimse bakire olmayan kızla evlenmez yazmışsınız istikrarlı bir şekilde.
Dar olduğunu nasıl anlamış orayı anlamadım
oğlan sürtünürken anladı heralde4 sayfa vajinam dar, depresyona girdim, ayrılırsak ne yapacağım, hiç kimse bakire olmayan kızla evlenmez yazmışsınız istikrarlı bir şekilde.
Dar olduğunu nasıl anlamış orayı anlamadım
Korktuğum için bütün bunları yazıyorum benYa sizi hiç kırmak istemem ama siz ne yazılırsa olumsuz bence hak ediyorsunuz. Bu nasıl bir kafa yapısı bu nasıl bir varolamayış bu nasıl bir mantıksızlık. Utanıyorum bazılarınızla hemcins olmaktan hakikaten..
Dış görüntüsü ve dokunmayla anlamaya calısıyoruzoğlan sürtünürken anladı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?