Kızlar dediğiniz çıktı

Mercan Cenneti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
89
26
3
33
Iyi geceler, ben daha önce bir buçuk yıllık ilişkimden, yaşadıklarımizdan ve neden hala bunca şeye rağmen evlenmek istemediğinden bahsedip akıl almıştım sizden. Genel yorumlar ayrılmam gerektiği, ve ben onu bırakmazsam bi gün onun beni bırakacağı yönündeydi. Ben de yılbaşına kadar bekleme kararı almıştım. Ama adam bu gece bi sorun sıkıntı yokken ben artık eskisi gibi hissetmiyorum, sen de hissetmiyorsun dedi ( beni de karıştırıp içini rahatlatacak ya ). Yani ben bu işin olmayacağına inandım. Gönlüm kabul etmese de gerçek buymus. Birazdan arayacak konuşacağız. Bana son sözlerimde de yardımcı olur musunuz, güçlü ve Pervasiz görünmek istiyorum, biri destek olmazsa yapamayacak gibi tükenmiş hissediyorum..

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor. Üstelik çok görüştüğümüz de yok gönül eğlendiriyor diyeyim.

Ben de aynısını dusunuyordum ama bir türlü firsat bulamiyordum, senin de dusunmen iyi olmus, bu yük ustumden kalkti teşekkür ederim derdim ben olsam. Bence daha önce karşı tarafın böyle dusunmesine bozulur. Vazgecilen kişi olmayı kendine yediremez, kararini sorgular ve hatta pişman olabilir. Kaçan kovalanir mantığı.

Doğrusu bozulmadim, içimde hiç gurur da yok, ben sadece hala sevdiğim için böyle Üzgünüm..

Evet dogru dusunmussun hayatinda basarilar deyin ve kapayin. Sonra da butun iletisim kaynaklarindan engelleyin. Hayatin tadini cikartin. Zaman herseyin ilacidir. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Pardon ya yanlış okumuşum, aklım tutuldu sanki

Lütfen mış gıbı gorunmeyın .. Şimd herseyı soylemezsenız yanı gerceklerı ilerde aklınızda kalack en ıyısı durust olmak

Eski konunu okudum.Belliymiş böyle olacağı keşke onceden vazgeçseydin muddet vermistim demissin ama o cocuk seni birakmasa sen onu birakamayacaktin diye dusunuyorum ben.
Suan son konuşmayı yapman dahi yersiz ama YINE sen bilirsin.

Pardon ya yanlış okumuşum, aklım tutuldu sanki
Önemli değil, kendinizi üzmeyin, her şeyde bir hayır vardır. Siz iyi biri diye bahsetmişsiniz ama resmen döneklik yapmış, hiç iyi birine benzemiyor. Şu an sevdiğiniz için öyle gelir fakat sevgi bitince gerçekleri daha net göreceğinize eminim.

Neden öyle düşündünuz, konuşmamali miyim, o topu ortaya atıyor, benim bi şekilde artık yeter diyebilmem lazım

İki kez gebe kaldiğiniz bir insana Söyleyecekleriniz bu kadar mi? Olmadı güle güle falan...vicdanına dokunun yazık yaa...

Seven biri gerçekten bitsin diyebilir mi, diyemiyorum ben de işte. Onunla bi ömür yaşayacak gücü bile buluyorum kendimde, ama durum böyle işte..
O zaman elinizden geldıgı kadar bu bırlıktelik adına bu kararı almadıgınızı ilişkiniz için bır mucadele ıcınde oldugunuzu belirtın.
Boşverın iyiki gıden o.. Cunku sımdı tam aksını dusunsenızde kalmaktan gıtmek daha zor. Aklında acabalar yenı gelende eskıyı aramalar vs vs..
Teli asla kötu kapatmayın derım sevıyeyı ses tonunuzu olgunluğunuzu konuşturun. İçinde ancak ıyı seyler soylersenız kalırsınız aksı halde sız laf carparsanız o ıste bu yuzdendı dıye hklı bulck kndını

Neden öyle düşündünuz, konuşmamali miyim, o topu ortaya atıyor, benim bi şekilde artık yeter diyebilmem lazım

Gecen nasil evlendiniz adli konunada yazmistim sen evlenmek bu kadar kolay mi diyince :) 3 senelik flortumu anlattim bende..
Evlenmeden once 3 sene flortum oldu ama bizim daha yaşlarimiz ufakti okul vardi,aile problemi filan oldu zaten ama bambaska bir sebepten bitti.
Ayrilmayi o istedi ilk kez aramizda ayrilik muhabbeti olmuştu.
Ve ben 3 seneyi sildim.
Cok degil 1 ay sonra dondu kuyrugu sıkıştırıp gerek telefon gerek arkadaslarimla bana ulasmak icin kendini paraladi ama BITTI.
Ve inan hiç pişman degilim boyle karmasik icine ayrilik bilmem ne bulasmis iliskileri zorlayarak ele gecen tek şey "zaman kaybıdır"
Buyuzden son konusmaymis ,son gorusmeymis gibi uzatma meseleleri bana göre sacma ver yolu gitsin sende bir süre kendini dinle ve hayatinin yoluna girmesini sağla.

Kötü bişey söyleyecek karakterim pek yok zaten, yapamam öyle de, bu yüzden aslında biraz da akıl istedim, ona düzgünce söyleyebilecegim ama kendine getirtecek onu bi kendi içinde silkecek cümleler kurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…