• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dert sahibi etti beni

Beyaz eşyalarımın hepsi bosch marka. Memnunum.
Bana göre problem daha çok deterjan kaynaklı. Teknik servis ne diyor?

Benim de yaklaşık 10 gün önce çamaşır makinem arızalandı. Sıkmıyordu tamirciye baktırdık uğraştı etti 150 tl'yi de aldı gitti tamam oldu yarım saat sonra çalıştırabilirsiniz dedi. Çalıştırdım fakat yine sıkmadı sıkmayınca da haliyle temiz durulama yapmıyor çamaşırlar deterjanlı kalıyordu. Gittim Beko'nun 9 kg'lık makinesini aldım. Vallahi rahatlıkmış eski makinem sıkmaya geçtiğinde sanki evden uçak kalkıyordu. Bunun hiç sesi soluğu yok çok temiz yıkıyor. Şimdilik memnunum.

Beyaz eşyalarımın hepsi bosch marka. Memnunum.
Bana göre problem daha çok deterjan kaynaklı. Teknik servis ne diyor?
Aldığımız ürünün arçeliyin yan sanayi ürünü olduğunu söylüyor..fiyatıda orjinaliyle ayniydi

Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?

Bosch u kesinlikle öneririm. Bende de 8 kiloluk olanı var hiç bir sorun yok. Kullanıp memnun olmayanı da görmedim. Yorgan bile yıkanıyor. Kısa programı da var.

Benim de yaklaşık 10 gün önce çamaşır makinem arızalandı. Sıkmıyordu tamirciye baktırdık uğraştı etti 150 tl'yi de aldı gitti tamam oldu yarım saat sonra çalıştırabilirsiniz dedi. Çalıştırdım fakat yine sıkmadı sıkmayınca da haliyle temiz durulama yapmıyor çamaşırlar deterjanlı kalıyordu. Gittim Beko'nun 9 kg'lık makinesini aldım. Vallahi rahatlıkmış eski makinem sıkmaya geçtiğinde sanki evden uçak kalkıyordu. Bunun hiç sesi soluğu yok çok temiz yıkıyor. Şimdilik memnunum.
Arçelik ile bekonunda aynı fabrıkadan çıkma olduğunu duydum ama millet bekodan daha memnun annem dahil

Bosch u kesinlikle öneririm. Bende de 8 kiloluk olanı var hiç bir sorun yok. Kullanıp memnun olmayanı da görmedim. Yorgan bile yıkanıyor. Kısa programı da var.
Sanırım bir kişi memnun kalmamış onun dışında yazanlar hepsi memnun olduğunu belirtmiş

Benimki 7kg.
Yorgan
2 adet büyük yastık
Koltuk minderleri
4m2 mutfak yolluğu (yumuşak saggy olandan) hepsini tek tek yıkadım.

Aldığımız ürünün arçeliyin yan sanayi ürünü olduğunu söylüyor..fiyatıda orjinaliyle ayniydi

Altus mu yoksa?

Ben Siemens kullanıyorum,9 kiloluk olanlardan...
2300 lira civarında bir fiyata almıştım,iyiki de almışım diyorum.
Daha önce annem de Arçelik ve AEG kullanmıştı.Arçelik den çok memnundu,epeyde kullanmıştı,bozulunca değiştirdi.AEG den hiç memnun değil,şimdi Bosch denemeyi düşünüyor.

Bosch yada arçelik kullanın ..
Omomatik , Yumoş , ace kullan. .
Omo matik kullanıyorum zaten,bir ara çamaşirlar için parlatıcı,sabuntozu, çamaşır suyu,leke çıkarıcı türlü türlü deterjanlar kullandım işte sonuç gri çıkan beyazlar hatta kararan beyazlar demeliyim

Omo matik kullanıyorum zaten,bir ara çamaşirlar için parlatıcı,sabuntozu, çamaşır suyu,leke çıkarıcı türlü türlü deterjanlar kullandım işte sonuç gri çıkan beyazlar hatta kararan beyazlar demeliyim
Bir kere Vestel, Ariston vs uzak durun
Bosch alacaksanız yerli üretim olmasın, Almanya üretimi olsun.
Yerli Bosch ile Siemens aynı şey zaten.
Hoover markası güzeldir, İtalyan firması.
LG güzeldir, yine dış üretim olsun.
Yerli üretim yabancı üretim ne fark edecek derseniz, aynı yerden aynı gün annem, teyzem ve anneannem aynı markanın buzdolabını aldılar. Sadece anneminki yabancı üretimdi. Yıllar oldu kaç taşınma gördü hala kullanıyor annem, teyzemle anneannem kaçıncı dolaplarını eskittiler.

Back
X