aynen takıntı halde yapmadan duramıyorumBence kendinizi aynaya bakmamaya zorlayın. Tabii ki kendinizde korkacak bir şey yok ama bunu bir takıntı hâline mi getirdiniz, yapmadan duramıyor musunuz, bunu bir anlamak lazım bence.
Senden daha sorunluydum sanırım benimki geçti seninkide geçer umarım :)canım ya sesli güldüm : D
obsesif bir sorun olmuş o zamanaynen canım yapmasam içimde kalıyor zorla yapıyorumkendime bu işkenceyi
inşallah canım benimSenden daha sorunluydum sanırım benimki geçti seninkide geçer umarım :)
niye kiBen bu konudan çok korktum!!
o kimCadılar bayramı etkisiyle bloody mary aklıma geldi
yok gündüzleri bakıyorum sorun yok ama akşam bakıyorum mesela birgün elektrik kesilmişti bende feneri aldım geçtim aynaya yüzüme doğru tutup yine kendimi acayipp dercede korkuttumkaranlıkta aynaya bakmak iyi değil derler gündüz yapıyorsan sıkıntı yok
ama şimdi çoğu para tuzağı hem şuan psikolağa gidecek maddi gücüm yok canımobsesif bir sorun olmuş o zaman
bence gelişmeden psikoloğa gidin hemen toparlatsın durumu sorun büyümesin
Hahahaha çok tatlı .seni bize götürelim bizim kızımız ol sen vallayok gündüzleri bakıyorum sorun yok ama akşam bakıyorum mesela birgün elektrik kesilmişti bende feneri aldım geçtim aynaya yüzüme doğru tutup yine kendimi acayipp dercede korkuttum
Hahahaha çok tatlı .seni bize götürelim bizim kızımız ol sen valla
yok canım hiç izlemedim ne oluyor ki o filmde ?Ayna filmini izledin mi? Asıl o zaman korkarsın aynalara bakmaya...
o zaman obsesif tedaviler için uygulanan yöntemler ne ki biraz araştıralım bulursam yazarım ben de... sanki yine buradan brisi her mesela takıntısını yapmak istediğinde onun yerine bişey yapıyordu ay bir hatırlasam ....neyse araştıralım benceama şimdi çoğu para tuzağı hem şuan psikolağa gidecek maddi gücüm yok canımama daha sonra gidicem
ben öyle bir hata yaptım aynalara bakamaz oldum ciddenAyna filmini izledin mi? Asıl o zaman korkarsın aynalara bakmaya...
ya Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey çok kötü bir durum bu derdimi birtek sizlerle paylaşıyorum eşime anlatsam beni delirdi sanacak :dahaha bende malum korku flimlerini izleyip aynanın karşına geçerdim yansımalarını hayal ederdim çok korkunç ya sanki aynandan çıkacaklar gibi gelirdi bana ama sizin gibi yüz hareketleri yapmam ilgnç bilinç altınız var hareketlerinize yansıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?