- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunaldım artık bişeyler denmekten makinam güvenmiyorum..birseyler denemeden direk temizleyen makineye ihtiyacım varBuara bir yerde okumuştum bu grileşen atletler için birde perdelerin çok daha beyaz olması için deterjan gözüne az karbonat koyuyormuşsunuz çamaşırlar bembeyaz oluyormuş. Denemedim ama deneyin bakalım belki güzel sonuç alırsınız
Marka olarak da şiddetle hotpointi tavsiye ediyorum 4 yıl oldu kullanalı hiçbir sorun yaşamadım daha. Güzel yıkıyor.
Gerçekten mi Teşekkürler, araştırıcamprofılo kullanıyorum cok memnunum canavar gıbı yıkıyor valla
multıplus 9 kg lık
Eki Görüntüle 1628288
Annem o markadan buzdolabı aldı oda soğutmuyor gerekçe olarakta ceryanlari bahane edip duruyorlar..ama makinada nasıldır bilmiyorum dediginiz markaları hep araştırıcamBosh almani tafsiye ederim 3 kurus fazla olsun ama basin rahat etsin bozuldu garanti derdine falan dusmessin bizim evdeki bosh olan beyaz esyalar geldiklerinden beri gamirci yuzu gormemistirler
Ah canım ah beyazlari az giyinip çamaşır makinası nı yarım bile doldurSam yine temiz yikamatör. .ömrümü yedi ömrümü..bozulmuyorda,ama ben karar verdim bozulmadan atacam onu
O zaman hotpointCanım bunaldım artık bişeyler denmekten makinam güvenmiyorum..birseyler denemeden direk temizleyen makineye ihtiyacım var![]()
bende bunu kullaniyorumm cok memnunum. harikaprofılo kullanıyorum cok memnunum canavar gıbı yıkıyor valla
multıplus 9 kg lık
Eki Görüntüle 1628288
perde yıkamak ıcın ayarı harıkabende bunu kullaniyorumm cok memnunum. harika![]()
Peki temiz yikiyor mu?
kırısık azaltma ozelligide harika :)perde yıkamak ıcın ayarı harıka
bebek urunu yıkama ayarı ekstra hıjyenı
tertemız yapıyor okadar memnun kaldımkı annemde gıttı bundan aldı
genelde yunlu harıc hepsını koyup karısık da yıkıyorumkırısık azaltma ozelligide harika :)
Buraya böyle bir konu açılması yasakmı bilmiyorum ama fikir almam lazım .. lütfen konum taşınmasın.. en aktif yer burası.. çamaşır makinası dert sahibi etti beni beyazlarımın lekeleri çıkmıyor hepsinin rengi karardı.. dün yikadiğim koltuk örtüsünü nasıl yaptıysa yakar gibi yırtmış..hemen değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi makina, çok temiz yikiyor onuda bilmiyorum.. yeni model olanlardan istiyorum..evde perdelerime yastık kılıflarıma kadar herşey gri ve rengi soluk. yardım kızlar.
Bosh almani tafsiye ederim 3 kurus fazla olsun ama basin rahat etsin bozuldu garanti derdine falan dusmessin bizim evdeki bosh olan beyaz esyalar geldiklerinden beri gamirci yuzu gormemistirler
aynen oyle . boyle devam eder umarimgenelde yunlu harıc hepsını koyup karısık da yıkıyorum
1 saatde yıkıyor pırıl pırıl :)
kırısık azaltma da yapınca gomlek ve kumas pantolon harıcınde hıcbıseye utu gerekmıyor![]()
kırısık azaltma ozelligide harika :)
cok kolaylik gercektenevet; yenilerin çoğunda var ve gerçekten işe yarıyor
oğlum 5 yaşında şimdiye kadar sadece okul gösteri kıyafetlerini ütüledim
bana yetiyor o programda yıkayıp silkeleyip asınca
Makina bana okadar çok çektirdi ki sen böyle anlatınca içimi huzur ve tertemiz çamaşırların heyecanı sardı..canım peyazlarıda parlatiyormuperde yıkamak ıcın ayarı harıka
bebek urunu yıkama ayarı ekstra hıjyenı
tertemız yapıyor okadar memnun kaldımkı annemde gıttı bundan aldı
Makina bana okadar çok çektirdi ki sen böyle anlatınca içimi huzur ve tertemiz çamaşırların heyecanı sardı..canım peyazlarıda parlatiyormu![]()