insallah oyle bisey yapmaz. Daha cok utanirimşimdi de size telefon almasını içinizden bekleyeceksiniz. beklemem demeyin... madem böyle bir şey dedi ben olsam almasını beklerdim açıkçası
aynen hakli ciktin. keske demeden once yazsaydin yorumuhe pardon ya, konu eskiymiş aradakileri okumamıştım. ama haksız çıkmamışım.
:)))Madem layik gormuyo alsin yenisini de görelimöyle konuşmayla olmuyor.
Ya alacak yada satamam diyecekti. Banane alsin yenisini madem öyle dedi
O telefonu sana hediye etsinErkek arkadasim kendine yeni bi telefon aldi. Eskisinide saticam dedi. Satilacak olan telefonda cok guzel ve temiz. Ben de tlfn almayi dusunuyodum ama hic paylasmamistim bunu. O tlfnu ben alayim desem parasi ile yanlis anlar mi sizce? Yada hic demeyip baska tlfn.mu baksam?
Para konulari gecsin istemiyorum ama tlfn guzel ve ucuz.
Ne yapsam kizlar? Desem ayip mi?
ııhhhh....Yaş kaç
Ahahhaahahahahhaahahahahahahahahahahahahaahah çok tatlısın da sevdiceğin "yaş kaç" yazdığı için banlanmış kibledim de benııhhhh....
başkası yapınca olmuyooo, sen giittt
o yapınca seviyorum bir tek
dokanma aşkımaaa kıskaaannnçççççAhahhaahahahahhaahahahahahahahahahahahahaahah çok tatlısın da sevdiceğin "yaş kaç" yazdığı için banlanmış kibledim de ben
Ben satarim alırım hatta onu kazıklarimBen sevgilime birşey satamam, satın almak da istemem en güzeli başka telefon almak
Ben kibledim artık işin b..unu çıkardı...
Kiblemeyin kızz tatlıdır zip :)Heralde ya yeter cidden. İyi yapmışsın bende kibleyeyim bak gelmedi aklıma
bence de küstürmeyin. belki de bir gün şu karanlık buluşmaların sonunu anlatırKiblemeyin kızz tatlıdır zip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?