aa merak ettim canım eğer zahmet olmassa yardımcı olurmsuno zaman obsesif tedaviler için uygulanan yöntemler ne ki biraz araştıralım bulursam yazarım ben de... sanki yine buradan brisi her mesela takıntısını yapmak istediğinde onun yerine bişey yapıyordu ay bir hatırlasam ....neyse araştıralım bence
çok haklısınızCan sıkıntısından dolayidir. Tskinti haline getirebilirsiniz dikkat edin. Fazla dillendirmeyin.
Insan beyni bir saniye icinde delirebilirmis. Beyninizle oynamayin.
olurum tabi...bakcam senin için bir tanıdık psikolog da var ona soracağım hemen şimdi olmaz muhtemelen ama görür görmez sorcam :)aa merak ettim canım eğer zahmet olmassa yardımcı olurmsun
şimdiden teşekkür ederim canımolurum tabi...bakcam senin için bir tanıdık psikolog da var ona soracağım hemen şimdi olmaz muhtemelen ama görür görmez sorcam :)
Neden?karanlıkta aynaya bakmak iyi değil derler gündüz yapıyorsan sıkıntı yok
niye psikopat mısın?gece insan haliyle korkaryok gündüzleri bakıyorum sorun yok ama akşam bakıyorum mesela birgün elektrik kesilmişti bende feneri aldım geçtim aynaya yüzüme doğru tutup yine kendimi acayipp dercede korkuttum
çocukluktan kalan bir huy olabilir miKızlar dertler beni bırakmıyor gerçekten daha geçenlerde kızım ile ilgili açtım konuyu yine bir derdim var şimdi konuya geçiyorum ben akşamları aynanın karşısına geçtiğimde hani insan aynaya geçip bakar ya aynen öyle 2 dk bakıyorum sonra gözlerimi açıyorum ağzımı açıyorum garip garip şeyler yapıyorum ve üzücü bir durum ama kendimi korkutuyorum kızlar anlamadım neden insan kendinden korkar ki ? birde bunları yapmak içimden gelmiyor tamamen istem dışı sizce nasıl kurtulabilirim bunu yapmaktan ?
işte değil derler boşver site kuralları artı bende hoşnut olmuyorum girmem mevzulara,sadece büyüklerimiz öyle der işte..Neden?
Valla bana gecmis olsun ozaman. :)) ben karanlik aydinlik farketmez bakmisimdir aynalaraişte değil derler boşver site kuralları artı bende hoşnut olmuyorum girmem mevzulara,sadece büyüklerimiz öyle der işte..
Neden böyle birşey yapar ki insan yani şok içindeyim yaşında bebe değil?niye ki:d
yok gündüzleri bakıyorum sorun yok ama akşam bakıyorum mesela birgün elektrik kesilmişti bende feneri aldım geçtim aynaya yüzüme doğru tutup yine kendimi acayipp dercede korkuttum
Ben bu konudan çok korktum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?