Ben 23 yasındayım daha once boyle bşsey yasamadım ama insan korkuyo burdan biri bana sevgilinle kesinlikle gitme yırtıldıysa o seni garanti görüp rahat davranıcak falan dedi benim de içim rahat etmiyo tek gitmeye bi destekcim yok psikolojim bozuldu bu konuda o dedi banada yarın bigün ayrılırsanız anlatabilir diye oyüzden soruyorum ne yapıcagımı şaşırdım belkide netleşmediği için kafamda bukadar kötü oldumya ne gideceksin kontrole , ben ne diyorum sen ne diyorsun
yaptigindan utaniyorsan yapma yani. sevgilinle gidip neyi kanitlayacaksin adama? beni kanattin evlen mi diyeceksin?
anlatir anlatir o da senin hayatina aldigin adamin kalitesiyle ilgili. ama ne anlatırsa iftira der geçersin. bu konularla ilgilo mesajlasma - telefonla konusma ki kaniti olmasan
O kanın gelmesi o kadar önemli mi gerçekten anlayamıyorum. Evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamamıştım ama evlendiğim ilk gece de kan gelmemişti. Bunu sorgulamak aklımızın ucuna da gelmemişti. Çünkü aklı başında insanlar o kanın gelmemesinin de ne kadar normal bir şey olduğunu biliyor.Kızlar sevgilimle 2 ay önce sürtünme yaşarken hafif bi sızı hissettim ve kanamam oldu bozulmuş olma ihtimaline ben kendimi alıştıramıyorum beynimde hep bu var 2 aydır ağlamaktan helak oldum doktora gidicez sevgilimle 2 gün sonra ama psikolojim bozuldu ya ayrılsak ben ne yaparım kimse bakire olmayan biriyle ciddi düşünmüyor lütfen bana önemli değil falan demeyin cevremde arkadaslarımdan görüyorum 23 yaşındayım hiç sevgilim bile olmamıştı bununla böyle şeyler yaşadık beni bırakırsa diye korkularım okadar çok ki ne yapıcam ben dikim nasıl oluyor kalıcı flep yöntemi ömür boyu kalıyomuş mantıklımı sizce aileme hiçkimseye söylemeden yaptırsam bu dert beni mahfetti antidepresana basladım gecen hafta sevgilim bukadar önemseme zaten evlenicez kimse bakire değil falan diyor ama hiç bişey beni tatmin etmiyo nasılsa şuan nişanlı bile değiliz günlük hayata adapte bile olamıyorum onuda sinirlendiriyorum hep bu konuyu açtığım için yardım edin allah rızası için bilgilerinizi düşüncelerinizi paylaşın ben bu tarz şeyler araştırmaktan artık çok sıkıldım
ne mutlu size gözünüz aydınÖzel kliniklerde bakılıyor
Sence kontrole tek mi gideyim yoksa sevgilimlemi beraber randevu aldık ben ağlarken nekadar canımın sıkıldığını merak ettiğimi oda biliyor ama biri beni burdan uyardı tek git yırtılmışsa o duymasın bunu diye eğer ki yırtıldıysa ve bunu bilirse seni garanti görüp rahat davranır istediğini yapar dedi şimdi onunlada randevu almıştık şüphe edermi uyuyakalmışım falan desem ben zaten hep geç uyanıyorum tek gitmeyede psikolojim dayanmıyo içim sinmiyo offf kızlar lütfen yardım bende kendime kızgınım zatenO kanın gelmesi o kadar önemli mi gerçekten anlayamıyorum. Evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamamıştım ama evlendiğim ilk gece de kan gelmemişti. Bunu sorgulamak aklımızın ucuna da gelmemişti. Çünkü aklı başında insanlar o kanın gelmemesinin de ne kadar normal bir şey olduğunu biliyor.
Eğer bu kadar hayati bir meseleyse de yapmayacaksın, bu kadar.
