Kızlar delirdim mi ben aynada kendi kendimi korkutuyorum :(

Hehe bende yaparim arada ama sadece oglusumu guldurmek icin korkmsm yani ama dediginiz gibi belli bi sure bakinca agzim gozum bi tarafa gidio:):):):);

Gece gece korktum yaa:):) Her gecemi yapiyorsun bunu? Normal degil bence. Kendini nasil korkutuyorsun?

Aynisi dun gece uyku tutmadi sabaha karsi tuvalete gittim..
Elimi yüzümü yikarken aynaya baktim gozler kan canagi gibi sonra dikkatli baktimkorkmaya basladim :)

Sonra iblis miyim lan ben diyip isigi kapatir kapatmaz kosarak yataga girdim..

Takmayin olur arada oyle amerikanin oyunu bunlar

tekrar eden herşey hipnoz eder bakma öle dakikalarca kendine,kalakalırsın bi gün aynanın karşısında bu sana has birşey değil herkes için geçerli oyuncak bir bebeğin yüzüne hiç gözlerini ayırmadan baktığında da korkarsın o yüzden takma bunları kafana

Aynaya bakıp " vay ne güzelim" yada " göz altlarım çökmüş yaw ,göz altı kremi alma zamanın gelmiş" diyorum.
Sizin gibisini de ilk kez duyuyorum.
Hunharca güldüm kusura bakmayın

Anksiyete. Korkmayın geçer sadece boşvermeye çalışın

tesadüfen boy aynamda kendimi görüp korkmuştum öyle bi küfür salladım ki hala aklıma geldikçe kahkaha atarım

:)
Gordugum en guzel konulardan biri.
Acaba bu aralar atraksiyona mi ihtiyaciniz var?
Ne bileyim cok orjinal yaa aynada kendini korkutmak, cocugu colugu varken buna vakit bulmak, icraate gecirmek, sonra da neden korkuyorum diye tasalanmak.. :)

Super zihniniz varmis Allah gule gule kullanmayi nasip etsin :)

At Sueur tek deli Ben degilmisim. Bende evdeyken cok sinir olduysam sessiz ciglik attiyorum.Komsular var malum; agzimi sonuna kadar acip cildiriyorum, bir Tek sesim cikmiyor. Birde gicik sarkilari dahada uyuz bi sekilde durmadan soyleyip kendimi De baskalarini da delirtmem.Ah ah... AZ mi cikita muz -Ajdar sarkisi dilime dolanmadi.

anksiyete bozukluklarinda olabiliyor..tecrube konusuyorbende goz bebeklerimin icine bakardim kendime yabancilasirdim resmen..henuz delirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…