- 16 Eylül 2015
- 89
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mercan Cenneti
-
Son konuşmadan ziyade, eskisi gibi hissetmiyorum diyen biriyle devam edemeyeceğim konuşması olacak. Onun kararım hakkında haberi yok henüzGecen nasil evlendiniz adli konunada yazmistim sen evlenmek bu kadar kolay mi diyince :) 3 senelik flortumu anlattim bende..
Evlenmeden once 3 sene flortum oldu ama bizim daha yaşlarimiz ufakti okul vardi,aile problemi filan oldu zaten ama bambaska bir sebepten bitti.
Ayrilmayi o istedi ilk kez aramizda ayrilik muhabbeti olmuştu.
Ve ben 3 seneyi sildim.
Cok degil 1 ay sonra dondu kuyrugu sıkıştırıp gerek telefon gerek arkadaslarimla bana ulasmak icin kendini paraladi ama BITTI.
Ve inan hiç pişman degilim boyle karmasik icine ayrilik bilmem ne bulasmis iliskileri zorlayarak ele gecen tek şey "zaman kaybıdır"
Buyuzden son konusmaymis ,son gorusmeymis gibi uzatma meseleleri bana göre sacma ver yolu gitsin sende bir süre kendini dinle ve hayatinin yoluna girmesini sağla.
Kötü bişey söyleyecek karakterim pek yok zaten, yapamam öyle de, bu yüzden aslında biraz da akıl istedim, ona düzgünce söyleyebilecegim ama kendine getirtecek onu bi kendi içinde silkecek cümleler kurmak istiyorum
Kaçan kovalanırmış kıymetlendiniz birden neymiş tripmi yapmış yok konuşalım böyle olmazlarKızlar konuştuk, ben net sonuca varmadan o kadar ciddi konuştumki, ben öyle demek istemedim genel hayatım için söylüyorum diye bi çevirdi kaldım öyle
Bence ayrılmalısınız siz.. Bakın her an ondan gelecek haberi bekliyorsunuz zaten zemini çürük bir ilişki yıpratmayın kendinizi..Kızlar konuştuk, ben net sonuca varmadan o kadar ciddi konuştumki, ben öyle demek istemedim genel hayatım için söylüyorum diye bi çevirdi kaldım öyle
Yazık gerçekten bu zamana kadar gelmesine arkasaşınız izin vermiş vah geçen yıllara heba olmuş ve halada ders çıkartmamışBence ayrılmalısınız siz.. Bakın her an ondan gelecek haberi bekliyorsunuz zaten zemini çürük bir ilişki yıpratmayın kendinizi..
. Ünide ev arkadaşım sizin durumunuzda idi aptal herif canım arkadaşımın 10 senesini yedi! Bugün yarın bayramdan sonra yılbaşından sonra kardeşim nişanlansın hele düğünlerini yapayım dur boşanıyolar senelerce oyaladı arkadaşımı!!! Arkadaşım hamile kaldı aldırmak zorunda kaldı ve şu anda arkadaşım 37 yaşında ve o dangalağın yüzünden hala bir yuva kurmuş değil! Ve hala görüşüyorlar!
Kızlar konuştuk, ben net sonuca varmadan o kadar ciddi konuştumki, ben öyle demek istemedim genel hayatım için söylüyorum diye bi çevirdi kaldım öyle
Eğer profilde ki foto seninse çok güzelsin..maşallah.insan aşık olunca sevildiğini sanıyor ama sonuda sadece kullanıldığını anlıyorsun..en acısı da bu oluyor zaten hayattaYOOOK artık diyorum...ıkı tane can gitmiş ya birde nikah yok ortada töbe töbee ...sen hata üstüne hata yapmışsın kusura bkma ama gerçekten çok safsın adam seni resmen kullanmış canım ya birde ayrılacakmış ve sen ona son konuşma hazırlığpındasın bence kurtulduğuna sevin...en kötüsüde sen inşallah olurda başka biriyle evlenirsen çocuğunun olmama durumu bile var çünkü iki çocukta x olmuş gerçekten bunları seni üzmek yada rencide etmek için söylemşyorum ama resmen kullanılmışsın ve adamin işi bitmiş seninle son konuşma yapacaksanda hakkını helal etmediğini ve mutlu olamayacağını söyle senin ahın illaki çıkacak...
Iyi geceler, ben daha önce bir buçuk yıllık ilişkimden, yaşadıklarımizdan ve neden hala bunca şeye rağmen evlenmek istemediğinden bahsedip akıl almıştım sizden. Genel yorumlar ayrılmam gerektiği, ve ben onu bırakmazsam bi gün onun beni bırakacağı yönündeydi. Ben de yılbaşına kadar bekleme kararı almıştım. Ama adam bu gece bi sorun sıkıntı yokken ben artık eskisi gibi hissetmiyorum, sen de hissetmiyorsun dedi ( beni de karıştırıp içini rahatlatacak ya ). Yani ben bu işin olmayacağına inandım. Gönlüm kabul etmese de gerçek buymus. Birazdan arayacak konuşacağız. Bana son sözlerimde de yardımcı olur musunuz, güçlü ve Pervasiz görünmek istiyorum, biri destek olmazsa yapamayacak gibi tükenmiş hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?