• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dayım kayıp istanbuldakiler bi bakabilir mi?

kızlar bugun teyzemler cıktı muge anlıya dun biri görmüş otogarda param yok cay verirmsnz demiş otogardaki caycıya :( kesinlikle oydu diyor.ama hala yok yok yok..emniyet desen işini yapmıyor biz mugeye cıkınca ancak teşrif edip aradılar bulamadık diye o da . teyzemde aradıınızda mı bulamadnz demiş :( ne istiyorsunuz bizden diyede bir soru sormuslar sayın eminyt yetkilileri .soruya bakarmısınız ya :( o kadar uzgunumki dayımı bu halde dusenemiyorum bile dev gibi bir adamdı o ya 10 adamı birden devrrdi şimdi hastalığı yuzunden çaresiz ve sokaklarda ondan bundan cay istiyor :( Allahım tez zamanda bulmamıza yardım eder inş. Muge hanımdan da Allah razı olsun hemen aldı yayına yaparsa o kadın yapar cunku gezmediğimiz yer kalmadı kendi cabalarmız hala aramyı surduruyoruz
Çok üzücü.. inşallah en kısa zamanda bulunur dayınız sağlıklı bir şekilde.
Allah yardımcınız olsun.

Dilerim tez zamanda bulursunuz. Bulunca lütfen bizimle paylaşın olur mu? :26:

Esenlerde kayboldu,otogar civarında görüldü ,demek çok uzaklaşmamış o civardan ,aramalarınızı o yönlerde yapıp poliside o civara yönlendirebilirsiniz,inşallah bulunur çabucak .

Kılzar dayım bulunmuştur merak eden arkadaslar vardı 6 günün sonunda sağsalim bulduk onu allah muge anlıdan razı olsun teyzemin muge anlıda emniyete laf sokmalarının sonucunda onlarda popolarını kaldırmışlar demek ki tvye cıkıp birşeyler soylemek lazımmış :) su an benden mutlusu yok destek veren arkadaslarada tesekkur ederim

gözünüz aydın canım.dün konunu gördüm,bugün de müge de izledim.müge sayesinde bulunacağını tahmin etmiştim:34:

Kılzar dayım bulunmuştur merak eden arkadaslar vardı 6 günün sonunda sağsalim bulduk onu allah muge anlıdan razı olsun teyzemin muge anlıda emniyete laf sokmalarının sonucunda onlarda popolarını kaldırmışlar demek ki tvye cıkıp birşeyler soylemek lazımmış :) su an benden mutlusu yok destek veren arkadaslarada tesekkur ederim
gözünüz aydın canım nerde buldunuz durumu nasıl. emniyeti biliyorum canım aramıyorlar aralık ayındada kardeşimin eşi kaybolmuştu hiç ilgilenmediler koca adam kendi gitmiştir dediler kayıp çok zor:50::50:

O programi fazla izlemedim ama Muge Anli bildiginiz teskilatmis yahu. Hayir emniyet kendi yapamadiklarini bu kadin yapinca ne dusunuyor acaba bizim beceremedigimizi bu kadin beceriyor diye. Ben polis olsam utanirim isimi benden iyi yapanlar var diye. Cok ilginc hakikaten. Gozunuz aydin.

gözünüz aydın canım nerde buldunuz durumu nasıl. emniyeti biliyorum canım aramıyorlar aralık ayındada kardeşimin eşi kaybolmuştu hiç ilgilenmediler koca adam kendi gitmiştir dediler kayıp çok zor:50::50:

bizede öyle... ne yapalım diye soruyorlar böyle birşey var mı? Mügeye cıkınca ancak kıllarını kıpırdattılar bir de telefon ediyorlar neden boyle konustunuz tv de diye ....Sonra alarma gectilerde buldular dayıcıgımı yeşilköyde bulundu

Müge anlida cikmisti bugun degilmi INSALLAH bulunur ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN :31:

ay bulunmus sag salim cok sevindim gozunuz aydin ALLAH tekrarini yasatmasin INSALLAH :16:

gözünüz aydın çok sevindim.
Rabbim diğer kayıplarıda buldursun inş. Çok zor bir durumdur.

Canım gözünüz aydın. 6 gün ne yapmış hatırlıyor mu kendisi şimdi bilinci yerinde mi? Bu soğukta üşümüştür adamcağız ya..

Kıyafetlerinin iç ceplerine adres, telefon ve kimlik bilgilerini yerleştirmenizi tavsiye ederim. Özellikle kabanına koysanız yeterli. Benim dedemin hiçbir sağlık problemi yok ama yaşlılık hali sokakta ne olacağı belli olmaz. O yüzden her cebınde bizim adresimiz ve telefon numaramız var.

Son düzenleme:

Çok sevindim gözünüz aydın.

Bayılıyorum o kadına. Müge Anlı candır. :16:

Canım sizlerin de gözüaydın.
İnan canı yürekten sevindim bende.

Back
X