sabah kayınvalidemle konustum.bu arada nişanlıyım ve nişanlım askerde.bayramda dağıtım iznine gelecek.bende ailem ile bayramda onların memleketine gidicez.sabah kayınvalidem aradı bayramda gelin filan dedi.birde kızım bu bayram koç yollamak isterdim ama durumlarım olmadı telafi ederim kızım gönül koyma filan dedi.
şimdi yeni eve taşınıyorlar ev aldılar tadilat yaptırdılar.ama ben biraz üzüldüm canım sıkıldı biraz harcama kısabilir benimde gönlümü yapabilirdi diye birde nişanlımada demiştim bu kurban koç alınmasını çok istiyorum diye şimdi moralim çok bozuldu kayınvalidemin bencilliğine benim durumuma düşen varmı kızlar
kadın yapıcağını yapmış durumlarıda biliyorsun hiç aramayadabilirdi sıkma canını böyle küçük bişey içinde bozma moralini bence...
telefonda kurban beklediğini dedin mi?
böyle bir adet var bizde de var koç gönderilir. Bende nişanlıyken nişanlımın ailesi maddi durumu pek iyi değil herşeyimizi birlikte yaptık hatta koç gönderiliyor birde yanında b ilezik gönderiliyort sırf bu tantanalara girmemek için kurban bayramı öncesi yaptık düğünü. ben sorun etmezdim ama ailem yada çevreden birşeyler duyarsam üzülürdüm.Sizin aileniz içinde önemliyse belki ailenizden nişanlınıza laf gelmesin diye üzülmüş olabilirsiniz ama genel olarak iyiyseniz sorun yoksa çok takma bence gönüller bir olsun
Ev tadilatı yapılır mı hic? Bayramda koc gönderip jest yapmak varken..
Kadın durumuda acıklamıs üstelik, kim adetlerini harfi harfiyen uygulayabiliyor ki?
Hic birsey demeyip gecistirebilirdi de, siz hala kırılabiliyorsanız bencilligi karsı tarafta degilde kendiniz de arayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?