ya bu kizlar ne sacma sapan yetiştiriyor kendiniSence kontrole tek mi gideyim yoksa sevgilimlemi beraber randevu aldık ben ağlarken nekadar canımın sıkıldığını merak ettiğimi oda biliyor ama biri beni burdan uyardı tek git yırtılmışsa o duymasın bunu diye eğer ki yırtıldıysa ve bunu bilirse seni garanti görüp rahat davranır istediğini yapar dedi şimdi onunlada randevu almıştık şüphe edermi uyuyakalmışım falan desem ben zaten hep geç uyanıyorum tek gitmeyede psikolojim dayanmıyo içim sinmiyo offf kızlar lütfen yardım bende kendime kızgınım zaten
İkiside aynı kapıya cıkıyor neticede ve onu sevip guvensemde bilemiyorum yarın bigün nolur tekmi gitmeyeliyim onunlamıya bu kizlar ne sacma sapan yetiştiriyor kendini
keske arkadasin "yirtildigini öğrenirse seni garanti görür rahat davranir istedigini yapar" diyene kadar "zor durumundan faydalanip senin istemeidgin seyleri sana yapacak adamsa zaten ondan bir b.k olmaz, yolun basinda ayril daha iyi" demiyorlar
Eğer iç çamaşır olsaydı ihtimal vermezdim ama bence bakireliğiniz elden gitmiş çok üzgünüm ama regl değildim diyorsun çok kan geldi diyorsun üstümüzde bir şey yoktu diyorsun daha ne olacak kuvvetli bastırınca sen fark etmeden o baskıyla bozmuş işteAma bastırmıştı sürtünme yoluyla ilişki yasarken yani kıyafetler yok sızı geldi kan geldi bütün ihtimaller bu yönde tam ilişkiye girmesemde çok korkuyorum ya nerden
İster onla git ister onsuz git ne fark eder olan sana oldu ona olan bir şey yokİkiside aynı kapıya cıkıyor neticede ve onu sevip guvensemde bilemiyorum yarın bigün nolur tekmi gitmeyeliyim onunlamı
Ayrılsam ilerde ne yapıcam pekiBüyük bir yanlışlık yapılmıs sizi yargılamak asla hadim değil size tek birşey söyleyeceğim sakın o adama mecburmusun gibi davranma iş dahada kötü yerlere gider size kiyipta bunu yapan birini bence siz hayatınizdan çıkarın insan sevdiğini bu duruma koymaz bu şekilde dokunmaz yanii
Onunla gitme dedilerde garanti gormesin diyeİster onla git ister onsuz git ne fark eder olan sana oldu ona olan bir şey yok
Bu kadar korkuyorsan neden yanında soyundun bari iç çamaşır kalsaydı haksız mıyım erkeklerin her dediğine evet demeyin ya şımartmayın şunları evlen kocan olsun pervane ol eyvallahAyrılsam ilerde ne yapıcam peki
Olan oldu malesef benim pişmanlıgım bana yetiyor bende kendime çok kızgınım ama o anı geri getiremiyorum getiremem de bundan sonrasını düşünmem gerek ne yapıcam?Bu kadar korkuyorsan neden yanında soyundun bari iç çamaşır kalsaydı haksız mıyım erkeklerin her dediğine evet demeyin ya şımartmayın şunları evlen kocan olsun pervane ol eyvallah
şu saatten sonra sana verebileceğim en iyi abla tavsiyesi: korktuğunu belli etme, onun kuklan olma, giderse gitsin bundan korkma, zaaflarını belli edersen en çok ordan darbeyi yersin. Kimseye de güvenme.Onunla gitme dedilerde garanti gormesin diye
Giderse peki ne yapacağım tek başıma erkekler ciddi düşünmüyor kızlarla böyle olunca bunu biliyorum. Bide kontrole tekmi gitsem onunda kafasında netleşmesin ben dün çok ağladım onun yanında beraber randevu aldık uyuyakaldım falan desem sonradan gidelim der amaşu saatten sonra sana verebileceğim en iyi abla tavsiyesi: korktuğunu belli etme, onun kuklan olma, giderse gitsin bundan korkma, zaaflarını belli edersen en çok ordan darbeyi yersin. Kimseye de güvenme.
Karşındaki kişiyi tanımadığım için yorum yapamıyorum. Cidden iyi biriyse ciddi düşünüyorsan yakında evlilik düşünüyorsanız birlikte gidin ama tam bir muallak ilişkisiyse her şey belirsiz ise tek başına git ve ona gittiğini söyleme.Giderse peki ne yapacağım tek başıma erkekler ciddi düşünmüyor kızlarla böyle olunca bunu biliyorum. Bide kontrole tekmi gitsem onunda kafasında netleşmesin ben dün çok ağladım onun yanında beraber randevu aldık uyuyakaldım falan desem sonradan gidelim der ama
Ben 23 o 20 yaşında yaşıda küçük zaten söz nişan durumumuz şuanlık yok ama ogün gitmessek kesin şüphe eder çünkü benim psikolojimin baya bozuldugunu merak ettiğimi biliyor diretir banadaKarşındaki kişiyi tanımadığım için yorum yapamıyorum. Cidden iyi biriyse ciddi düşünüyorsan yakında evlilik düşünüyorsanız birlikte gidin ama tam bir muallak ilişkisiyse her şey belirsiz ise tek başına git ve ona gittiğini söyleme.
20 yaşındaki bir erkeğe mecbur hissetme kendini ayrıca söylemek istemeyen elbet bir bahane bulur yeterki söylemek istemeBen 23 o 20 yaşında yaşıda küçük zaten söz nişan durumumuz şuanlık yok ama ogün gitmessek kesin şüphe eder çünkü benim psikolojimin baya bozuldugunu merak ettiğimi biliyor diretir banada
Zar dikimi nasıl oluyor biliyormusun20 yaşındaki bir erkeğe mecbur hissetme kendini ayrıca söylemek istemeyen elbet bir bahane bulur yeterki söylemek isteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?