- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Bende yapardım aklıma geldi konu sahibini okurkenBu yaptginizi kucukken yapardim:)
Can sikintisi sanirim
tekrar eden herşey hipnoz ederKızlar dertler beni bırakmıyor gerçekten daha geçenlerde kızım ile ilgili açtım konuyu yine bir derdim var şimdi konuya geçiyorum ben akşamları aynanın karşısına geçtiğimde hani insan aynaya geçip bakar ya aynen öyle 2 dk bakıyorum sonra gözlerimi açıyorum ağzımı açıyorum garip garip şeyler yapıyorum ve üzücü bir durum ama kendimi korkutuyorum kızlar anlamadım neden insan kendinden korkar ki ? birde bunları yapmak içimden gelmiyor tamamen istem dışı sizce nasıl kurtulabilirim bunu yapmaktan ?
Kızlar dertler beni bırakmıyor gerçekten daha geçenlerde kızım ile ilgili açtım konuyu yine bir derdim var şimdi konuya geçiyorum ben akşamları aynanın karşısına geçtiğimde hani insan aynaya geçip bakar ya aynen öyle 2 dk bakıyorum sonra gözlerimi açıyorum ağzımı açıyorum garip garip şeyler yapıyorum ve üzücü bir durum ama kendimi korkutuyorum kızlar anlamadım neden insan kendinden korkar ki ? birde bunları yapmak içimden gelmiyor tamamen istem dışı sizce nasıl kurtulabilirim bunu yapmaktan ?
Can sıkıntısından dolayidir. Tskinti haline getirebilirsiniz dikkat edin. Fazla dillendirmeyin.
Insan beyni bir saniye icinde delirebilirmis. Beyninizle oynamayin.
Bende uzun süre bakamadım. O nasıl bir film öyle ya?ben öyle bir hata yaptım aynalara bakamaz oldum cidden
yok canım hiç izlemedim ne oluyor ki o filmde ?
Buda iyiymiştesadüfen boy aynamda kendimi görüp korkmuştum öyle bi küfür salladım ki hala aklıma geldikçe kahkaha atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?