Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasret kaldım temiz çıkan ve mis kokan çamaşirlaraAlacaksan bosch al canim bnm 8 kiloluk vala yorgan battaniye ne varsa atiyom tertemiz cikiyor. Bide yumusatici katiyorum miss gibi kokuyor..mahallediler diyo hiiij yine seren camasir asmis mis kokmaya basladi:)
Ben cok memnunum makinemden annem(kaynanam) aldi bnim herseyimi evi resmen boschla dayadik dosedik hepsinden de cok memnunum..Hasret kaldım temiz çıkan ve mis kokan çamaşirlara
Aldığımız ürünün arçeliyin yan sanayi ürünü olduğunu söylüyor..fiyatıda orjinaliyle ayniydiBeyaz eşyalarımın hepsi bosch marka. Memnunum.
Bana göre problem daha çok deterjan kaynaklı. Teknik servis ne diyor?
Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?
Arçelik ile bekonunda aynı fabrıkadan çıkma olduğunu duydum ama millet bekodan daha memnun annem dahilBenim de yaklaşık 10 gün önce çamaşır makinem arızalandı. Sıkmıyordu tamirciye baktırdık uğraştı etti 150 tl'yi de aldı gitti tamam oldu yarım saat sonra çalıştırabilirsiniz dedi. Çalıştırdım fakat yine sıkmadı sıkmayınca da haliyle temiz durulama yapmıyor çamaşırlar deterjanlı kalıyordu. Gittim Beko'nun 9 kg'lık makinesini aldım. Vallahi rahatlıkmış eski makinem sıkmaya geçtiğinde sanki evden uçak kalkıyordu. Bunun hiç sesi soluğu yok çok temiz yıkıyor. Şimdilik memnunum.
Sanırım bir kişi memnun kalmamış onun dışında yazanlar hepsi memnun olduğunu belirtmişBosch u kesinlikle öneririm. Bende de 8 kiloluk olanı var hiç bir sorun yok. Kullanıp memnun olmayanı da görmedim. Yorgan bile yıkanıyor. Kısa programı da var.
İş deterjana kalsaydı sorun çabuk çözülürdü be canımBeyaz eşyalarımın hepsi bosch marka. Memnunum.
Bana göre problem daha çok deterjan kaynaklı. Teknik servis ne diyor?
Bosch u kesinlikle öneririm. Bende de 8 kiloluk olanı var hiç bir sorun yok. Kullanıp memnun olmayanı da görmedim. Yorgan bile yıkanıyor. Kısa programı da var.
Aldığımız ürünün arçeliyin yan sanayi ürünü olduğunu söylüyor..fiyatıda orjinaliyle ayniydi
Atarken renk uyumuna yikama derecesine fln dikkat ediyorsun degil mi?Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?
Benimki 7kg.
Yorgan
2 adet büyük yastık
Koltuk minderleri
4m2 mutfak yolluğu (yumuşak saggy olandan) hepsini tek tek yıkadım.
Arçeliyin yan ürünü altusmuş
Altus mu yoksa?
Okadar çok çektim ki çok dikkat ediyorumAtarken renk uyumuna yikama derecesine fln dikkat ediyorsun degil mi?
Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?
Omo matik kullanıyorum zaten,bir ara çamaşirlar için parlatıcı,sabuntozu, çamaşır suyu,leke çıkarıcı türlü türlü deterjanlar kullandım işte sonuç gri çıkan beyazlar hatta kararan beyazlar demeliyimBosch yada arçelik kullanın ..
Omomatik , Yumoş , ace kullan. .
Bir kere Vestel, Ariston vs uzak durunOmo matik kullanıyorum zaten,bir ara çamaşirlar için parlatıcı,sabuntozu, çamaşır suyu,leke çıkarıcı türlü türlü deterjanlar kullandım işte sonuç gri çıkan beyazlar hatta kararan beyazlar demeliyim