- 16 Eylül 2015
- 89
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mercan Cenneti
-
Doğrusu bozulmadim, içimde hiç gurur da yok, ben sadece hala sevdiğim için böyle Üzgünüm..Ben de aynısını dusunuyordum ama bir türlü firsat bulamiyordum, senin de dusunmen iyi olmus, bu yük ustumden kalkti teşekkür ederim derdim ben olsam. Bence daha önce karşı tarafın böyle dusunmesine bozulur. Vazgecilen kişi olmayı kendine yediremez, kararini sorgular ve hatta pişman olabilir. Kaçan kovalanir mantığı.
Pardon ya yanlış okumuşum, aklım tutuldu sankiBen de aynısını dusunuyordum ama bir türlü firsat bulamiyordum, senin de dusunmen iyi olmus, bu yük ustumden kalkti teşekkür ederim derdim ben olsam. Bence daha önce karşı tarafın böyle dusunmesine bozulur. Vazgecilen kişi olmayı kendine yediremez, kararini sorgular ve hatta pişman olabilir. Kaçan kovalanir mantığı.
Olabilir, ben cümle cümle toplayıp yapistiriyim :)Farkındaydık her şeyin ama öyle dümdüz gidiyordu zaten, zorlamayla olmuyor bu işler falan diyebilirsin.
Iyi geceler, ben daha önce bir buçuk yıllık ilişkimden, yaşadıklarımizdan ve neden hala bunca şeye rağmen evlenmek istemediğinden bahsedip akıl almıştım sizden. Genel yorumlar ayrılmam gerektiği, ve ben onu bırakmazsam bi gün onun beni bırakacağı yönündeydi. Ben de yılbaşına kadar bekleme kararı almıştım. Ama adam bu gece bi sorun sıkıntı yokken ben artık eskisi gibi hissetmiyorum, sen de hissetmiyorsun dedi ( beni de karıştırıp içini rahatlatacak ya ). Yani ben bu işin olmayacağına inandım. Gönlüm kabul etmese de gerçek buymus. Birazdan arayacak konuşacağız. Bana son sözlerimde de yardımcı olur musunuz, güçlü ve Pervasiz görünmek istiyorum, biri destek olmazsa yapamayacak gibi tükenmiş hissediyorum..
Önemli değil, kendinizi üzmeyin, her şeyde bir hayır vardır. Siz iyi biri diye bahsetmişsiniz ama resmen döneklik yapmış, hiç iyi birine benzemiyor. Şu an sevdiğiniz için öyle gelir fakat sevgi bitince gerçekleri daha net göreceğinize eminim.Pardon ya yanlış okumuşum, aklım tutuldu sanki
Elbette içimden geleni de söyleyeceğim ama onun içine oturacaklari da söylemek istiyorumLütfen mış gıbı gorunmeyın .. Şimd herseyı soylemezsenız yanı gerceklerı ilerde aklınızda kalack en ıyısı durust olmak
Elbette içimden geleni de söyleyeceğim ama onun içine oturacaklari da söylemek istiyorum
Neden öyle düşündünuz, konuşmamali miyim, o topu ortaya atıyor, benim bi şekilde artık yeter diyebilmem lazımEski konunu okudum.Belliymiş böyle olacağı keşke onceden vazgeçseydin muddet vermistim demissin ama o cocuk seni birakmasa sen onu birakamayacaktin diye dusunuyorum ben.
Suan son konuşmayı yapman dahi yersiz ama YINE sen bilirsin.
Seven biri gerçekten bitsin diyebilir mi, diyemiyorum ben de işte. Onunla bi ömür yaşayacak gücü bile buluyorum kendimde, ama durum böyle işte..Gercekten bıtsın mı szcede?
O zaman elinizden geldıgı kadar bu bırlıktelik adına bu kararı almadıgınızı ilişkiniz için bır mucadele ıcınde oldugunuzu belirtın.Seven biri gerçekten bitsin diyebilir mi, diyemiyorum ben de işte. Onunla bi ömür yaşayacak gücü bile buluyorum kendimde, ama durum böyle işte..
Neden öyle düşündünuz, konuşmamali miyim, o topu ortaya atıyor, benim bi şekilde artık yeter diyebilmem lazım
Kötü bişey söyleyecek karakterim pek yok zaten, yapamam öyle de, bu yüzden aslında biraz da akıl istedim, ona düzgünce söyleyebilecegim ama kendine getirtecek onu bi kendi içinde silkecek cümleler kurmak istiyorumO zaman elinizden geldıgı kadar bu bırlıktelik adına bu kararı almadıgınızı ilişkiniz için bır mucadele ıcınde oldugunuzu belirtın.
Boşverın iyiki gıden o.. Cunku sımdı tam aksını dusunsenızde kalmaktan gıtmek daha zor. Aklında acabalar yenı gelende eskıyı aramalar vs vs..
Teli asla kötu kapatmayın derım sevıyeyı ses tonunuzu olgunluğunuzu konuşturun. İçinde ancak ıyı seyler soylersenız kalırsınız aksı halde sız laf carparsanız o ıste bu yuzdendı dıye hklı bulck kndını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?