Kızlar dayanamıyorum yardım edin kızlık zarı

Ben 23 yasındayım daha once boyle bşsey yasamadım ama insan korkuyo burdan biri bana sevgilinle kesinlikle gitme yırtıldıysa o seni garanti görüp rahat davranıcak falan dedi benim de içim rahat etmiyo tek gitmeye bi destekcim yok psikolojim bozuldu bu konuda o dedi banada yarın bigün ayrılırsanız anlatabilir diye oyüzden soruyorum ne yapıcagımı şaşırdım belkide netleşmediği için kafamda bukadar kötü oldum

O kanın gelmesi o kadar önemli mi gerçekten anlayamıyorum. Evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamamıştım ama evlendiğim ilk gece de kan gelmemişti. Bunu sorgulamak aklımızın ucuna da gelmemişti. Çünkü aklı başında insanlar o kanın gelmemesinin de ne kadar normal bir şey olduğunu biliyor.
Eğer bu kadar hayati bir meseleyse de yapmayacaksın, bu kadar.

Sence kontrole tek mi gideyim yoksa sevgilimlemi beraber randevu aldık ben ağlarken nekadar canımın sıkıldığını merak ettiğimi oda biliyor ama biri beni burdan uyardı tek git yırtılmışsa o duymasın bunu diye eğer ki yırtıldıysa ve bunu bilirse seni garanti görüp rahat davranır istediğini yapar dedi şimdi onunlada randevu almıştık şüphe edermi uyuyakalmışım falan desem ben zaten hep geç uyanıyorum tek gitmeyede psikolojim dayanmıyo içim sinmiyo offf kızlar lütfen yardım bende kendime kızgınım zaten

ya bu kizlar ne sacma sapan yetiştiriyor kendini
keske arkadasin "yirtildigini öğrenirse seni garanti görür rahat davranir istedigini yapar" diyene kadar "zor durumundan faydalanip senin istemeidgin seyleri sana yapacak adamsa zaten ondan bir b.k olmaz, yolun basinda ayril daha iyi" demiyorlar

İkiside aynı kapıya cıkıyor neticede ve onu sevip guvensemde bilemiyorum yarın bigün nolur tekmi gitmeyeliyim onunlamı

Ama bastırmıştı sürtünme yoluyla ilişki yasarken yani kıyafetler yok sızı geldi kan geldi bütün ihtimaller bu yönde tam ilişkiye girmesemde çok korkuyorum ya nerden
Eğer iç çamaşır olsaydı ihtimal vermezdim ama bence bakireliğiniz elden gitmiş çok üzgünüm ama regl değildim diyorsun çok kan geldi diyorsun üstümüzde bir şey yoktu diyorsun daha ne olacak kuvvetli bastırınca sen fark etmeden o baskıyla bozmuş işte

Büyük bir yanlışlık yapılmıs sizi yargılamak asla hadim değil size tek birşey söyleyeceğim sakın o adama mecburmusun gibi davranma iş dahada kötü yerlere gider size kiyipta bunu yapan birini bence siz hayatınizdan çıkarın insan sevdiğini bu duruma koymaz bu şekilde dokunmaz yanii

kızım bir erkeğin karşısında çırılçıplak durulur mu eğer bakireliğinden çekiniyorsan kusura bakma bir erkeğin yanında çırılçıplak kalmazdın bak gördün mü o şevk ile dayanamayıp bastırmış ne bekliyorsun istediğin kadar güven isterse dünyanın en iyi insanı olsun erkeklerin nefsi denen bir gerçek var

Ayrılsam ilerde ne yapıcam peki

Bu kadar korkuyorsan neden yanında soyundun bari iç çamaşır kalsaydı haksız mıyım erkeklerin her dediğine evet demeyin ya şımartmayın şunları evlen kocan olsun pervane ol eyvallah
Olan oldu malesef benim pişmanlıgım bana yetiyor bende kendime çok kızgınım ama o anı geri getiremiyorum getiremem de bundan sonrasını düşünmem gerek ne yapıcam?

şu saatten sonra sana verebileceğim en iyi abla tavsiyesi: korktuğunu belli etme, onun kuklan olma, giderse gitsin bundan korkma, zaaflarını belli edersen en çok ordan darbeyi yersin. Kimseye de güvenme.
Giderse peki ne yapacağım tek başıma erkekler ciddi düşünmüyor kızlarla böyle olunca bunu biliyorum. Bide kontrole tekmi gitsem onunda kafasında netleşmesin ben dün çok ağladım onun yanında beraber randevu aldık uyuyakaldım falan desem sonradan gidelim der ama

Karşındaki kişiyi tanımadığım için yorum yapamıyorum. Cidden iyi biriyse ciddi düşünüyorsan yakında evlilik düşünüyorsanız birlikte gidin ama tam bir muallak ilişkisiyse her şey belirsiz ise tek başına git ve ona gittiğini söyleme.

Ben 23 o 20 yaşında yaşıda küçük zaten söz nişan durumumuz şuanlık yok ama ogün gitmessek kesin şüphe eder çünkü benim psikolojimin baya bozuldugunu merak ettiğimi biliyor diretir banada

Ben 23 o 20 yaşında yaşıda küçük zaten söz nişan durumumuz şuanlık yok ama ogün gitmessek kesin şüphe eder çünkü benim psikolojimin baya bozuldugunu merak ettiğimi biliyor diretir banada
20 yaşındaki bir erkeğe mecbur hissetme kendini ayrıca söylemek istemeyen elbet bir bahane bulur yeterki söylemek isteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…