kızlar dertleselım mı bıraz :)

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
selam kızlar.. onumuzdekı ay amelıyat oluyorum Allahın ıznıyle. burnumda dustugum ıcın yamukluk oldu ve aynı zamandada yandan gorunusunde kemer var. cok kotu ve buyuk duruyo. nefes sorunuda ayrı bı dert zaten... bu yuzden olmak ıstıyorum. ama korkularım var yenı yuzume yenı burnuma alısamazsam falan gıbı dusuncelerım var. pısman olmaktan korkuyorum. zaten 1 yıldır ancak karar verdım. sımdıde dusunmekten kendımı alamıyorum. varmı benım gıbı zor karar verıpte sonuctan memnun olanlar ? yada pısman olanlar acaba ? bana yardım edın lutfenn

bunu doktorumla konustum. bu zamana kadar 1500 u gecen amelıyat yaptım. hıcbı amelıyatıma plastık cerrah sokmadım dedı. kı cocu kısı yamuk burundan dolayı gıdıyomus bu doktoraa

Anladim forumda da adini duymustum sanirim başka hastalari da var burda. Umarim sonuc istediğiniz gibi olur bu karari vermek benim de senelerimi aldi ve 1hafta once oldum sonunda. Suan sonuc hala tam olarak belli degil cunku cok şiş burnum ama ameliyattan once de nasil olsa suanki halinden daha kotu olamaz diye kendimi ikna etmistim :) sanirim oyle de oldu eski halinden kotu degil ve daha iyi nefes aliyorum suanda

ya ıste bende senın gıbı dusunuyorum canım en azından suankınden daha kotu olmaz dıye kendımı avutmaya calısıyorum :) sen kıme oldun pekı amelıyatını ? ya bıde benım 2 haftada olup bıtmem ayaklanmam falan lazım calısıyorumda bı hafta oldu demıssın sen. suan nasılsın ? yuzun gozun nasıl cok mu sıs, burnunda bantların falan duruyomu hala :) pısmanlık duydun mu hıc :) ayy ne bıleyım aklıma gelen baska baska sorular ıstee cok heycanlandım sanırım :) kusuruma bakma ve son soru senın burnunda ne gıbı sıkayetlerın vardıkı ?

Hic cekinmeden herseyi sorabilirsin seni coook iyi anlıyorum cunku suanda ameliyattan once ben de telaşlıydim boyle :)

Smdi ben en cok genel anesteziden korktugum icin lokal anestezi ve sedasyonla ameliyat oldum. Bu daha cabuk toparlanmami sagladi. Ama buna ragmen ameliyattan soraki en az 5gun denge sorunu yasadim sanki tansionum dusuk her an dusucekmis gibi hissediyordum ama bunda kullandigim antibiyotigin de rolu olsa gerek gunde 2000mg antibiyotik aldim o btince bu şikayetlerim gecti.

Tamponlarim hemen sonraki gun alindi kanamam cok az olmustu cunku alcim da yarin alinacak yani 1hafta sonra. Bi gozumun altinda hafif sararma oldu o da cok sicak bi odada yattigimdan aslında cunku surekli buz uygulamasi yapiyordum normalde. Bir de bende kemik kirilmadi yalnizca torpuledi ve ucunu kaldirdi doktorum benim burnumda sarkiklik vardi. Kemer de vardi ama cok fazla degil o yuzden kemik kirmasini istemedim. Kemik kırıldığı zaman daha fazla sislik ve morluk olacaktir ama soguk uygulamasiyla bunu en aza indirebilirsin bir de simdi hiloterapi diye bi uygylama varmis o yuzden eskisi gibi cok sis morluk falan olmuyo zaten bildiğim kadarıyla.

Sargilarim yarin cikicak insallah valla hiiiic pismanlik duymadim yillarin nefreti vardi icimde. Sedasyonda uyumadim bile canli canli kestiler beni gikim cikmadi trabzonda ameliyat oldum ben doktorum Mustafa Çapar.

Benim ameliyatımı 17 yıl önce yapmıştı bu doktor. Kemik ameliyatı ve estetikti. Aama ameliyat sonrası septumum yamuldu. 2. kez ameliyat yaptı ücret almadı. tam 15 yıldır düzgün nefes alamıyorum yamuk olmayan burnum yamuk. Başarılı bir ameliyat olmadı. Ol ameliyatını başka bir yerde ben vericem dedi ama 3. ameliyat çok daha riskli ve ben bu risk nedeniyle ameliyat olmadım. isterseniz fotoda yollarım...Hiç sorun değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…